28 تیر 1404

حمله به یک هیات انقلابی به دلیل دعوت از سخنران انقلابی

رهبر انقلاب در آخرین سخنرانی خود ضمن اشاره به همبستگی ملی در پی جنگ تحمیلی، فرمودند: «حرف من این است که این را حفظ کنید؛ همه این را نگه دارند. هرکسی یک وظیفه‌ای دارد در قبال این حالت. این با اختلاف‌سلیقه سیاسی منافات ندارد. این دفاع از نظام و ایران عزیز است.»
تصویر نمایه‌ی ‌شهاب‌
@ShahabeIrani28 تیر 1404
در پاسخ به
نه به اون شوری و نه به این بی نمکی! بالاخره طرف مشاور رهبریه، طبیعیه دعوتش کنن (یا دعوتونده بشه!) ولی اینکه به تصویب کننده 20 دقیقه ای برجام بگید انقلابی دیگه خیلی ضایعس!‌ (برجامی که هنوز بعد از 10 سال سایه ننگینش از سر ممکلت نمیره...)
یعنی هر کس مثل شما فکر نکرد انقلابی نیست؟؟اینقدر دایره انقلاب رو کوچید نکنید، رهبر معظم انقلاب همه ملت رو انقلابی میدونن برعکس امثال شما اصلا معیار انقلابی چیه؟کی تعیین میکنه؟؟
20:37 - 28 تیر 1404

5 واکنش
110 بازدید



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌شهاب‌
@ShahabeIrani28 تیر 1404
در پاسخ به و
من ادعا کردم انقلابی ام؟! من سکولار چپ و منافقم! دست راست مسعود رجوی هم بودم!شما هم اینقدر دایره انقلاب رو بزرگ کردید که حتی کسایی که رسما از تجزیه و سقوط رهبری حرف میزنن توش جا میشن. کسایی که یه روز گفتن موشک اخه و جیزه بعد امروز سایه جنگ رو آوردن بالا سرمون. میخواستن گلابی بچینن الان مشغول درو ک…نمایش بیشتر