بازیکنان دو تیم از دریافت یارانه انصراف دادند/ عکس یادگاری کرانچار و گلمحمدی
قبل از شروع مسابقه سپاهان و نفت، بازیکنان دو تیم با در دست داشتن بنری که خبر از انصراف اعضای دو تیم از دریافت یارانه میداد وارد زمین شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس، در چارچوب هفته سیام لیگ برتر فوتبال ایران از ساعت 19 امروز سپاهان در یکی از حساسترین دیدارهای این هفته میزبان نفت تهران است.
* محمد غلامی که در ترکیب اصلی سپاهان قرار ندارد از سوی هواداران تشویق شد.
* رسول خوروش سرپرست سابق سپاهان در جایگاه ویژه حضور دارد.
* فریدون اصفهانیان در ورزشگاه حضور دارد.
* دو تیم با بنری مبنی بر انصراف از یارانه در ورزشگاه حاضر شدند.
* بازیکنان در مراسمی ویژه و در حال عبور از کنار جام وارد زمین شدند.
* کادرفنی تیم فوتبال سپاهان به سمت نیمکت نفت تهران رفتند. گلمحمدی و کرانچار با یکدیگر عکس یادگاری گرفتند.
* شهاب گردان که فصل قبل در پرسپولیس و تحت هدایت یحیی گلمحمدی فعالیت می کرد قبل از شروع مسابقه سمت مربی سابق خود رفت.
* محرم نویدکیا، علی حمودی و شجاع خلیلزاده سمت یحیی گلمحمدی رفتند.
* مسئولان برگزاری مسابقه با ورزشگاههای دیگر هماهنگ بودند تا تمام بازیها به صورت همزمان برگزار شود.
* در ابتدای مسابقه مهدی شریفی از سپاهان و علیرضا عزتکرامت از نفت از ناحیه سر به شدت برخورد کردند که کادرپزشکی به سرعت وارد زمین شد.
* برخورد نیروی انتظامی با برخی از خبرنگاران مناسب نبود و باعث ناراحتی اصحاب رسانه شد.
* با توجه به شرایط حساس این مسابقه نیروی انتظامی حضور پر رنگ تری داشت و با افراد زیادی در ورزشگاه حاضر بود.
*بیش از 4 هزار هوادار در ورزشگاه حاضر شدند. هواداران همچنان در حال ورود به ورزشگاه هستند.
انتهای پیام/م
19:11 - 11 آوریل 2014