شتاب در آمادهسازی شالیزارهای مازندران
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران گفت: سرعتبخشی به عملیات آمادهسازی شالیزارها نقش مهمی در مدیریت منابع آب و جلوگیری از هدررفت آن در فصل زراعی پیشرو خواهد داشت.
هادی باقری معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در مازندران اعلام کرد: تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان شخم و شیار شده است.وی با اشاره به پیشرفت عملیات آمادهسازی شالیزارها افزود: تاکنون حدود ۷۰ هزار هکتار از اراضی استان آبتخت شده ۶۰ هزار هکتار خزانهگیری و ۵۰ هزار هکتار نیز بذرپاشی شده است.معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تأکید بر ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در شروع فصل زراعی، تصریح کرد: با توجه به شرایط جوی و وضعیت آبهای سطحی، کشاورزانی که هنوز اقدام به انجام عملیات شخم، شیار و آبتخت نکردهاند باید در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به انجام این مراحل اقدام کنند تا از مصرف بهینه آب و افزایش بهرهوری اطمینان حاصل شود.
وی گفت: سرعتبخشی به عملیات آمادهسازی شالیزارها نقش مهمی در مدیریت منابع آب و جلوگیری از هدررفت آن در فصل زراعی پیشرو خواهد داشت.#شالیزار#برنج#کشاورزی #شلتوک 08:08 - 16 فروردین 1405