برپایی نمایشگاه هنرهای تجسمی در سقز
آموزشگاه هنرهای تجسمی تندیس به مناسبت هفته گرافیک نمایشگاهی از آثار هنرمندان این آموزشگاه را برپا کرد.
سینا فارسیان مدیر آموزشگاه هنرهای تجسمی تندیس در گفتگو با خبرگزاری فارس در سقز گفت: این نمایشگاه شامل ۳۷ اثر از ۳۷ هنرجو این آموزشگاه است که با استفاده از فنهای مختلفی همچون رنگروغن، مدادرنگی، کلاژ و اکریلیک خلق شدهاند.
مهسا سلیمانی راد مربی نقاشی این آموزشگاه هم با تشریح این خبر عنوان کرد: سبک بیشتر آثار ارائه شده در این نمایشگاه بهصورت رئال و ناتورالیستی است که نشاندهنده دقت و مهارت هنرجویان در بهتصویر کشیدن واقعیتهای زندگی و طبیعت است.
گفتنی است این نمایشگاه به مدت ۴ روز از ۳ اردیبهشت تا شنبه ۶ اردیبهشت در گالری مانا واقع در پردیس سینمایی مهر سقز دایر و علاقهمندان میتوانند از آن بازدید کنند.#سقز #نمایشگاه #هنر #گرافیک #هنرمندان #آثار 22:28 - 3 اردیبهشت 1404