عراقچی: صدراعظم آلمان برای بازگشت به مذاکرات التماس می‌کند

وزیر امور خارجه امروز در واکنش به اظهارات مداخله‌جویانه صدراعظم آلمان یادآور شد: مهر گذشته در نیویورک، به اصرار مرتس، سه کشور اروپایی به دست خودشان نقش خود را در مذاکرات هسته‌ای کنار گذاشته و به‌جای آن مسیر بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل را در پیش گرفتند، اکنون همان فرد برای بازگشت به همان مذاکرات التماس می‌کند.
گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه امروز (پنجشنبه) ۱۶ بهمن‌ماه به اظهارنظرات و مواضع سینوسی و ناپخته فردریش مرتس صدراعظم آلمان واکنش نشان داد.وی بیان کرد: آلمان روزگاری موتور پیشرفت اروپا بود؛ اما امروز به موتور پسرفت اروپا تبدیل شده است.رئیس دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: مهر گذشته در نیویورک، به اصرار آقای مرتس، سه کشور اروپایی به دست خودشان نقش خود را در مذاکرات هسته‌ای کنار گذاشته و به‌جای آن مسیر بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را در پیش گرفتند. اکنون همان فرد برای بازگشت به همان مذاکرات التماس می‌کند.عراقچی در این باره در شبکه ایکس نوشت: ما ایرانیان، متأسفانه بارها شاهد جلوه‌های دیگری از ناپختگی سیاسی و منش نامناسب آقای مرتس بوده‌ایم.

*خیال‌پردازی مرتس

وی اضافه کرد: در ژوئن ۲۰۲۵، هنگامی که اسرائیل بیش از هزار ایرانی را به قتل رساند، واکنش او سرشار از شادمانی بود. افزون بر این، آقای مرتس بارها به‌طور علنی از فروپاشی قریب‌الوقوع ایران، آن هم ظرف چند هفته، سخن گفته و خیال‌پردازی کرده است!عراقچی با بیان اینکه ملت آلمان، ملتی بزرگ است که با سخت‌کوشی و نوآوری خود خدمات ارزشمندی به بشریت ارائه کرده است، گفت: ایران همواره خواهان روابطی مستحکم و سازنده با آلمان بوده است. از این‌رو، حضور فردی چون آقای مرتس به‌عنوان نماینده آلمان در صحنه جهانی، واقعا مایه تأسف مضاعف است.وی گفت: امیدواریم که رهبری سیاسی خردمندانه‌تر، مسئولانه‌تر و شرافتمندانه‌تر بار دیگر به آلمان بازگردد.
به گزارش فارس، فردریش مرتس صدراعظم آلمان دیروز در شبکه ایکس خواستار اعمال فشار بیشتر به ایران برای پایان هر چه سریع‌تر برنامه هسته‌ای این کشور شد. او مدعی شد که تحولات ایران مانع برقراری صلح در خاورمیانه است و بار دیگر درباره مسائل داخلی ایران به مداخله جویی پرداخت.اظهارات مداخله جویانه و خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران مسبوق به سابقه است. فردریش مرتس صدراعظم آلمان چندی پیش در کنفرانسی خبری بار دیگر ادعا کرد که دولت ایران «مشروعیت ندارد» و عنوان کرد «روزهای حکومت ایران به شماره افتاده است.» این اظهارات مداخله‌جویانه و همچنین مواضع تحریک‌آمیز مقامات این کشور در رابطه با نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران منجر به احضار اکسل دیتمن سفیر این کشور در تهران توسط علیرضا یوسفی دستیار وزیر و مدیرکل غرب اروپا در روز پنجشنبه نهم بهمن‌ماه ۱۴۰۴ به وزارت امور خارجه شد. (اینجا بخوانید)
#عباس_عراقچی#فریدریش_مرتس#آلمان#برنامه‌_هسته‌ایبا دنبال کردن صفحه سیاست خارجی فارس در جریان آخرین تحولات حوزه سیاست خارجی قرار بگیرید.
09:50 - 16 بهمن 1404
سیاست خارجی
آمریکا و اروپا

4 بازنشر22 واکنش
195٫1k بازدید



63 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌مسدود شده فارس‌
@masdodshodehfars16 بهمن 1404
در پاسخ به
اروپای ها وحشی توسری خور هستند ، و فطرت کفتاری دارند

تصویر نمایه‌ی ‌جنگ زده‌
@user170910159503719903216 بهمن 1404
در پاسخ به
هیتلر کجایی ببینی که دارن ار اسراییل حمایت میکنن

@YounesZ16 بهمن 1404
در پاسخ به
خوب نواخت

@fibonachi16 بهمن 1404
در پاسخ به
جنگ جهانی اول و دوم تقریبا ۱۳۰ میلیون کشته داده اینا به هم نوع و هم کیش خودشون رحم نکردن تقریبا ۳ درصد جمعیت کل دنیا اون زمان بعد انتظار داریم غرب وحشی رام بشه...زهی خیال باطل..

@user170910004276084195116 بهمن 1404
در پاسخ به
پاسخ بدی نبود گرچه درست این بود که با ادبیات وحشی و لجن خودشون باهاشون حرف بزنیم...اینا فقط این زبون رو میفهمند

تصویر نمایه‌ی ‌ايران وطنم‌
@Only_Iran16 بهمن 1404
در پاسخ به
سلام. آقای عراقچی! این توییت دوستانه و موثری برای منافع کشور نیست. شما مسئول یادآوری اشتباه و تادیب سران سایر کشورها نیستید. لطفا متمرکز شوید روی موضوع مذاکره و توافق. تشکر

@user17081696053816 بهمن 1404
در پاسخ به
صدر اعظم آلمان نوکر آمریکاست، از نوکر چه انتظاری دارید ؟

@AaminAamin16 بهمن 1404
در پاسخ به
ا
امین

@AaminAamin  •  15 بهمن 1404

پیشنهادها

پهلوی‌چی‌ها اگر جرأت دارند، به ایران بیایند

دعوت از کارکنان ایران اینترنشنال و رضا پهلوی به ایران با توجه به اینکه کارکنان شبکه ایران اینترنشنال و رضا پهلوی معتقدند که در حال انجام یک انقلاب ملی بوده و در حال مبارزه هستند و همچنین مدام مردم ایران به ویژه جوانان و نوجوانان کم سن و سال را دعوت و تحریک به اعتراض و اغتشاش می کنند، پیشنهاد می‌شود خود این افراد به ایران تشریف آورده و در کف خیابان آنچه را که انقلاب می نامند رهبری کرده و شجاعت و صداقت خود را به همه نشان دهند. رضا پهلوی گفته است که این انقلاب هزینه دارد، بسم الله، تشریف بیاورید و از خودتان مایه بگذارید، در غیر این صورت مشخص می‌شود که صرفا با تحریک مردم به دنبال کشته‌سازی و رسیدن به تاج و تخت هستید. منتظر سفر همه شما به ایران هستیم.

کارکنان ایران اینترنشنال و رضا پهلوی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی‌
@Yaali_11016 بهمن 1404
در پاسخ به
شما هم که مثل همون ها هستی جناب عراقچیخیانت ها رو می بینی باز دم از مذاکره میزنی

@user170910000459747203116 بهمن 1404
در پاسخ به
غلط کرده اول غرامت جنگ را بدهند بعد.

تصویر نمایه‌ی ‌نرجس ال طریف‌
@user17681277878216 بهمن 1404
در پاسخ به
آفرین آقای عراقچی! برای صدر اعظم غیرت به خرج آوردی که یه توییت منتشر کردید! اما آیا واقعا او التماس در این مذاکره باشد؟ اگر هم واقعا کرده تحلیلتون چیه؟ چرا کرد؟ نکنه با یک توییت در ایکس یکی به یکی شدیم و شرم التماس شما به مذاکره غیر شرافتنندانه وغیر عاقلانه با ترامپ پاک شد؟! این دیگه خیلی ... است!

تصویر نمایه‌ی ‌یاحیدر کرار امیرشاهدار‌
@Yaheydar116 بهمن 1404
در پاسخ به
تا سپاه پاسداران را از لیست تروریستی خارج نکنن هیچ حرفی باهاشون نداریم دنیا مدیون سپاه پاسداران هست

تصویر نمایه‌ی ‌جنگ زده‌
@user170910159503719903216 بهمن 1404
در پاسخ به
میگن صدر اعظم المان بعد این توییت خود کشی کرد 🤣بس کنید از یاوه گویی یک بار هم عمل کنید

@user17593904787216 بهمن 1404
در پاسخ به
اروپا خصوصا آلمان، تحت تاثیر تهاجم فرهنگ آمریکایی و کاهش نرخ جمعیت، و افزایش مهاجرت، دچار مشکلات جدی شده، این موضوع فعلا در منش سیاستمدارها داره خودش رو نشون میده، بحران های اقتصادی هم استارت خورده، وضعیت فرهنگی هم به گونه ای شده که مردهای آلماتی دنبال زنان شرقی هستند و هموطنانشون رو مطمئن نمیدونند

@user17700290535916 بهمن 1404
در پاسخ به
اقای عراقچی دست مریزاد این بوزینه ژرمنی خوب قهویی کردی احسنت

@user17690790451516 بهمن 1404
در پاسخ به
با این حساب به نظر میاد همه دارن التماس مذاکره میکنن غیر از ما !

@user17302209618516 بهمن 1404
در پاسخ به
A
AliReza D

@user173022096185  •  4 بهمن 1404

لزوم برخورد قانونی با ویکی‌پدیا و توسعه یک دانشنامه ملی
مطالبه

برخورد قانونی با ویکی‌پدیا و لزوم توسعه دانشنامه ملی

متأسفانه ویکی‌پدیای فارسی در انحصار ضدانقلاب قرار دارد و توهمات خودشان را در مسائل مختلف به مخاطبان القا می‌کنند. از جمله این موارد در صفحه‌ای دیده می‌شود که برای اغتشاشات ۱۴۰۴ تنظیم شده است. در این صفحه، کوچکترین اشاره‌ای به اقدامات تروریستی اغتشاشگران نشده است و سعی در روایت‌سازی وارونه از این حوادث دارند. پلتفرم ویکی‌پدیا از این منظر اهمیت دارد که از اولین نتایج جستجوی کاربران در مرورگر محسوب می‌شود. همچنین این سایت هیچ ممیزی ندارد و هرگونه موضوعات ضداخلاقی و ضدفرهنگی در آن دیده می‌شود. لطفاً پیگیری‌های لازم برای برخورد قانونی با این پلتفرم و توسعه پلتفرم‌های بومی جایگزین را انجام دهید.

شورای عالی فضای مجازی، وزارت ارتباطات و فناوری ایران، شورای امنیت ملی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user170910005846158278416 بهمن 1404
در پاسخ به
سید بزرگوار برخوردهای استوار اینچنین مقتدرانه در راستای منافع و عزت ایران از شما انتظار داریم،خداقوت ماشالله