احضار کاردار انگلیس به وزارت خارجه ایران

در اعتراض به بازداشت غیرقانونی تعدادی از اتباع ایرانی کاردار انگلیس یکشنبه به وزارت خارجه احضار و اعتراض شدید دولت ایران درباره این اقدام و اتهام‌زنی‌های ناروا علیه جمهوری اسلامی به وی ابلاغ شد.
گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، در پی بازداشت مشکوک و ناموجه تعدادی از اتباع ایرانی در انگلیس و طرح اتهام‌های نادرست علیه آنها و نیز ادعاهای واهی علیه دولت جمهوری اسلامی ایران، کاردار آن کشور در تهران (در غیاب سفیر) روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت توسط شهرام قاضی‌زاده رئیس اداره سوم غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد.شهرام قاضی‌زاده در این جلسه ضمن درخواست توضیح از دولت انگلیس در خصوص دلایل و مبانی قانونی بازداشت اتباع ایرانی، مراتب اعتراض شدید دولت جمهوری اسلامی ایران را نسبت به این اقدام و اتهام‌زنی‌های ناروا علیه جمهوری اسلامی ایران به وی ابلاغ کرد.
قاضی‌زاده با تاکید بر رویکرد اصولی و مسئولانه ایران در احترام به قوانین و مقررات محل، بازداشت اتباع ایرانی و اتهام‌زنی به آنها بدون ارائه هرگونه ادله و شواهد و نیز خودداری عامدانه از اطلاع‌رسانی به‌هنگام به سفارت جمهوری اسلامی ایران و ممانعت از دسترسی و حمایت کنسولی از این افراد را مغایر با قواعد و معیارهای پذیرفته‌شده حقوق بین‌الملل و حقوق بشر خواند.وی خواستار رعایت مفاد معاهدات بین‌المللی ذیربط از جمله کنوانسیون روابط کنسولی از سوی دولت انگلیس در این زمینه شد.رئیس اداره سوم غرب اروپای وزارت خارجه تاکید کرد مسئولیت آثار و پیامدهای نامناسب چنین اقداماتی که به نظر می‌رسد ناشی از انگیزه‌های سیاسی برای اعمال فشار بر ایران باشد، بر عهده دولت انگلیس خواهد بود.دولت انگلیس یکشنبه چهار نفر از شهروندان ایرانی را که به بهانه تحقیق درباره برنامه‌ریزی برای یک حمله تروریستی بازداشت کرده بود، آزاد کرد. براساس ادعای برخی از رسانه‌های انگلیس هدف احتمالی این طرح حمله، سفارت اسرائیل در لندن بوده است.
سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران اخیرا در اظهاراتی ضمن رد داستان‌سرایی‌ درباره اتباع بازداشت شده ایرانی در انگلیس، گفته بود: انتخاب زمان کنونی و عدم تعامل از سوی انگلیس نشان می‌دهد که ظاهراً مسائلی در پشت پرده می‌گذرد.#انگلیس#احضار
00:16 - 29 اردیبهشت 1404

3 بازنشر2 واکنش
128٫1k بازدید



5 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌عباس باقری‌
@user17080357296329 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
بابت احضارها کاردار انگلیس بیشتر در وزارت خارجه بوده تا اینکه سفارت باشه😐

@user17384359334429 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
چهارتا شارلاتان انگلیسی بگیرید معاوضه کنید این دیگه کاری داره

تصویر نمایه‌ی ‌یونس امیرتیموری‌
@YounesAmirteimouri29 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
موشک را با موشک باید جواب داد وسلام

@Iranianman29 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
اتباع ایران درسرزمین دشمن چکار داره انگلیس دشمن ایران است طبیعی است دشمن به بهانه های مختلف نیش میزند نباید بی‌جهت در کمین دشمن قرار بگیریم

@abasi1968337929 اردیبهشت 1404
در پاسخ به
انگلیس ازبابت دخالت درمذاکره این رفتار را کرد او به همراه آلمان وفرانسه سگهای امریکا هستند وچون سگ عصبیست ممکن است مانند فرانسه در دوره قبل پاچه بگیرند.ولی ترامپ تاجر از برجام خارج شدچون ذی نفع اصلی، شرکتهای اروپایی بودند واو دوست ندارد حتی یک استخوان دراین مذاکرات به انها برسد.نبایداروپاراراه داد.