«اسرائیل بزرگ» خواب صهیونیست‌ها برای منطقه و خاورمیانه

کارشناس سیاسی ازبک تاکید کرد هدف رژیم صهیونیستی این است که مطمئن شود هیچ کشور قدرتمند دیگری به جز این کشور در منطقه وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، «کمال‌الدین ربیم‌اف» کارشناس سیاسی ازبک گفت: چندین هفته از آغاز جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران می‌گذرد. این جنگ بزرگترین جنگ در خاورمیانه در 23 سال گذشته است. دقیقاً 23 سال پیش، در ماه مارس سال 2003 میلادی نیروهای ائتلاف به رهبری آمریکا به عراق حمله کردند.ربیم‌اف اظهار داشت: سوال اصلی که امروزه بسیاری را نگران می‌کند این است که آیا نظام سیاسی ایران قادر به ادامه حیات خواهد بود؟ایران کشوری است که مدت‌هاست برای جنگ آماده می‌شود. ترامپ و نتانیاهو امیدوار بودند که به طور غیرمنتظره‌ای ضربات بزرگی به ایران وارد کنند و رهبران آن را از بین ببرند و در نتیجه رژیم را سرنگون کنند. آنها انتظار داشتند که پس از ترور «آیت‌الله سید علی خامنه‌ای» مردم ایران به خیابان‌ها بیایند و علیه سیستم قیام کنند اما این اتفاق نیفتاد. وی ادامه داد: شهادت آیت‌الله خامنه‌ای مشروعیت رژیم را از بین نبرد، بلکه آن را تقدیس کرد. علاوه بر این، شهادت حداقل 165 دانش‌آموز و معلم در حمله به یک مدرسه دخترانه ایران و جهان را شوکه کرد. به همین دلیل است که برنامه‌های اولیه ترامپ و نتانیاهو محقق نشد. اعتراضات گسترده علیه رژیم در ایران آغاز نشد. نخبگان سیاسی از هم جدا نشدند، بلکه متحد شدند.
این کارشناس سیاسی ازبک خاطرنشان کرد: بنابراین، آمریکا و رژیم صهیونیستی اکنون چه برنامه‌ای دارند؟ حمله به ایران در روزهای اخیر ادامه داشته است. وی گفت: به گفته کارشناسان نظامی، آمریکا و رژیم صهیونیستی «سناریوی یوگسلاوی» را علیه ایران اتخاذ کرده‌اند. در سال 1999 میلادی نیروهای ناتو به رهبری آمریکا ابتدا 700 تأسیسات دولتی و نظامی و سپس 1200 تاسیسات دیگر را در یوگسلاوی سابق هدف قرار داده و نابود کردند. در نتیجه، رژیم میلوسویچ در یوگسلاوی فروپاشید. در حال حاضر، آمریکا و رژیم صهیونیستی در حال انجام حملات هوایی علیه ایران هستند و سعی می‌کنند ارتش و دولت را خسته و نظام ایران را سرنگون کنند. ربیم‌اف افزود: آیا این طرح عملی خواهد شد؟ به گفته اکثر کارشناسان نظامی، حکومت ایران سقوط نخواهد کرد. در سال 2003 میلادی آمریکا با ارتشی 170 هزار نفری به عراق حمله کرد. ایران ۴ برابر بزرگتر و ۳ برابر جمعیت بیشتری دارد. برای حمله زمینی به ایران آمریکا باید حداقل چند صد هزار سرباز را بسیج کند. ترامپ نمی‌تواند به این هدف دست یابد. کنگره ایالات متحده اجازه این کار را نمی‌دهد.
این کارشناس ازبک تاکید کرد: در سطح بین‌المللی حتی نمی‌تواند از شورای امنیت سازمان ملل متحد مجوز بگیرد. در نتیجه از دیدگاه حقوق بین‌الملل این جنگ نامشروع و یک جنگ تهاجمی تلقی می‌شود.حتی اگر آمریکا عملیات زمینی در ایران آغاز کند، مدت زیادی طول خواهد کشید. ایران کشوری است که مدت‌هاست برای یک جنگ بزرگ آماده می‌شود. هیچ نیروی سیاسی یا نظامی جایگزینی در داخل ایران وجود ندارد. وی گفت: ترامپ تاکنون خود را به عنوان «رئیس جمهور صلح» به تصویر کشیده است. وقتی به ریاست جمهوری بازگشت، مدعی شد که 7-8 جنگ را متوقف کرده است. چرا اکنون یک جنگ بزرگ علیه ایران آغاز کرد؟ربیم‌اف اظهار داشت: می‌توان گفت که این در واقع جنگ آمریکا نیست، بلکه جنگ رژیم صهیونیستی است. پس از بازگشت ترامپ به قدرت نتانیاهو 7 بار به دیدار ترامپ رفت، ملاقات و صحبت کرد. بنابراین، نتانیاهو موفق شد نظرات ترامپ را به سمت خود سوق دهد.این کارشناس عنوان کرد: نقشه رژیم صهیونیستی ساده است. مسئله برنامه هسته‌ای ایران نیست. هدف رژیم صهیونیستی این است که مطمئن شود هیچ کشور قدرتمند دیگری به جز رژیم صهیونیستی در منطقه وجود ندارد. تل‌آویو در مسیر تبدیل شدن به یک قدرت در خاورمیانه است. به محض اینکه به یک قدرت برتر تبدیل شود، ممکن است سعی کند پروژه «رژیم صهیونیستی بزرگ» را آغاز کند. بنابراین، در سال‌ها و دهه‌های آینده هیچ صلحی در خاورمیانه وجود نخواهد داشت مادامی که رژیم صهیونیستی قصد دارد این منطقه را از نو شکل دهد و آمریکا ابزار اصلی آنها باشد.
08:37 - 11 فروردین 1405

1 إعادة النشر
51٫9k من المشاهدات