اعتراف دشمن: جاه‌طلبی‌های نیروی دریایی غرب در «سیاه‌چاله» یمن تباه می‌شود

أَنْصَار ٱللّٰه:مردم یمن وظیفه‌ای را انجام داده‌اند که جملگی ملت‌ها و ارتش‌ها تا کنون در عمل به آن ناکام بوده‌اند: کوبیدن و مسدود کردن شاهرگ‌های حیاتی سیستم اقتصادی ایالات متحده-اسرائیل در دریای سرخ، و پیش رفتن تا در خطر انداختن سراپای وجود صهیونیستی -از حیفا تا إیلات و یافا- آن‌هم نه در هوای تملک و حظ مادی، بلکه در همبستگی با زخم‌خوردگان غزه و برای دفاع از برادرانی که زیر فشار دندان‌های ماشین جنگی صهیونیسم گرفتار شده‌اند. این ضربه‌ها که می‌بینید بی‌نقشه و تصادفی فرود نمی‌آیند؛ هر کدام‌ با پیامی‌ سنجیده و عامدانه‌ زده می‌شود، و روی‌هم شکنندگی اتحادهای پوشالی و توخالی را در برابر اراده الهی، که در عزم راسخ مردم یمن تجلی یافته است، آشکار می‌کنند.مردم یمن به شاهرگ‌های اقتصادی آن وحدتی ضربه می‌زنند که حول رژیم غاصب شکل گرفته‌ است؛ یمنی‌ها با یک حمله‌ی نقطه‌زن، توخالی و بی‌بنیان بودن کل‌ وحدت دشمن را برملا می‌کنند. ضربه به اقتصادِ دشمن شکاف و تفرقه درون صف دشمن را علنی می‌کند. یمن دریای سرخ و فرودگاه بن‌گوریون (لُد) را تبدیل به آیینه کرده است. آیینه‌ای که دنیا شکست «قدرت‌های جهان»، یعنی دنباله‌روهای رژیم غاصب صهیونیستی، را در آن می‌بیند. کشتی‌هایشان در آب‌ها سرگردان و ترسان‌اند؛ تار و پود منافع اقتصادی‌شان در حال گشوده شدن و لکه‌ی رسوایی بر وجهه‌ی نظامی‌شان نشسته است.
بساط اسطوره شکست‌ناپذیر بودن و توهم کنترل مطلق بر همه‌چیز داشتن توسط یمنی‌ها برچیده و به دنیا نشان داده شد که حکم نهایی در فلسطین و دریای سرخ صادر می‌شود. عصر امر و نهی آمریکایی برای همیشه بسر آمده است. این سپیده دم پیروزی است. آنان که قرآن مشعل راه و قدرت پروردگار قدرت عمل‌شان است، عقب نخواهند نشست.این‌ها‌ شعار یمنی‌ها نیستند، بلکه حقایقی هستند که طی وقایع جاری مهر تأیید بر آنها زده شد و دشمن به‌اندازه‌ی دوست به درستی‌شان گواهی می‌دهد.دیلی میل (بریتانیا): «حملات یمنی‌ها در جریان این درگیری نشان دهنده یک تغییر کیفی است و عواقب آن بسیار فراتر از حسا‌ب‌وکتاب‌های بلاواسطه نظامی خواهد رفت. این حملات، آسیب‌پذیری سیستم غربی و استطاعت نامطمئن آن را در حفاظت از آب‌های بین‌المللی آشکار می‌کنند. با عملیات یمن مشخص شد که سیستم دفاعی آمریکا و اسرائیل کارآیی محدودی دارد و حمله هوایی توان ضربه زدن به قابلیت‌های نظامی یمن را ندارد.»دیلی میل به‌نقل از تحلیلگران نوشت «عملیات‌ یمن،‌ شکست مضاعف ایالات متحده و اسرائیل را آشکار می‌کند. ترامپ انصارالله را تهدید به انهدام کرد اما نتوانست تهدید خود را عملی کند. در عوض، یمن با سازماندهی مجدد عملیات و انجام حملات پیچیده‌تر به این تهدید پاسخ گفته است.» وال استریت ژورنال (ایالات متحده): افسر نظامی سابق بریتانیا که برای یک شرکت امنیت دریایی کار می‌کند، تأیید کرد شناورهای تجاری در خطرناک‌ترین نواحی دریای سرخ بی‌پناهند. وی با صراحت گفت: «شما به حال خود رها شده‌اید.»
اورشلیم پست (اسرائیل): وقایع هفته گذشته، بطور جدی آمادگی غرب و اعتبار «ائتلاف رفاه» (Prosperity Alliance) را زیر سوال می‌برند. این در حالی است که صنعا بی‌امان در جهت تحمیل موازنه حاکمیتی خود بر دریای سرخ می‌کوشد -نه صرفاً در حرف و شعار، بلکه در چارچوب عملیاتی که موازنه بازدارندگی منطقه‌ای و بین‌المللی را بازتعریف می‌کند. اکونومیست (بریتانیا): با وجود آنکه واشینگتن ادعا می‌کند حوثی‌ها شکست خورده‌اند، یمن به عملیات دریایی خود ادامه می‌دهد و در کمتر از یک هفته دو حمله هدفمند به دو کشتی تجاری انجام داده است. دو ماه از ادعای ترامپ مبنی بر «تسلیم شدن» انصارالله می‌گذرد و واقعیت‌های میدانی ثابت می‌کنند که نبرد متوقف نشده است. اکونومیست نوشت حملات اخیر حاوی پیامی روشن به جهان است: «کنترل تنگه باب‌المندب از آن یمن است، نه واشینگتن.»خبرگزاری بیزینس اینسایدر (ایالات متحده): «عملیات ایجس» که با رهبری اتحادیه اروپا و برای مقابله با حملات نیروهای دریایی یمن اجرا شد، شکست خورده است. این شکست نشان می‌دهد اروپا توان محافظت از مسیرهای ناوبری دریای سرخ را ندارد. حتی محافل صهیونیست هم لب به اعتراف گشوده و از اثربخشی عملیات یمن و ناتوانی سیستم غرب در ایجاد هرگونه مانع کارآمد سخن می‌گویند. اودی عتصیون، چهره رسانه‌ای صهیونیست، در مصاحبه‌ای با رادیو 103FM از فروپاشی تازه‌ای گفت که سیستم صهیون را تحت تاثیر قرار داده و تأیید کرد که بندر استراتژیک إیلات در محاصره یمن قرار گرفته و تعطیل شده است. عتصیون اظهار کرد: «حوثی‌ها یک پیروزی در اینجا بدست آورده و بندر را به‌معنای واقعی کلمه بروی ما بسته‌اند.»
وی افزود: «إیلات دروازه استراتژیکی به‌سوی شرق بود که بیشتر ماشین‌های ژاپنی و چینی از آن عبور می‌کردند. حال شهرداری إیلات حساب‌های بانکی بندر را، بدلیل عدم توانایی در پرداخت مالیات، توقیف کرده است. اداره بندر نیز با صراحت گفته ما پولی نداریم و تعطیل خواهیم کرد.» شرکت مشاوره راهبردی AZURE (بریتانیا): عملیات یمن نشان داد این کشور به اهرم مهمی در موازنه امنیتی منطقه‌ای و بین‌المللی دست یافته است. انصارالله از یک جناح محلی فراتر رفته و به بازیگری قدرتمند در منطقه تبدیل شده است که جهان نه‌ می‌تواند نادیده‌اش بگیرد و نه قادر است از آن عبور کند. این حملات نه تنها نشان دهنده‌ی تاب‌آوری نظامی و سیاسی این گروه است، بلکه پیشرفت قابل ملاحظه آن‌ها را در بازدارندگی و مانور، در میانه‌ی افول تدریجی سلطه غرب، آشکار می‌کند. «عملیات انصارالله در بستر یک استراتژی مشخص هدایت می‌شود: جلب توجه جهان به این نکته که تا وقتی غزه در محاصره باشد، دریای سرخ گذرگاه امنی برای نیروهای اسرائیل و متحدانش نخواهد بود.»نتیجه‌گیری این گزارش چنین است: «غرب، با رهبری ایالات متحده، در مهار نیروهای یمن شکست خورده است. رویکرد غرب ناکارآمد بوده است، چون یمن کار خود را از طریق زیرساخت‌های نظامی متعارف و تاکتیک‌های سنتی ارتش پیش نمی‌برد، بلکه بر قابلیت سازگاری بالا تکیه دارد و از نوعی رویکرد مهندسی رزمی بهره می‌برد که بر ویژگی‌های جغرافیایی و حمایت مردمی استوار است. در این گزارش، حوثی‌ها «سیاه‌چاله‌ای در محاسبات غرب» معرفی شدند: میدان نفوذ‌ناپذیری که اطلاعات بسیار کمی درباره آن در دست است و با توانایی‌اش در مقابل حملات پی در پی نشان می‌دهد که ریشه عمیقی در واقعیت یمن دارد. #رژیم_صهیونیستی #یمن#آمریکا
17:57 - 3 مرداد 1404



1 الإجابة

@user17091001082997360433 مرداد 1404
تعليقًا على
ماشاءالله به قدرت ایمان برادران یمنی.الله یارتان.امام زمان پشت و پناهتان.پیروزی نزدیک است.