آدم‌فضایی که با ترامپ عکس دارد!

همیشه فکر می‌کنیم تصویری که از یک «آدم‌فضایی» در ذهنمان داریم، حاصل فکر یک دانشمند یا یک فیلم‌ساز است. اما واقعاً پایه‌گذار اصلی این تصویر چه کسی بود؟
گروه نوجوان: اولین تصویری که عیناً شبیه «موجودات خاکستری» معروف امروزی است، در سال ۱۹۱۸ توسط آلیستر کراولی، جادوگر تشریفاتی انگلیسی کشیده شد. او ادعا کرد در یک مراسم احضار روح، با موجودی ارتباط برقرار کرده و بعداً پرتره‌اش را کشید. این نقاشی، با آن سربزرگ و طاس و چشمان بادامی درشتش، حدود ۳۰ سال پیش از ماجرای رازول (پیداشدن بقایای بشقاب‌پرنده در ایالت نیومکزیکو) خلق شد.

چطور این تصویر جهانی شد؟

برای درک این موضوع، مقاله‌ای از CNN با عنوان «چگونه تصاویر موجودات فضایی در فیلم‌ها تکامل یافت» به ما کمک می‌کند. در این مقاله، رایان بریت، روزنامه‌نگار علمی-تخیلی، به سراغ جک ووماک، مورخ و نویسنده کتاب «بشقاب‌پرنده‌ها واقعی هستند!» رفته است. ووماک توضیح می‌دهد که چطور موجودات فضایی با «چشمان بیضی‌شکل بزرگ» که ما امروز به اسم «خاکستری‌ها» می‌شناسیم، در واقع حاصل یک تغییر نگاه بزرگ در دهه ۷۰ میلادی بودند. به گفته او، فیلم‌هایی مثل «برخورد نزدیک از نوع سوم» (Close Encounters of the Third Kind) ساخته استیون اسپیلبرگ، نقش اصلی را در این تغییر داشتند: «بیگانگانِ فیلم "برخورد نزدیک" نشان‌دهنده تغییری بودند که در آن زمان در حال رخ‌دادن بود؛ تغییری از "بیگانگان یک راز مرموز هستند" به "بیگانگان دوستان ما هستند".» به عبارت ساده‌تر، این فیلم‌سازها و هنرمندان بودند که تصویر موجود خاکستری و چشم‌بادامی را از گوشه کتاب‌های جادوگری و گزارش‌های عجیب بیرون کشیدند و به نماد اصلی موجودات فضایی در فرهنگ عامه تبدیل کردند.
اما همه موجودات فضایی قرار نبود دوست‌داشتنی و مهربان باشند. در سال ۱۹۷۹، فیلم «بیگانه» (Alien) ساخته ریدلی اسکات، همه چیز را تغییر داد. طراحی موجود این فیلم که «زنومورف» نام دارد، طراحی‌اش توسط هنرمندی سوئیسی به نام اچ. آر. گیگر (H.R. Giger) انجام شد. گیگر با ترکیب وحشت، زیبایی، و آناتومی موجودات زنده و ماشین، استاندارد جدیدی برای نمایش «ترسناک» بودن یک موجود فرازمینی تعریف کرد؛ موجودی که نه‌تنها یک هیولا، بلکه یک «ماشین کشتار کامل» به نظر می‌رسید. نکته جالب‌توجه این است که گیگر نیز مانند کراولی، به‌شدت تحت‌تأثیر نمادهای غیبی و جادوی سیاه بود و حتی آثاری با نمادهای شیطانی مانند «بافومت» خلق کرده بود.

ترامپ و اسناد محرمانه آدم‌فضایی‌ها

دونالد ترامپ با دستور انتشار اسناد طبقه‌بندی‌شده یوفوها و سپس انتشار عکسی ساخته هوش مصنوعی از خودش در کنار یک آدم‌فضاییِ دستبند زده تلاش کرد سروصدایی به پا کند. شاید شکستش دربرابر ایرانی ها را به حاشیه ببرد. اما واقعیت این است که پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) بارها اعلام کرده هیچ مدرکی دال بر فناوری فرازمینی یا تماس با موجودات فضایی وجود ندارد. حتی خود ترامپ هم در مصاحبه با خبرنگاران گفت: «من خودم نمی‌دانم که آن‌ها واقعی هستند یا نه.»
10:59 - 3 خرداد 1405
نوجوان
فارس نوجوان

3 بازنشر6 واکنش
110٫8k بازدید




4 پاسخ

@Azadam1 روز پیش
در پاسخ به
این شد فارس نوجوان

تصویر نمایه‌ی ‌ملیکا کشاورز‌
@melika_keshavarz1 روز پیش
در پاسخ به
برای حفظ امنیت خانواده و امنیت کشور خودمون، به این پویش رای بدید.🌱
مطالبه

حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی و نظارت بر کسب‌وکارها

برخی از برنامه‌های پرکاربرد مانند اینستاگرام و تلگرام، که عمدتاً توسط کشورهای خارجی (مانند آمریکا) توسعه یافته‌اند، می‌توانند به کمرنگ شدن ارزش‌هایی چون عفت، پاکدامنی و حیا منجر شوند. از این پس، لازم است با دقت بیشتری از “حرم ایران” پاسداری کرده و ضمن ارتقاء و حمایت از اینترنت ملی و پیام‌رسان‌های داخلی، بر رونق آن‌ها تمرکز کنیم. به اینترنت ملی و پیام‌رسان‌های داخلی خودمان رونق بدهید. ساخت ایران، هرچه باشد، از دستپخت اجنبی بهتر است. در صورتی که ارائه اینترنت به برخی کسب‌وکارها ضروری باشد، باید نظارت کافی بر عملکرد آن‌ها اعمال گردد تا از بروز اتفاقات ناگوار و سوءاستفاده‌های احتمالی مثل اتفاق دی ماه (مانند آنچه در گذشته رخ داده) جلوگیری شود.

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

در پاسخ به
نقاشی که گذاشتی نقاشی جنی به نام آیواس است نه آدم فضایی

تصویر نمایه‌ی ‌رسانه پویش های مردم ایران‌
@NewIran22 ساعت پیش
در پاسخ به
مطالبه

توقف قیمت‌های کاذب مسکن در پلتفرم‌ها با الزام به ثبت رسمی و کارشناسی

مسکن و املاک جزو کالاهای اساسی هستند. یکی از دلایلی که باعث بی‌ثباتی در قیمت املاک می‌شود، این است که مالکان می‌توانند بر اساس دلخواه خود، بدون نظارت، تعیین قیمت کنند و در سایت‌های آگهی آنلاین مثل دیوار و شیپور و مشابه آن، قیمت را اعلام کنند. این امکان باعث بروز دو مشکل اساسی می‌شود: چون قیمت را مالک تعیین می‌کند، امکان نظارت و کنترل وجود ندارد و هر طرح نظارتی عملاً مؤثر نخواهد بود. بعد از ثبت آگهی، مالک (یا مشاور املاک) می‌تواند با تغییر مشخصات ملک و حتی درج آگهی‌های مشابه و اصطلاحاً دروغین (فیک)، به کنترل و دست‌کاری بازار بپردازد. در این طرح پیشنهاد می‌شود: آگهی فقط در یک سامانه ثبت شود، تعیین قیمت با کارشناسان املاک باشد و محدودیت‌های قیمت در نظر گرفته شود. در نهایت، حذف آگهی فقط در دو حالت انجام شود: ۱. مالک از فروش یا اجاره منصرف شده باشد. ۲. قرارداد رسمی انجام شده باشد و در سامانه ثبت معاملات، رسماً ثبت شده باشد. اینگونه هم باعث کنترل قیمت خواهد شد و هم همه قراردادهای املاک به صورت رسمی ثبت خواهند شد و از قیمت‌های اضافه، فرار مالیاتی و … جلوگیری خواهد شد. چرا تاکنون چنین شرایطی مهیا نشده است؟ تجربه من به‌عنوان مشاور املاک می‌گوید دلایل زیر باعث این نابسامانی است و مانع شکل‌گیری این شرایط شده است: الف) قبول نکردن دستگاه‌های اجرایی، به‌عنوان حاکمیت، برای نظارت و متولی شدن در کنترل وضعیت مسکن. ب) سودجویی مالکان بزرگ مثل بانک‌ها. وقتی بانک‌ها سپرده‌ها را به املاک تبدیل کرده‌اند، همیشه سعی خواهند کرد سود و رشد قیمت مسکن بالاتر از تورم باشد تا بتوانند سرمایه‌گذاری سودآور داشته باشند. ج) سودجویی پلتفرم‌های آگهی آنلاین از آگهی‌ها و قدرتمند بودن پلتفرم‌های آنلاین مثل دیوار و شیپور و امثال آن‌ها و اتصال به مبانی قدرت و کارشکنی‌های پیدا و پنهان آن‌ها. د) فرهنگ‌سازی‌های غلط متولیان فرهنگی کشور؛ مانند این‌که مشاوران املاک شغل کاذب هستند و سودجویی می‌کنند و واسطه‌های ملک هستند که باعث افزایش قیمت می‌شوند و هزار برچسب غلط دیگر که جز از بین بردن مشاوران املاک با شرافت – که باعث کنترل قیمت ملک می‌شده‌اند – خاصیت دیگری نداشته است.

0
100
گزارش از مطالبه