16 آذر 1404
درخواست اجرای کامل ماده ۲۷ حقوق معلولان
مطالبه

درخواست اجرای کامل ماده ۲۷ حقوق معلولان

با سلام؛ از رئیس سازمان بهزیستی کل کشور جمهوری اسلامی ایران، آقای سید جواد حسینی، خواهش می‌کنم به‌عنوان یک معلول ضایعه نخاعی گردنی ـ سینه‌ای ـ کمری بسیار شدید، هرچه سریع‌تر بودجه اصلی ماده ۲۷ لایحه حقوق معلولان را برای معلولان خیلی شدید و شدید ایجاد فرمایید. واقعاً با این شرایط، مستمری‌ها، حق پرستاری و حتی حق لوازم بهداشتی، کفاف زندگی یک معلول را نمی‌دهد. باز هم از شما خواهش می‌کنم به خاطر این معلولان خیلی شدید که رنج فراوانی می‌کشند—و یکی از آن‌ها خود من هستم که مدام روی تخت هستم و امکان خروج از منزل را ندارم و حتی در معرض خطر زخم بستر قرار دارم—هرچه سریع‌تر بودجه ماده ۲۷ لایحه حقوق معلولان را به‌صورت کامل به معلولان پرداخت کنید. این افزایش‌های ۵۰۰ تومانی یا ۱۵۰۰ تومانی هیچ فایده‌ای ندارد. طبق قانون کار، به معلولان خیلی شدید و شدید فاقد شغل و درآمد، حقوق پرداخت کنید. ممنون می‌شوم. ۱۶ آذر ۱۴۰۴

سازمان بهزیستی ایران

📣 دعوت به حمایت از مطالبه تعطیلی / مجازی‌شدن مدارس تهراندوستان عزیز، خانواده‌ها، دانش‌آموزان و همه کسانی که سلامت فرزندان این سرزمین برایشان مهم است؛یک مطالبه جدی و ضروری درباره وضعیت آلودگی شدید هوا و سرمای بی‌سابقه تهران در جریان است.متن کامل این مطالبه را می‌توانید در لینک زیر بخوانید:🔗 https://farsnews.ir/TALAEIFORGE/1764777548675589405در هفته گذشته، با وجود رسیدن شاخص آلودگی به مرزهای «ناسالم» و حتی «بسیار ناسالم»، متأسفانه بسیاری از مدارس—به‌ویژه در شهرستان‌هایی مثل ملارد—تعطیل یا مجازی نشدند.این تصمیم جان و سلامت هزاران دانش‌آموز را به خطر انداخت.💢 سلامت دانش‌آموزان خط قرمز ماست.🎯 مطالبه این پویش کاملاً مشخص است:تمامی مدارس استان تهران در هفته آینده باید تا زمان بهبود هوا و کاهش سرمای شدید، مجازی شوند.ما از همه شما دعوت می‌کنیم: این مطالبه را حمایت کنید صدای ما را بلندتر کنید و برای همراهی بیشتر، صفحه ما را دنبال کنیدهرچه تعداد حمایت‌ها بیشتر شود، احتمال رسیدگی مسئولان استان و کشور نیز بالاتر خواهد رفت.بیایید کنار هم باشیم تا از سلامت فرزندان‌مان محافظت کنیم. تا تحقق مجازی شدن مدارس، همراه ما باشید.🔔 برای پیگیری اخبار، تحلیل‌ها و ادامه این مطالبه، صفحه را دنبال کنید.
تصویر نمایه‌ی ‌TALAEI FORGE‌
TALAEI FORGE

@TALAEIFORGE  •  12 آذر 1404

درخواست تعطیلی/مجازی شدن مدارس استان تهران در هفته آینده
مطالبه

درخواست تعطیلی یا مجازی شدن مدارس استان تهران در هفته آینده

با سلام و احترام ما جمعی از خانواده‌ها، دانش‌آموزان و شهروندان استان تهران، نسبت به تصمیمات هفته گذشته درباره وضعیت مدارس در شرایط آلودگی شدید هوا و سرمای بی‌سابقه انتقاد جدی داریم. هفته‌ای که گذشت، در حالی که شاخص آلودگی هوا در بسیاری از شهرستان‌ها به وضعیت ناسالم و بسیار ناسالم رسیده بود، متأسفانه مدارس برخی مناطق، مخصوصاً شهرستان ملارد، مجازی یا تعطیل نشدند. این تصمیم باعث شد بسیاری از دانش‌آموزان مجبور شوند در هوای آلوده و سرمای شدید از خانه خارج شوند و به مدرسه بروند. آیا مسئولان محترم پاسخگوی خطرات سلامتی دانش‌آموزان هستند؟ آیا مسئولیتی در قبال بیمار شدن آن‌ها بر اثر آلودگی و سرمای شدید پذیرفته می‌شود؟ جان و سلامت دانش‌آموزان شوخی‌بردار نیست. سلامت بر آموزش مقدم است. ما از مسئولان استان تهران به‌طور رسمی مطالبه می‌کنیم: درخواست اصلی این پویش: تمامی مدارس شهرستان‌های استان تهران در هفته پیش‌رو مجازی شوند تا زمانی که: شاخص آلودگی هوا به وضعیت سالم برگردد شرایط جوی و سرمای شدید کاهش یابد امنیت سلامتی دانش‌آموزان تضمین شود ما از همه خانواده‌ها، دانش‌آموزان، معلمان و شهروندان دعوت می‌کنیم که برای حفظ سلامت عزیزانمان از این مطالبه حمایت کنند. صدای ما هرچه بلندتر باشد، احتمال رسیدگی بیشتر خواهد شد. سلامت دانش‌آموزان خط قرمز ماست. تا مجازی شدن مدارس استان تهران همراه باشید.

ستاد مدیریت بحران استان تهران، ریاست جمهوری، هیئت دولت،استانداری تهران، آموزش و پرورش استان تهران و شهرستان‌ها، شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌ها، رسانه‌های محلی و صفحات خبری استان تهران، استانداری تهران، ریاست جمهوری محترم دکتر مسعود پزشکیان، استاندار استان تهران محمدصادق معتمدیان، رئیس اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران سید مجتبی هاشمی، مدیر آموزش و پرورش تهران مجید پارسا

0
100
گزارش از مطالبه

نمایش گزارش

09:01 - 17 آذر 1404

366 بازدید