ملت ایران با هوشیاری و وحدت در برابر توطئه‌های دشمن ایستاده است

امام جمعه یاسوج اغتشاشات را توطئه دشمنان دانست و خاطرنشان کرد: ملت ایران با هوشیاری کامل در مقابل مزدوری و وطن‌فروشی ایستاده و اجازه نخواهد داد آمریکا و اسرائیل در کشور میدان تازی کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، آیت‌الله سیدنصیر حسینی، در خطبه‌های نمازجمعه ۲۶ دی ماه، با محکوم کردن اغتشاشات و آشوب های اخیر اظهار کرد: این حرکت مزدوری برای دشمن و وطن‌فروشی است.وی تخریب اموال عمومی و حمله به مراکز امنیتی را کار دشمن دانست و افزود: کسی که غیرت ایرانی و عرق ملی دارد، هرگز به خود اجازه نمی‌دهد سنگی به اموال دولتی و مردم بزند؛ این کارها کار آمریکا، اسرائیل، غرب جنایتکار و داعش است.آیت‌الله حسینی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا در غزه و ویتنام، اظهار کرد: آن‌ها میلیون‌ها انسان را می‌کشند و سیر نمی‌شوند. امام جمعه یاسوج با بیان اینکه دشمنان با توطئه، تحریم و جنگ به دنبال ضربه زدن به انقلاب هستند، گفت: ما از امنیت، انقلاب، استقلال، عزت، اسلام و ولایت فقیه هرگز عقب‌نشینی نخواهیم کرد.وی با محکوم کردن هتک حرمت به امامزاده‌ها و سوزاندن قرآن توسط اغتشاشگران، خاطرنشان کرد: این کارها کار آمریکا، اسرائیل و منافقین است؛ ملت ایران فهمیده است و اجازه نخواهد داد دشمن در میدان تازی کند.آیت الله حسینی در بخش دیگری از سخنان خود به تهدیدهای رئیس جمهور آمریکا اشاره کرد و گفت: ترامپ در حد و قواره رئیس جمهور نیست؛ او یک آدم‌کش و جنایتکار است که دنیا را به گند کشیده، اگر آمریکا غلطی کند، جواب ما کوبنده و سخت خواهد بود.وی با بیان اینکه خداوند مالک همه عالم و مخلوقات است و اطاعت از او سعادت را در پی دارد، افزود: تخلف از فرمان خداوند مجازات سنگین خواهد داشت.
امام جمعه یاسوج با اشاره به تقارن ایام با وفات حضرت ابوطالب (ع)، تصریح کرد: امروز روز وفات حضرت ابوطالب (ع) است که سه سال قبل از هجرت رحلت فرمودند؛ ایشان یکی از ارکان قیام و نهضت حضرت محمد (ص) و پشتیبان قدرتمندی برای ایشان بودند که به روحشان درود و صلوات اهدا می‌کنیم.آیت الله حسینی با بیان اینکه شنبه عید مبعث، بزرگترین عید جهان اسلام و بشریت است، خاطرنشان کرد: همه انبیای الهی مقدمه‌ای بودند برای این نهضت بزرگ تا انسان در پرتو وحی الهی و قرآن و زیر سایه پیامبر اسلام به کمال مطلوب برسد.امام جمعه یاسوج با بررسی ضرورت وحی، ابراز کرد: خداوند به انسان عقل، فطرت و حواس پنجگانه داده است، اما این‌ها برای درک تمام حقایق کفایت نمی‌کنند؛ عقل و حواس دچار خطا می‌شوند و فطرت نیز ممکن است منحرف شود.وی ادامه داد: بشر یک موجود ابدی است و حیات او پس از این عالم شروع می‌شود، بنابراین باید تحت آموزه‌های وحیانی قرار بگیرد تا عقلانیت جامعه شکوفا شود و از خرافات رها شود؛ اگر پیامبران الهی نبودند، بشر در بدترین وضعیت زندگی می‌کرد و اساساً زندگی از بین می‌رفت.آیت الله حسینی با اشاره به سرنوشت اقوام پیشین، گفت: قوم عاد، ثمود و قوم لوط به دلیل انحراف فکری و اخلاقی نابود شدند؛ حیات مادی و معنوی هر دو برکت انبیا هستند و اگر نماز و عبادت نباشد، انسان به یک حیوان خطرناک تبدیل می‌شود.
13:21 - 26 دی 1404
سیاست
قرآن و فعالیت‌های دینی
استان ها

5 بازنشر8 واکنش
66٫7k بازدید



2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌Sara Vazifedar‌
@Heeeeeeey26 دی 1404
در پاسخ به
دوستان برسونیمش به صدهزارتا از طریق بلوتوث هم که شده به بستگان‌تون پیام بدید لطفا من نمی‌خوام این جهنم رو تا ابد تحمل کنم.https://www.karzar.net/282737

در پاسخ به
مسئولینی که در زمینه فضای مجازی ترک فعل کردند جوابگو باشندhttps://farsnews.ir/user1709100286174754317/1768436659704530086لطفا حمایت کنید
9**0870

@user1709100286174754317  •  25 دی 1404

مطالبه

مسئولینی که در زمینه فضای مجازی ترک فعل کردند جوابگو باشند

با توجه به خسارت عظیم به کشور از ولنگاری فضای مجازی و همچنین عدم مدیریت فضای اینترنت بین الملل که موجب اغتشاشات شده و باعث شده که مطالبات به حق مردم نسبت به گرانی و بی برنامگی دولت به وقایع تروریستی بیانجامد. همچنین قطع کلی اینترنت و حتی فضای ارسال پیام در پیام‌رسان های داخلی و حتی پیامک در اپراتورهای داخلی و... بدینوسیله از مسئولین قوه قضاییه درخواست بازخواست مسئولینی را داریم که با ترک فعل و عدم مدیریت موجب خسارت به کشور همچنین موجب خسارت به کسب و کارهای آنلاین و تجار شده‌اند. (درحد عدم امکان ارسال ایمیل.ثبت سفارش.و...) وهمچنین باعث قطع ارتباط محققین و دانشگاهیان و نخبه ها با فضای اینترنت و تاثیر منفی در بحث علم و آموزش شده اند. همه ما شرایط کشور را ازلحاظ امنیت درک می‌‌کنیم اما مسئولینی که لحظه ای به فکر ضرر مردم نیستند بخاطر ترک فعل های چندین ساله و تصمیم‌های خلق الساعه و مخل به نظم و آسایش جامعه باید جوابگو باشند. هر چند سال یکبار این جریان قطع اینترنت ایجاد می‌شود و متاسفانه فکر اساسی هم نمی‌شود.

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول