واکنش بقائی به استفاده از موشک جدید بالستیک در حمله به ورزشگاه لامرد

سخنگوی وزارت امور خارجه امروز با اشاره به استفاده از نوع جدیدی از موشک بالستیک که به صورت آزمایشی و برای اولین بار در حمله به ورزشگاهی در شهر لامرد استفاده شد‌، گفت: این یک جنایت جنگی شنیع و نفرت‌انگیز است.
گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (پنجشنبه) ۱۳ فروردین‌ماه با اشاره به جنایت جنگی تروریستی آمریکا در حمله به ورزشگاه شهر لامرد استان فارس در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴، که با استفاده از نوع جدیدی از موشک بالستیک صورت گرفت و منجر به شهادت ۲۱ ورزشکار نوجوان شد، در شبکه ایکس نوشت: نوع جدیدی از موشک بالستیک آمریکا (PrSM) که به عنوان استفاده آزمایشی، برای اولین بار در حمله به ورزشگاهی در شهر لامرد فارس در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۴ تست شد، بالای هدف منفجر شده و هزاران ترکش (گلوله‌های تنگستن) پخش می‌کند تا تلفات انسانی را به حداکثر برساند.وی افزود: در اثر این جنایت حداقل ۲۱ ورزشکار نوجوان دختر و پسر به شهادت رسیدند.سخنگوی دستگاه دیپلماسی عنوان کرد: این یک جنایت جنگی شنیع و نفرت‌انگیز است.وی عنوان کرد: به قول «غاده السمان» شاعر سوری: «پرچانگی می کنند و یک لحظهدم فرو نمی بندند، شاید این پرچانگی بی‌پایان، از هراس شنیدن صدای وجدان؛خودشان است!»
12:44 - 2 آوریل 2026
سیاست خارجی
آمریکا و اروپا
غرب آسیا



10 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌خلیج فارس‌
@user1768378758475 ساعت پیش
در پاسخ به
کشور مبدا رو به شدت مجازات کنیدو زیر ساخت ها و تاسیسات تفتی لشو هدف بگیرید

@Zara70805 ساعت پیش
در پاسخ به
وطن فروشا دارن گرا میدن به دشمن که میدونستن دخترای ورزشکار دارن تمرین میکنن تو باشگاهجاسوسگیری ادامه دارد

تصویر نمایه‌ی ‌فقط برای ایران‌
@Kiao0o5 ساعت پیش
در پاسخ به
مگر ایران و مردمش آزمایشگاه هستند.؟حالا باز دم از مذاکره و آتش بس بزنیدحالا باز سیگنال ضعف و ناتوانی بفرستید حالا جیغ بنفش بکشید

تصویر نمایه‌ی ‌انشاءالله تعالی‌
@MohammadJavad14045 ساعت پیش
در پاسخ به
با جانی ترین جنایتکارجهان یعنی آمریکا در نبردیم

تصویر نمایه‌ی ‌203***8‌
@ommateemam4 ساعت پیش
در پاسخ به
این تجری دشمن نتیجه تساهل و تسامح و خیانت لیبرالهای داخلی است...

@user1752553568154 ساعت پیش
ترامپ کثیف، ایران و نازنین مردم آن را آزمایشگاه سلاحهای جدیدشون کرد.عین بمب اتم به هیروشیما.جنایت کار هار جنگی.

تصویر نمایه‌ی ‌عاشق ولایت‌
@Velayat43404 ساعت پیش
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌عاشق ولایت‌
عاشق ولایت

@Velayat4340  •  21 مارس 2026

مطالبه

منع انتشار تبلیغات دعانویسی و طلسم در سایت دیوار

سلام و احترام متأسفانه به کرات در اپلیکیشن و سایت دیوار ، الالخصوص در دیوار شهر اهواز تبلیغات دعانویسی و سحر و جادو منتشر میشود. افراد و انسان های ساده و بی اطلاع و نا آگاه در دام شیاطین و شیادان و رمال ها میوفتند و در این شرایط اقتصادی خاص دچار ضرر و زیان مالی میشوند و بعضا آسیب های بسیار جدی جسمی و روحی و ... میبینند که گاها غیر قابل جبران میباشد. از ریاست محترم قوه قضائیه و نهادهای مسول بصورت عاجزانه تقاضامندیم که نسبت به مبارزه با این مجرمین و عدم انتشار اینگونه تبلیغات در سایت دیوار اقدامات و دستورات موثر را مبذول بفرمایند.

قوه ی قضائیه، نیروی انتظامی / پلیس / قوه قضائیه، کشور

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@pejmaaan4 ساعت پیش
در پاسخ به
بعد از یک ماه و سه روز داری به این جنایت اعتراض میکنی آقای بقائی ؟؟عجیبه !! احتمالا اینم به این خاطره که اونها گفتن ایران چرا موشک خوشه ای زده یادت افتاد اعتراض کنی#بزن_که_خوب_میزنی🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

@user17091000911168384514 ساعت پیش
در پاسخ به
اگر با حمله به پناهگاه های آنها پاسخ قاطع ندهیم آنها دوباره این کار را خواهند کرد. همانطور که وقتی پاسخ به حمله به فولاد مبارکه به همان سطح بود دیدیم دوباره تکرار کردند.

@IranParastt3 ساعت پیش
در پاسخ به
ا
ایران پرست

@IranParastt  •  1 روز پیش

مطالبه

درخواست از کشور اسپانیا برای بستن تنگه جبل الطارق بر کشتی های دشمن

ممانعت از ورود دریایی تسلیحات دشمن به منطقه

وزارت امور خارجه

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه