طرح انتقال آب از خلیج‌فارس به زرند به‌زودی اجرا می‌شود

استاندار کرمان گفت: انتقال آب از خط خلیج‌فارس به شهرستان زرند پروژه بزرگی است که قول مساعد تخصیص اعتبارات قابل‌توجه ملی برای این پروژه گرفته شده و به‌زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمدعلی طالبی ظهر امروز پنجشنبه ۷ اسفندماه در جریان افتتاح طرح‌های آبرسانی شهرستان زرند در جمع ساکنان روستای سبلوئیه عنوان کرد: ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه‌های آبرسانی شهرستان زرند تخصیص پیدا کرده و تأمین آب ضروری این شهرستان را تا سطح‌ قابل اطمینانی انجام خواهیم داد. مقام عالی دولت در استان کرمان گفت: انتقال آب از خط خلیج فارس به شهرستان زرند پروژه بزرگی است که قول مساعد تخصیص اعتبارات قابل توجه ملی برای این پروژه گرفته شده و به‌زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شوداستاندار کرمان از تامین اعتبار برای حوزه برق‌رسانی شهرستان زرند سخن گفت و ادامه داد: پروژه های مهم و اولویت‌دار شهرستان از این محل دنبال می‌شود. طالبی تصریح کرد: در بحث راه نیز زرند از شهرستان‌های فعال است که کمک خوبی از مجموعه ایمیدرو برای محورهای اولویت‌دار زرند به رفسنجان، زرند به بافق و زرند به کوهبنان در دستور کار قرار دارد؛ که به‌صورت جدی دنبال می‌شود‌. وی ابراز داشت: در حوزه راه‌های روستایی موافقت‌نامه میان استانداری و سازمان راهداری برای روکش جاده‌ها صورت گرفته و با کمک نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس توانستیم سهم شهرستان زرند را تقویت کنیم. استاندار کرمان تصریح کرد: ۱۵ سایت مخابراتی در یک سال و نیم گذشته در شهرستان ایجاد شد که مشکل آنتن‌دهی را تا حد زیادی حل کرد. طالبی گفت: مسئله زمین‌های مسکونی نیز در حال پیگیری است که با تأیید شورای‌عالی معماری و شهرسازی، فرصت اعطای زمین به ۳ هزار نفر واجد شرایط در زرند فراهم می‌شود.
وی گفت: در تامین قیر رایگان نیز برای راه‌های شهری و روستایی اعتبارات خوبی دریافت شده ضمن آنکه قول قطعی حل مشکل زمین‌های جهاد نیز گرفته شده است. استاندار کرمان از وفاق و همدلی در شهرستان زرند گفت و بیان کرد: این تعامل و هماهنگی می‌تواند نویدبخش آینده خوب برای شهرستان مستعد زرند باشد.
15:04 - 7 اسفند 1404
جامعه
استان ها
کرمان

1 بازنشر1 واکنش
11٫9k بازدید