پرداخت ۱۲ میلیارد تومان غرامت به آسیب‌دیدگان چهارباغ

پرداخت غرامت و بازسازی واحدهای آسیب‌دیده از حملات دشمن آمریکایی ـ صهیونی در شهرستان چهارباغ شتاب گرفته است؛ به گفته رئیس ستاد بازسازی جنگ این شهرستان، تاکنون ۱۲ میلیارد تومان به آسیب‌دیدگان پرداخت شده و عملیات بازسازی ۲۵۹ واحد مسکونی نیز به حدود ۸۵ درصد پیشرفت رسیده است.
خبرگزاری فارس_البرز: حملات پهپادی و موشکی دشمن آمریکایی ـ صهیونی در جریان جنگ تحمیلی ۴۰ روزه، خسارت‌هایی را به واحدهای مسکونی و تجاری شهرستان چهارباغ وارد کرد؛ خسارت‌هایی که اکنون روند جبران آن با پرداخت غرامت و اجرای عملیات بازسازی در حال پیگیری است. مسئولان می‌گویند تاکنون ۱۲ میلیارد تومان به شهروندان آسیب‌دیده پرداخت شده و بخش عمده واحدهای خسارت‌دیده نیز در آستانه تکمیل عملیات بازسازی قرار دارند.به گفته مسئولان، پس از پایان جنگ، ستاد بازسازی با همکاری بنیاد مسکن، فرمانداری، گروه‌های جهادی و دستگاه‌های اجرایی، ارزیابی خسارت‌ها را در دستور کار قرار داد و روند پرداخت کمک‌های بلاعوض و بازسازی واحدهای آسیب‌دیده آغاز شد.رئیس ستاد بازسازی جنگ و رئیس بنیاد مسکن شهرستان چهارباغ در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: در جریان حملات دشمن آمریکایی ـ صهیونی، شش نقطه از شهرستان چهارباغ هدف اصابت پهپاد و موشک قرار گرفت که در پی آن، خسارت‌هایی به واحدهای مسکونی و تجاری وارد شد.وحید کوچکی با بیان اینکه در مجموع ۳۲۶ پرونده برای جبران خسارت تشکیل شده است، افزود: از این تعداد، ۲۹۶ پرونده مربوط به واحدهای مسکونی و ۳۰ پرونده مربوط به واحدهای تجاری است.وی ادامه داد: از مجموع واحدهای خسارت‌دیده، ۲۵۸ واحد در محدوده شهری و مابقی در مناطق روستایی قرار دارند. تاکنون یک واحد مسکونی به طور کامل احداث شده و ۳۷ واحد نیز بیش از ۲۰۰ میلیون تومان خسارت دیده‌اند.رئیس بنیاد مسکن چهارباغ با اشاره به جزئیات خسارت‌ها گفت: ۱۶۹ واحد مسکونی و تجاری کمتر از ۲۰۰ میلیون تومان خسارت دیده‌اند، ۱۱۸ واحد نیز دچار آسیب به درب، پنجره و شیشه شده‌اند و در ۷۲ واحد نیز لوازم خانگی آسیب دیده است.
کوچکی با بیان اینکه برآوردهای انجام‌شده از سوی بنیاد مسکن و ستاد بازسازی، میزان خسارت واردشده به بخش ساختمانی را حدود ۳۰ میلیارد تومان نشان می‌دهد، افزود: تاکنون عملیات بازسازی ۲۵۹ واحد به حدود ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده و پیش‌بینی می‌شود این واحدها ظرف دو هفته آینده تکمیل و تحویل مالکان شوند.وی خاطرنشان کرد: بازسازی سایر واحدهای خسارت‌دیده نیز با مشارکت گروه جهادی شهدا و تحت نظارت بنیاد مسکن در حال انجام است و هم‌اکنون جهادگران ساخت ۳۳ واحد مسکونی را در دستور کار دارند.رئیس ستاد بازسازی جنگ چهارباغ با قدردانی از همراهی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مردمی گفت: مدیریت بحران فرمانداری، گروه جهادی شهدا، اتاق اصناف، اتحادیه‌های لوازم خانگی، مصالح ساختمانی و شیشه، همچنین دهیاران روستاهای رامجین، سنقرآباد، لشکرآباد و دهکده طالقانی در ارزیابی خسارت‌ها و روند بازسازی همکاری مؤثری داشته‌اند.وی در پایان با اشاره به روند پرداخت خسارت‌ها تصریح کرد: تاکنون ۱۲ میلیارد تومان غرامت به شهروندان آسیب‌دیده پرداخت شده و پرداخت باقی‌مانده خسارت‌ها نیز در دست اقدام است تا با همکاری دستگاه‌های اجرایی، شرایط عادی زندگی هرچه سریع‌تر به مردم شهرستان بازگردد.
14:51 - 27 تیر 1405
جامعه
استان ها
البرز

1 بازنشر
9951 بازدید