.
مطالبه

درخواست حمله زمینی علیه رژیم منحوس صهیونیستی

در پی شهادت امام دلها و خونی شدن دل مردم داغدار ایران تنها کاری که می‌تواند کمی دل مردم را آرام کند حمله زمینی به شیطان بزرگ اسرائیل هست.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی ایران ستاد کل نیروهای مسلح

0
100
گزارش از مطالبه
12:22 - 12 اسفند 1404




2 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌دکتر عادل شیرازی‌
@Adel_Shirazy12 اسفند 1404
در پاسخ به
دروددر صورت امکان همه دوستان حمایت کنند برای این پویش انقلابی :https://farsnews.ir/Adel_Shirazy/1772445872155345665پویش شما حمایت شد.
مطالبه

اخراج سفیر استعمار پیر، بستن لانه جاسوسی

در برابر تهاجم همه‌جانبه‌ای که توسط محور شرارت، یعنی آمریکا و ایادی صهیونیست آن، سازماندهی شده، سکوت یا مماشات، خیانت به خون شهدا و آرمان‌های انقلاب است. استعمار پیر، انگلستان، بار دیگر نقاب دوستی از چهره برگرفته و با حمایت لجستیکی، اطلاعاتی و سیاسی از هرگونه تجاوز به تمامیت ارضی و امنیت ملی ایران اسلامی، خود را شریک جرم در این جنایت آشکار ساخته است. ما به جهانیان اعلام می‌کنیم: زمین ایران، جولانگاه جاسوسان و پایگاه عملیات علیه ملت ما نخواهد بود. سیاست خارجی ما بر پایه استقلال مطلق، عزت و عدم پذیرش سلطه بنا شده است. اکنون، زمان حرف نیست، زمان عمل است. مسئولین نظام، به‌ویژه دستگاه سیاست خارجی، باید با اتخاذ تصمیمی انقلابی، قاطع و شجاعانه، نشان دهند که خطوط قرمز ملت ایران غیرقابل عبور است. لازم است سفیر کشور مداخله‌گر، به عنوان مأمور پیشبرد اهداف پلید این قدرت استعماری، فوراً از تهران اخراج گردد و سفارتخانه این لانه جاسوسی تاریخی تعطیل شود. این اخراج، نه یک اعتراض دیپلماتیک، بلکه اعلام انزجار رسمی یک ملت بزرگ از هرگونه تلاش برای دیکته کردن سرنوشت خود توسط قدرت‌های جهانی است. این اقدام، پازل استراتژیک بازدارندگی ما را کامل کرده و پیامی صریح به هر مدعی مداخله خواهد داد که «ایران مستقل، زیر بار زور و حمایت از اشغالگران نخواهد رفت.» مرگ بر استعمار و هر کس که در رکاب آن گام بردارد!

وزارت امور خارجه، مسئولین دولتی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌عمار مهدوی‌
@Ammarmahdavi13 اسفند 1404
در پاسخ به
سلام و ارادت طی ۲ روز گذشته اقای عراقچی و بقایی پالس آتش بس در صورت توقف هجوم حملات دادند. هنوز خون رهبر شهیدمان خشک نشده. اگر واکنش نشان ندهیم دوباره مدعیان دموکراسی از پشت به نیروهای مسلح و مردم خنجر میزنند.مردم از خیانت دوباره دستگاه دیپلماسی و حقوقدانان میترسند.لطفا صدای مردم را به مسئولین بر…نمایش بیشتر