روایت فعال اقتصادی از قربانی شدن اقتصاد به پای قبیله

دومین نشست کمیته اجرایی همايش ملی «مقاومت و تاب آوری ملی با پیوست اقتصاد مقاومتی» امروز دوشنبه ٢۵ خردادماه ۱۴۰۵ با حضور رؤسای کمیته‌های رسانه، مدعوین، تولید محتوا، اقتصادی و بخش خصوصی در محل دبیرخانه این اندیشکده برگزار شد.
در این نشست که با حضور، دکتر محمد شبانی مدیر مسئول اندیشکده جهادی کارآفرینی و رونق تولید ملی،مسئولان سازندگی، اشتغال زایی و محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، زهره محمدی رئیس کمیته رسانه، سمیه ولیان مسئول میز اقتصاد و هنر دانشگاه عالی دفاع ملی، دکتر حبیبی از اساتید دانشگاه عالی دفاع ملی، پزشکی از اعضای اندیشکده و مهندس ابوالفضل هادی جانشین اندیشکده همراه بود، ضمن رأی‌گیری برای انتخاب سخنرانان میزهای هر پنل در همایش، هر یک از اعضا به بیان دیدگاه‌های خود درباره ساختاربندی و عملیاتی‌سازی پنل‌های همایش فوق پرداختند.در ابتدای این جلسه محمد شبانی مدیر اندیشکده ملی کارآفرینی و رونق ملی، ضمن تشریح پنل‌های دهگانه همایش ملی «مقاومت و تاب‌آوری ملی با پیوست اقتصاد مقاومتی» برای حاضرین، الهه خوانساری بانوی تراز رسانه‌ای انقلاب اسلامی، مدیر آموزش خبرگزاری فارس و از چهره‌های اثرگذار و شاخص رسانه‌ای کشور را به عنوان دبیر کمیته اجرایی همایش به اعضا معرفی کرد.محمدشبانی در ادامه با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی در امتداد مقاومت و تاب آوری ملی قرار دارد، گفت: «هدف از برگزاری این همایش تعریف اقتصاد مقاومتی نیست چرا که سال‌هاست همایش‌های گوناگون در تشریح این موضوع در کشور برگزار شده است اما این همایش به صورت تخصصی به بررسی و ارائه راهکارهای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی در سطوح مختلف اقتصادی کشور می‌پردازد.»وی افزود: «فضای اقتصادی کشور در حال حاضر متأثر از سیاست است و اقتصاد فدای قبیله افراد می‌شود لذا مدیرانی باید در بخش‌های اقتصادی مسئولیت داشته باشند که منافع کشور را در اولویت قرار دهند و نه قبیله‌شان.»
شبانی با تأکید بر نقش و اهمیت رسانه در اقتصاد کشور گفت: «اقتصاد تحت تأثیر رسانه است و برخی مدیران حوزه اقتصاد دولتی یا گاهاً بخش خصوصی هنوز به این باور نرسیده‌اند که اعداد راهبردی کشور را بازنشر نکنند. به عنوان مثال فردی که در کمیسیون انرژی بخش خصوصی مسئولیت دارد به دلیل ضعف در دیدگاه، اعداد شاخص مطروحه در جلسات محرمانه را بازگو می‌کند و به اثرگذاری این موضوع بر اقتصاد و حتی مباحث امنیتی کشور توجهی ندارد.»در ادامه این نشست طاهره سلیمانی کارشناس اقتصادی و مسئول در اتاق بازرگانی مشترک ایران و ترکیه نیز با بیان اینکه سال‌ها در کشور معزل فرار مغزها را داشته‌ایم اما در حال حاضر پروژه خروج دانش نیز کلید خورده است، تصریح کرد: متأسفانه طرح‌های نخبگانی و دانش‌آموختگان حوزه اقتصاد در قالب پروپزال به نهادها و بخش‌های گوناگون اقتصادی ارائه می‌شود اما برخی از مدیران اجرایی به جای بهره‌مندی از این طرح‌ها در راه اعتلای اقتصادی کشور، از آن برای منافع شخصی و سرمایه‌گذاری در خارج از کشور استفاده می‌کنند.وی با اشاره به اهمیت جذب و فراخوان نخبگان دانشگاهی برای ارائه راهکارهای برون‌رفت از معضلات اقتصادی که کشور درگیر آن است، خاطر نشان کرد: تقویت نگاه مدیریت بومی و استفاده از ظرفیت‌های داخلی برای درمان اقتصاد کشور باید در اولویت مسئولان و دست‌اندرکاران بخش اقتصادی قرار گیرد.در بخش پایانی این نشست جهادی اعضای کمیته اجرایی به تبادل نظر در مورد محل و ساختمان برگزاری همایش و همچنین معرفی شاخص‌های استانها برتر در حوزه ترویج و اقدام برای تحقق اقتصاد مقاومتی پرداختند.
00:16 - 26 خرداد 1405
اقتصاد
اقتصاد کلان
اقتصاد عمومی




1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌حمدان مقدم‌
@hamdan1107 روز پیش
در پاسخ به
شاخص‌های استانهای برتر را بیان می کنید؟