هزار مشترک جدید به شبکه برق البرز متصل شدند

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز از اتصال ۱۸ هزار و ۴۳۶ مشترک جدید به شبکه برق استان طی یک سال گذشته خبر داد و گفت: در این مدت ۴۹۵ پست توزیع برق احداث و ۱۹۵ کیلومتر شبکه جدید در بخش‌های فشار ضعیف و متوسط ایجاد شده است.
مسعود خواجه‌وند، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج، با تشریح عملکرد این شرکت در یک سال منتهی به هفته دولت ۱۴۰۵ اظهار کرد: طی این مدت برق مورد نیاز ۱۸ هزار و ۴۳۶ مشترک جدید تأمین شده که از این تعداد، ۲ هزار و ۹۶ مشترک مربوط به پنج ماه نخست سال جاری بوده است.وی افزود: مجموع مشترکان شرکت توزیع نیروی برق استان البرز به یک میلیون و ۵۸۲ هزار و ۶۷۴ مشترک رسیده و شبکه توزیع برق استان برای پاسخگویی به نیاز این مشترکان در حال توسعه و تقویت است.خواجه‌وند با اشاره به توسعه پست‌های توزیع برق گفت: طی یک سال گذشته ۴۹۵ پست جدید با ظرفیت مجموع ۱۹۰ مگاولت‌آمپر در استان نصب شده است که از این میزان، ۱۶۳ پست با ظرفیت ۴۰ مگاولت‌آمپر در پنج ماه نخست سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری رسیده است.به گفته وی، در حال حاضر ۲۱ هزار و ۷۷۲ پست توزیع برق با ظرفیت ۵ هزار و ۴۵۱ مگاولت‌آمپر در شبکه توزیع نیروی برق استان البرز فعال است.احداث ۱۹۵ کیلومتر شبکه جدید برقمدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز یکی دیگر از محورهای عملکرد این شرکت را توسعه شبکه عنوان کرد و گفت: در یک سال گذشته ۱۹۵ کیلومتر شبکه توزیع برق در استان احداث شده است.وی ادامه داد: از این میزان، ۳۹ کیلومتر مربوط به شبکه فشار ضعیف زمینی، ۵۵ کیلومتر شبکه فشار ضعیف هوایی، ۱۷ کیلومتر شبکه فشار متوسط زمینی و ۸۴ کیلومتر شبکه فشار متوسط هوایی بوده است.خواجه‌وند همچنین از اجرای ۴۲۵ پروژه توسعه و بهینه‌سازی شبکه توزیع برق خبر داد و افزود: ارزش این پروژه‌ها در مجموع به ۲ هزار و ۲۸۸ میلیارد ریال می‌رسد.برخورد با انشعاب‌های غیرمجاز و استخراج رمزارز
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات انجام‌شده برای شناسایی مصادیق مصرف غیرمجاز برق اشاره کرد و گفت: در پنج ماه نخست سال ۱۴۰۵، ۲۰ مانور سراسری و ۱۲ مانور استانی طرح مهتاب در البرز اجرا شد.مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز افزود: در جریان این اقدامات ۱۲ هزار و ۹۷۶ انشعاب غیرمجاز شناسایی و جمع‌آوری و ۴۹ هزار و ۵۷۰ مگاوات‌ساعت انرژی برق احیا شد.خواجه‌وند با اشاره به مقابله با مراکز استخراج غیرمجاز رمزارز نیز گفت: در سال ۱۴۰۴، تعداد ۷۴ مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز و ۵۱۸ دستگاه ماینر شناسایی و جمع‌آوری شد.وی ادامه داد: در پنج ماه نخست سال ۱۴۰۵ نیز ۲۵ مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز و ۱۱۲ دستگاه ماینر در استان شناسایی و جمع‌آوری شده است.حرکت البرز به سمت شبکه برق هوشمندخواجه‌وند، هوشمندسازی مصرف برق را یکی دیگر از برنامه‌های این شرکت دانست و گفت: در سال ۱۴۰۴ برای ۲۴ هزار مشترک برق کنتور هوشمند نصب شد و در پنج ماه نخست سال ۱۴۰۵ نیز ۱۲ هزار مشترک دیگر به این تجهیزات مجهز شدند.وی همچنین به اقدامات انجام‌شده در حوزه روشنایی معابر اشاره کرد و افزود: طی سال ۱۴۰۵، پنج هزار چراغ روشنایی جدید در معابر استان نصب و ۱۵ هزار چراغ نیز بهسازی شده است.مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز در تشریح این اقدامات، هفته دولت را فرصتی برای ارائه بخشی از عملکرد مجموعه تحت مدیریت خود دانست و بر تداوم برنامه‌های توسعه‌ای و اصلاح شبکه، افزایش بهره‌وری، هوشمندسازی و مقابله با مصادیق مصرف غیرمجاز برق در استان تأکید کرد.
10:14 - 9 شهریور 1405
جامعه
استان ها
البرز

1 بازنشر
10٫3k بازدید