24 دی 1404
مطالبه

برای بسته شدن شبکه‌های ماهواره‌ای ضدایرانی اقدام شود

ما مردم ایران خواستار مسدودسازی تمامی شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان هستیم که توسط دشمنان این سرزمین راه‌اندازی و اداره می‌شوند و با انتشار اخبار دروغ، جعلی و فراخوان‌های ضدایرانی، منجر به جریحه دار شدن و گمراهی عده‌ای از جوانان و مردم می‌شوند. برای حفظ امنیت اجتماعی، اطلاعاتی و ملی، اقدام فوری به بسته‌شدن شبکه‌های ماهواره‌ای مانند اینترنشنال بی‌بی‌سی فارسی و سایر اینگونه کانال‌ها ضروری است.

ریاست قوه قضاییه ، مجلس شوورای اسلامی ، فرماندهی انتظامی کل کشور

تصویر نمایه‌ی ‌عابد ناصری‌
@user17682867071926 دی 1404
در پاسخ به
نادون بودن رو بازی میکنید!؟خب این شبکه ها بسته شد،بعد چی؟قبلا که نبودن وضع معیشت و اقتصاد وووچجوری بود؟جوان چهل ساله ای که دکتری داره ،ازدواج و کار و زندگی در کار نیست ،مقصر این کانال های تل‌ویزیونین؟مشکل تو سرزمین خودمونه‌.این کبک بودن رو که به خورد ملت میدین رو بزارید کنار.ملت میدونن چی به چیه
واقعا اینقدر ابلهانه هم‌میشه نکاه کرد به امورات یه ملت؟؟ کی گفته وضعیت اقتصادی از ماهواره اس ... وضعیت گمراهی عده ای و نا امیدی از مملکت از ماهواره اس ... ماهواره خاکریز دشمنه که صبح تا شب داره مسموم میکنه ذهن ملت ایران رو ... واقعا اینقدر سخته که متوجه بشید ماهواره داره چیکار میکنه؟؟؟
22:32 - 26 دی 1404

60 بازدید