آغاز فرآیند تمدید مجوز مدارس فوتبال در استان بوشهر

دبیر هیأت فوتبال استان بوشهر با تأکید بر لزوم رعایت دستورالعمل‌های فدراسیون فوتبال، از تمامی مدارس خواست در اسرع وقت نسبت به تکمیل مدارک و دریافت مجوز رسمی اقدام کنند.
حسین مرادی دبیر هیأت فوتبال استان بوشهر در گفتگو با خبرگزاری فارس با اعلام این خبر اظهار داشت: در آستانه شروع فصل جدید فعالیت مدارس فوتبال، تمدید مجوزها مطابق با دستورالعمل‌های ابلاغی فدراسیون فوتبال و هیأت استان در حال انجام است و تمامی مدارس فوتبال موظف هستند در چارچوب ضوابط تعیین‌شده نسبت به تکمیل مدارک و دریافت مجوز رسمی اقدام کنند. هدف اصلی این روند، ساماندهی دقیق فعالیت مدارس و ایجاد بستری استاندارد، ایمن و تخصصی برای آموزش فوتبال پایه در استان است.وی با تأکید بر ضرورت توجه خانواده‌ها به مجوز فعالیت مدارس فوتبال افزود: از اولیای محترم درخواست می‌شود پیش از ثبت‌نام فرزندان خود، از داشتن مجوز رسمی مدرسه فوتبال اطمینان حاصل کنند و تنها در مدارسی اقدام به ثبت‌نام نمایند که مجوز فعالیت آنان از سوی هیأت فوتبال استان صادر شده است. اطلاعیه‌ها و فهرست مدارس مجاز از طریق مبادی رسمی هیأت اطلاع‌رسانی می‌شود و پیگیری مستمر اخبار رسمی ضروری است.دبیر هیأت فوتبال استان بوشهر همچنین از برگزاری دوره دانش‌افزایی ویژه مدیران و مربیان مدارس فوتبال خبر داد و گفت: این دوره در تاریخ ۶ و ۷ خردادماه با محوریت ارتقای دانش فنی و مهارتی برگزار خواهد شد و مباحثی همچون محافظت از کودکان، پرسونال برندینگ مربیان و موضوعات تخصصی فنی در آن ارائه می‌شود. وی تأکید کرد که تمامی مدیران و مربیان مدارس فوتبال ملزم به حضور در این دوره هستند و عدم شرکت می‌تواند در روند تمدید مجوزها تأثیرگذار باشد.
مرادی در ادامه افزود: این دوره با حضور مدرس رسمی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران و کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار خواهد شد و نقش مهمی در ارتقای کیفیت آموزشی و حرفه‌ای‌سازی ساختار مدارس فوتبال استان خواهد داشت.وی در پایان خاطرنشان کرد: به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر و به یاد کودکان مدرسه میناب، فستیوال روز فوتبال پایه در رده سنی زیر ۱۲ سال، روز ۷ خردادماه با حضور مسئولان فدراسیون فوتبال برگزار می‌شود. این رویداد با رویکرد فرهنگی تربیتی و با هدف ترویج روحیه همبستگی، نشاط اجتماعی و توسعه فوتبال پایه در استان برگزار خواهد شد و از تمامی مدارس دارای مجوز برای حضور در این برنامه دعوت به عمل آمده است.
03:53 - 1 خرداد 1405

1 واکنش
12٫5k بازدید