آموزش مدارس تعطیل نیست، تداوم فعالیت در بستر «شاد»

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به شرایط جنگی حاکم بر کشور و شهادت رهبر معظم انقلاب، بر لزوم تداوم آموزش در بستر «شاد» و ایجاد شبکه ارتباطی تا سطح مدارس تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، ایوب رضایی در جلسه وبیناری با روسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق ۱۳گانه استان افزود: انتظاراتی از آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد اجتماعی در سطح کشور می‌رود و ما باید نقش‌آفرینی کنیم.وی یکی از مهم‌ترین تصمیمات اتخاذ شده را ایجاد شبکه ارتباطی مستحکم دانست و گفت: برای هر شهرستان و منطقه، یک معین از اعضای شورای معاونین مشخص خواهد شد تا مسئول پیگیری وضعیت آن منطقه باشد. همچنین مدیران باید مدارس را دسته‌بندی کرده و برای هر ده مدرسه یک مسئول ارتباطی تعیین کنند تا در صورت قطع اینترنت، ارتباط تا سطح مدرسه برقرار باشد.مدیرکل آموزش و پرورش استان با تاکید بر اینکه مدیران و معاونین باید در محل کار حضور داشته باشند و از دورکاری ۳۰ درصدی مستثنی هستند، تصریح کرد: مدیران باید شماره تلفن‌های جایگزین (همراه خانواده) را به حوزه ارزیابی اعلام کنند تا ارتباط ۲۴ ساعته برقرار باشد.وی با بیان اینکه آموزش تحت هیچ شرایطی تعطیل نیست، خاطرنشان کرد: طبق تاکید وزیر آموزش و پرورش، کلاس‌ها در شبکه «شاد» آغاز شده و تا ۲۸ اسفندماه باید دایر باشد. میزان حضور دانش‌آموزان و تشکیل کلاس‌ها ملاک ارزیابی شهرستان‌هاست.
رضایی با بیان اینکه بسته‌های آموزشی آفلاین نیز باید با کمک سرگروه‌های آموزشی آماده شود تا در صورت مشکل در زیرساخت‌ها، در اختیار اولیا قرار گیرد افزود: همچنین محتواهای مشاوره‌ای، امیدآفرینی و خط ۱۵۷۰ باید در گروه‌ها منتشر شود.وی با اشاره به جنگ ترکیبی و اقتصادی، بر لزوم صرفه‌جویی و مدیریت هزینه‌ها تاکید کرد و گفت: حضور آموزش و پرورش در راهپیمایی‌ها و مراسمات باید پررنگ باشد. مدارس باید به پایگاه‌های تبلیغی و پناه مردم تبدیل شوند و سیاه‌پوش شوند.مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به احتمال مهاجرت هموطنان آسیب‌دیده از جنگ، افزود: ستاد اسکان باید فعال شود و اگر فرهنگی در هر نقطه از کشور خانه‌اش آسیب دیده، به صورت رایگان اسکان شود. موکب‌هایی نیز در سطح استان و شهرستان‌ها باید راه‌اندازی شود.وی با هشدار درباره تماس‌های مشکوک و شماره‌های خصوصی برای دریافت اطلاعات، گفت: به هیچ عنوان پاسخ ندهید و موضوع را با حراست هماهنگ کنید. همچنین برخلاف مصوبه شورای تامین، هیچ کلاس حضوری (شامل غیردولتی و مهدکودک) نباید برگزار شود و سرایداران باید در مدارس حضور داشته باشند.رضایی در بخشی از سخنان خود به پرداخت‌های اسفندماه اشاره کرد و افزود: اضافه تدریس، بیمه تکمیلی، هزینه‌های جاری امتحانات خرداد، مهدکودک‌ها و هزینه‌های شبانه‌روزی تا پایان خردادماه واریز می‌شود. حقوق اسفندماه نیز با احکام جدید رتبه‌بندی و افزایش اعتبار پرداخت خواهد شد.وی در خصوص مراکز جامع و سنجش، گفت: تا پایان سال (۲۸ اسفند) تمامی فعالیت‌ها باید مجازی باشد و هیچ مرکزی نباید باز باشد.
15:58 - 20 اسفند 1404
آموزش و پرورش
سیاست
ارتباطات و فناوری اطلاعات

1 بازنشر3 واکنش
21٫7k بازدید