آغاز خرید تضمینی گندم در همدان

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان از آغاز عملیات خرید تضمینی گندم خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال ۳۸۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری شود.
سید حسین خوانساری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان از آغاز خرید تضمینی گندم در همدان از هشتم تیرماه ماه خبر داد و اظهار کرد: خرید تضمینی در استان تا ۳۱ شهریورماه ادامه خواهد داشت.وی بیان کرد: برای اجرای مطلوب این طرح، ۵۶ مرکز خرید در سطح استان پیش‌بینی شده که شامل دو مرکز دولتی، پنج مرکز متعلق به کارخانه‌های آرد، ۱۰ سیلوی بخش خصوصی و ۳۹ مرکز مباشر وابسته به تعاون روستایی است.مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان افزود: همزمان با آغاز برداشت گندم، مراکز خرید ابتدا در شهرستان‌های غربی و جنوبی استان فعال شده و به تدریج با آغاز برداشت در سایر مناطق، تمامی مراکز خرید نیز وارد چرخه خدمت‌رسانی خواهند شد.وی با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای خرید مطلوب محصول کشاورزان تصریح کرد: ۱۱۲ نفر از نیروهای دولتی به عنوان عامل تشخیص و ذیحساب، مسئولیت نظارت بر فرآیند تحویل گندم را بر عهده دارند.خوانساری گفت: ۶۰ نفر از کارشناسان کنترل کیفیت، وظیفه تعیین افت و بررسی کیفیت گندم تحویلی را انجام می‌دهند و هشت اکیپ نظارتی متشکل از مدیران و کارشناسان ستادی و شهرستانی نیز مستمر بر عملکرد مراکز خرید نظارت خواهند داشت.وی با بیان اینکه سطح زیر کشت گندم در استان همدان ۴۲۵ هزار هکتار است، گفت: از این میزان، ۷۲ هزار هکتار به کشت آبی و ۳۵۳ هزار هکتار به کشت دیم اختصاص دارد.مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان ادامه داد: برآوردها نشان می‌دهد امسال تولید گندم استان به حدود ۶۸۰ هزار تن خواهد رسید و بیشترین میزان تولید نیز در کبودراهنگ، رزن و درگزین خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم در سال جاری از سوی دولت ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده و تلاش خواهد شد با بسیج امکانات، فرآیند خرید، تحویل و ثبت اطلاعات کشاورزان با سرعت، دقت و سهولت انجام شود. خوانساری با اشاره به عملکرد سال‌های گذشته نیز گفت: سال گذشته بیش از ۳۷۶ هزار تن گندم به ارزش حدود ۷.۷ همت از کشاورزان استان خریداری شد. #خرید_تضمینی_گندم #تولید_گندم
10:16 - 10 تیر 1405
کشاورزی و امور دام
استان ها
همدان

1 بازنشر
2376 بازدید