همه چیز درباره خبر رکوردشکنی ژاپن در سرعت اینترنت

یک ادعای عجیب درباره «دانلود کل نتفلیکس در یک ثانیه» دوباره فضای مجازی را گرفته، اما پشت این جمله هیجان‌انگیز، یک واقعیت جالب پنهان شده است.
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، این روزها در شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام، تلگرام و ایکس، خبری با تیترهایی مثل «اینترنت ژاپن کل نتفلیکس را در یک ثانیه دانلود می‌کند!» به شدت وایرال شده و کاربران زیادی آن را بازنشر می‌کنند.اما این خبر مربوط به ۲۹ مه ۲۰۲۵ (۸ خرداد ۱۴۰۴) است که مؤسسه ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات ژاپن (ان‌آی‌سی‌تی) به همراه شرکت «سومیتومو الکتریک» آن را اعلام کرد. محققان ژاپنی با استفاده از فیبر نوری ۱۹ هسته‌ای استاندارد، موفق شدند سرعت ۱٫۰۲ پتابیت بر ثانیه (معادل ۱۲۵ ترابایت در ثانیه) را در فاصله ۱٬۸۰۸ کیلومتر ثبت کنند.این سرعت خیره‌کننده به حدی است که واقعاً می‌تواند کل آرشیو نتفلیکس را در کمتر از یک ثانیه منتقل کند و هزاران فیلم با کیفیت ۴K را همزمان دانلود یا استریم نماید. رکورد محصول ظرفیت و فاصله نیز به عدد ۱٫۸۶ اگزابیت بر ثانیه × کیلومتر رسید که در زمان اعلام، بالاترین مقدار ثبت‌شده بود.این دستاورد آزمایشگاهی است و هنوز برای استفاده خانگی یا تجاری در دسترس نیست، اما با زیرساخت‌های فیبر نوری فعلی کاملاً سازگار است و نویدبخش شبکه‌های پرظرفیت آینده محسوب می‌شود. رسانه‌هایی مثل «ان‌آی‌سی‌تی»، «پاپیولار مکانیکس» و «تک‌رادار» در تابستان گذشته به طور گسترده درباره آن گزارش دادند و حالا دوباره در فضای مجازی ترند شده است.#ژاپن #اینترنت #نتفلیکس------------------------آخرین رویدادهای مهم فناوری را در صفحه اصلی علم و پیشرفت بخوانید.
13:55 - 15 اردیبهشت 1405
علم و پیشرفت
ارتباطات و فناوری اطلاعات
علم و فناوری




24 پاسخ

@Shahrvand1315 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
حداقل یکم خجالت بکشین وقتی این اخبار رو کار میکنینما گناهمون چی بود که گیر شما افتادیم

تصویر نمایه‌ی ‌سعید (ره)‌
@Kamtarin15 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
در کره جنوبی اینترنت به عنوان یک حق شهروندی در قانون ثبت شده و اپراتورها موظف هستند در صورت به پایان رسیدن حجم داده خریداری شده، حداقل سرعت ۴۰۰ کیلوبایت بر ثانیه رو به طور رایگان به مشترکین اختصاص بدن.در ایران حتی اینترانت ملی هم خیلی وقتا با نصف این سرعت ارزو میشه!

@user17775302495615 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
اینترنت برای امنیت ملی ضرر داره اما اما اما ولی گیگی 40 تومن بخری ضرر نداره خنده داره

@seyedkazemborjloo15 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
تا وقتی وابسته ی غرب و دشمن باشند، پشیزی ارزش نداردمهم استقلال و امنیت و آزادی بیان اسلامی و حقوق بشر اسلامی است که در کشور ما حاکم استاینترنتمان شاید کمی سرعتش پایینتر از آن ها باشد،‌ لااقل مطمئن هستیم که آزاد و وارسته هستیم.پی نوشت: بسته ی اینترنت 7 گیگ ماهانه ی همراه اول سرعت بسیار خوبی دارد.

تصویر نمایه‌ی ‌حسین نجفی‌
@Abu_ali15 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
گیریم ما با بستن اینترنت بین المللی (بنا به هر دلیلی) موافقیم.می‌گین جنگه! ما هم عقلمون میکشه می‌گیم «درسته»حالا دوتا سوال بی‌پاسخ:با سرعت پایین و عدم پایداری شبکه داخلی (اینترانت) چه کنیم؟اصلا سوال قبلی رو بی‌خیال، چرا ما باید پول خدمات اینترنت رو بدیم ولی اپراتورها به ما خدمات اینترانت بدند؟

@mani_e15 اردیبهشت 1405
قبلا از اینترنت ماهواره ای می ترسیدیم الان فیبر نوری که یک سیم هست به این سرعت رسیده استواقعا چقدر توهم داشتیم از اینترنت ماهواره ای می ترسیدیم

@user170910153418817682315 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
از کیفیت،قیمت و سرعت بالای اینترنت در ژاپن و کره می گن ولی نمیگن که پیش زمینه‌ی اینها،راه اندازی و توسعه‌ی شبکه‌ی ملی اطلاعات هست.اونایی که مانع توسعه‌ی شبکه‌ی ملی اطلاعات بوده و هستند و مردم رو از اینترنت ملی و شبکه ملی اطلاعات می ترسونن، عامل اصلی سرعت و کیفیت پایین اینترنتن.

@user170910043010269528215 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
یه اموجی شرمی یا اعلام ببخشیدی، اصلا هیچ عین سنگ پایی ماشالله خودتون سفید دارید،به جهنم بقیه که لنگ یه فیلتر شکنن حاضرن پول بدن ولی گیرشون نمیاد، بعد نشستید با افتخار درمورد سرعت نت ژاپن مقاله مینویسید مثل اینکه بگیم یه بیسواد درمورد توسعه فناوری در راهبر افزایش دوام فضا نوردان در فضا مقاله بنویسه

تصویر نمایه‌ی ‌IX‌
@Cyb3rWolf15 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
ماهم چشم انتظار وصل شدن اینترنت داغون قبل از جنگ هستیملعنت به جبر جغرافیایی#اینترنت

تصویر نمایه‌ی ‌فرید کیومرثیان‌
@Kiumarseyan15 اردیبهشت 1405
اگر سرعت واقعی دانلود هر کاربرمان شد7 مگابایت اپلود هم نصف و 14ms حق داریم در مورد کشور های که تازه اینترنت نصب کردن صحبت کنیم نه که در مورد کشوری مانند ژاپن که پخش فیلم اینترنتی شبکه فیلم سریال با کیفیت 4k p 1ms برای هر کاربر خانگی داره را نقد کنیم #جنگ #اینترنت #اینترنت_بین_الملل #اینترنت_ازاد

@siamak138115 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
آنچه در اینترنت مهم است حاکمیت بر اینترنت و داده ها است. وقتی در آمریکا اینترنت زیر نظر پنتاگون است که نهاد نظامی است، بقیه ماجرا مشخص می شود. سرعت اینترنت وقتی فرمان در کنترل آمریکا باشد، چه اهمیتی دارد؟!

@user1776702618715 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
نمیشد بنده موزی بودم که پدر خدابیامرزم در ژاپن میل می‌کرد و در اونجا به دنیا می اومدم؟خدایا ما کشورمون رو دوست داریم ولی این چه جبر جغرافیایی تلخیه؟

@Irann_jan15 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
والا من که‌ چشم دیدنتون رو ندارم هم از خوندن این خبر خجالت کشیدم ، موندم شما چرا نمیمیرید از خجالت !!!

تصویر نمایه‌ی ‌مقاومت وایستادگی‌
@user17766134565715 اردیبهشت 1405
نخست وزیر ژاپن هم مثل کلفت خونگی پیش ارباب ترامپ زانو میزنه وبله قربانگو است در ژاپن با کار زیاد رفاه برای عده ای پولدار است و اکثریت در حد متوسط ودر حد ضعیف رفاه نسبی دارند.

@user170910007671125300815 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
اینا خبرا رو کار میکنید ،ویدیو پشت صحنه اش رو هم بزارید چقدر خندیدید.

@user170910007671125300815 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
من اینترنت آزاد و بدون فیلتر میخوام.

تصویر نمایه‌ی ‌فرزند ایران‌
@Aramesh0515 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
به خدا فکر میکنم این اخبار را میگید که بیشتر ما رو بسوزونید!!!

تصویر نمایه‌ی ‌فرشاد‌
@Iranehamdel15 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌فرشاد‌
فرشاد

@Iranehamdel  •  31 فروردین 1405

پولشویی از طریق ،ارثیه پدری!!!!
مطالبه

پولشویی از طریق ارثیه را باید متوقف کرد‌. (پولشویی مفسد، ازطریق ارثیه)

مافیا برای شستن پول کثیف خود و فرار از،دست پلیس و قانون ، دست به کارهای عجیبی میزند. به عنوان مثال ،آنها بعد از دزدی و فساد و کلاهبرداری و بالا کشیدن وام بانکی ،با صحنه سازی، دست به جعل مرگشان می‌زنند،و پول را از این طریق پس نمیدهند و یا پس گرفتن آن پول را دشوار می‌سازند یا از طریق ارثیه به بچه هایشان،منتقل میکنند و یا خودش با هویت جعلی از،مالش استفاده میکند!!!! همانطور که دادن اموال و به نام زدن اموال به،اطرافیان رایج است،تا کار پلیس و قوه قضائیه،را،سخت کند و تمام روش های دور زدن قانون را می‌دانند . پس بهتر آن است که هر زمان ، دزدی کسی مشخص شد، آن اموال از ورثه گرفته شود و املاک منقول و غیر منقول به ارث،گذاشته شده به بیت المال برگردد‌. همچنین تمام رمز ارز ها و کیف پول های رمز ارزی و پنهانی ،ممنوع و نقل و انتقالشان، مسدود گردد. زیرا راحت ترین راه فرار از قانون و پولشویی و دور زدن قانون به صورت بی،حساب و کتاب همین رمز ارزها هستند. قانونی تصویب کنید که قابل تغییر در هیچ مجلس و دولتی نباشد و هر کس خواست عوضش کند ، بدانید که اینها همان مزدوران مافیا هستند ،تا با تغییر قانون و یا زدن تبصره و اضافه کردن بند ، و یا ماده قانونی ،می‌خواهند راه قانونی برای دور زدن قانون توسط ،مافیا را هموار سازند!!!! در هر زمانی مشخص گردد اموال کسی حتی بعد از مرگ (چه مرگ صوری چه مرگ واقعی) ،از طریق نامشروع به دست آمده است ،باید تمام آن اموال از وراث گرفته شود. وراث فاسدین اقتصادی ،خیلی راحت می‌گویند ارث پدرم بوده و تمام!!!!!به کسی چه مربوطه!!!! باید جلوی این موضوع گرفته شود.

قوه قضائیه، قوه مقننه و مجریه، پلیس، مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا

0
100
گزارش از مطالبه

@uoxone15 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
ناشنوام و هم شغلم به دلیل قطع نت نابود شد الان بیکارم حتی یک دونه ریال درآمد ندارم هرچی میرم شرکت کار کنم به دلیل ناشنوام قبولم نمیکنه الان تورم به شدت رفت بالا الان اعصابم خورد خدا ازت نگذره حلالت نمیکنمهمش میگی پیروز پیروز ولی بهت میگم پیروز نشدی !!! چون تورم رفت خیلی بالا و هم در آمد پایینه