عراقچی: هیأت حاکمه آمریکا و اسرائیل مؤاخذه و مجازات شوند

وزیر امور خارجه ایران امروز در گفت‌وگوی تلفنی همتای ارمنستانی، آمریکا را مسبب اصلی ناامنی و بحران موجود در منطقه غرب آسیا و تنگه هرمز خواند و گفت: جهان باید هیأت حاکمه آمریکا و رژیم نژادپرست و نسل‌کش اسرائیل را به خاطر تحمیل جنگ غیرقانونی بر ایران و منطقه مؤاخذه و مجازات کند.
گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، آرارات میرزویان وزیر امور خارجه جمهوری ارمنستان امروز (شنبه) هشتم فروردین‌ماه در تماس تلفنی با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در خصوص تحولات منطقه و پیامدهای تداوم تهاجم نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.وزیر امور خارجه ارمنستان ضمن تبریک نوروز و آرزوی صلح و آرامش برای ملت ایران، مراتب تسلیت و همدردی دولت و مردم ارمنستان را به مناسبت شهادت رهبر معظم انقلاب و جمعی از مقام‌های ارشد و شهروندان ایرانی ابراز داشت.میرزویان همچنین با ابراز تأسف عمیق از حملات به غیرنظامیان به ویژه دانش آموزان مدرسه شجره طیبه میناب، با خانواده‌های شهدا و دولت و ملت ایران ابراز همدردی و همبستگی کرد.وزیر امور خارجه ایران ضمن تقدیر از مواضع و پیام‌های همدردی دولت و مردم ارمنستان، همتای ارمنی را در جریان جنایات جنگی ارتکابی متجاوزان و نقض‌های فاحش حقوق بشر و حقوق بشردوستانه به‌ویژه حمله به مدارس و مراکز آموزشی و پژوهشی، اماکن تاریخی و فرهنگی، بیمارستان‌ها، زیرساخت‌های حیاتی و تولیدی و نیز مناطق مسکونی قرار داد.
عراقچی با تأکید بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای دفاع مقتدرانه از تمامیت سرزمینی، حاکمیت و امنیت ملی ایران در برابر تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی، مسئولیت همه دولت‌ها برای محکوم‌ کردن قانون‌شکنی و جنایات شنیع ارتکابی متجاوزان آمریکایی - صهیونیستی را یادآور شد.وی تصریح کرد: آمریکا مسبب اصلی ناامنی و بحران موجود در منطقه غرب آسیا و تنگه هرمز است و جهان باید هیأت حاکمه آمریکا و رژیم نژادپرست و نسل‌کش اسرائیل را به خاطر تحمیل جنگ غیرقانونی بر ایران و منطقه مواخذه و مجازات کند.
20:34 - 8 فروردین 1405
سیاست خارجی
آمریکا و اروپا
غرب آسیا

2 بازنشر2 واکنش
11٫1k بازدید


2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌Omid Darabi‌
@OmidDarabi7 روز پیش
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌Omid Darabi‌
Omid Darabi

@OmidDarabi  •  8 فروردین 1405

مطالبه

اعتراض به کمپین ممنوعیت درج لینک در قسمت نظرات فارس

اخیراً کمپینی خواستار ممنوعیت درج لینک در بخش نظرات خبرگزاری فارس شده است. ما کاربران با این مطالبه مخالفیم. لینک‌ها ابزار تبادل محتوای مفید، معرفی نویسندگان توانمند و افزایش تعامل هستند. آن کمپین به بهانه‌ی جلوگیری از سوءاستفاده، عملاً فضای گفتگو و آگاهی را محدود می‌کند. خواسته‌ی ما: نظارت هوشمند، نه ممنوعیت کور. با حمایت از این مطالبه، حق تعامل آزاد را برای کاربران فارس حفظ کنیم.

خبرگزاری فارس

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌حکایت گوی لایق‌
@Farsnewsnewreader7 روز پیش
در پاسخ به
جنگ قانونی چجوریه؟