5 تیر 1405

اصرار گروسی بر «بازرسی میدانی» از قلب تأسیسات ایران

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در اظهاراتی که بامداد امروز (جمعه) منتشر شد،تصریح کرد علی‌رغم عدم تمایل ایران به ساخت سلاح‌ هسته‌ای، کارشناسان آژانس باید از طریق بازرسی میدانی این موضوع را راستی‌آزمایی کنند.

این خبر حذف شده است.

تصویر نمایه‌ی ‌UltraMaxProPlus‌
@UltraMaxProPlus5 تیر 1405
در پاسخ به
🔴سطح فکر یک اصلاحاتچی که افتخارش بستن با دشمن ایران برای بلعیدن کشورهفرق شماها با براندازها(که زمانی همفکرتون بودن)اینه شما با پنبه سر ایران رو می‌بُرین و دارین ایران رو خُرد خُرد توی دهن آمریکا می‌کنینبراندازها صبر شما رو ندارن و میخوان یکباره ایران بلعیده بشهو هر ۲ فرقه با انقلابیون🇮🇷 دشمنید

این خبر حذف شده است.

ادبیات سخیف و ضدملی بوق غرب‌پرستِ «خبرآنلاین»🤢رو به تمامی در هذیانهای این موجود ضدایرانی میشه دید👎ظریف ملعون هم این مهملات رو در مناظرات انتخاباتی گفت،شاید چون هدفش نابودی ایران بودحرفهای فرقه‌ی شما تازگی نداره.اول انقلاب هم می‌گفتید«بنی‌صدر باسواده و اون باید بره سازمان ملل نه رجاییِ بیسواد»!
09:15 - 5 تیر 1405

1 واکنش
24 بازدید



1 پاسخ