امینی: مکاتبهای با فدراسیون جودوی لبنان نداشتم/ لبنانیها مدرک ارائه کنند
رئیس سابق فدراسیون جودو گفت: در دوران ریاست بنده به هیچ عنوان مکاتباتی با فدراسیون جودوی لبنان برای حضور جودوکاران ایران نداشتیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمدعلی رستگار رئیس فدراسیون جودو در صحبتهای خود اظهار کرده که رئیس فدراسیون جودوی لبنان در صحبتهایش در حاشیه مسابقات قهرمانی جهان در برزیل مدعی شده مکاتباتی را در مورد جودوکارانی که در لبنان هستند در دوران ریاست قبلی فدراسیون انجام دادهاند.
علیرضا امینی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در واکنش به موارد مطرح شده اظهار کرد: اصلا چنین مکاتباتی در دوران ریاست بنده رخ نداده است و من به هیچ عنوان از این اتفاقات خبر ندارم.
وی افزود: در دوران ریاست بنده در فدراسیون جودو به هیچ عنوان ما مکاتباتی با فدراسیون جودوی لبنان نداشتهایم که آنها حالا چنین اظهاراتی را مطرح کردهاند.
رئیس سابق فدراسیون جودو گفت: اگر مکاتباتی انجام شده آنها مدارک را ارائه کنند تا همه چیز مشخص شود. نه با لبنان و نه با هیچ کشوری دیگر مکاتبهای در مورد نقل و انتقال جودوکاران نداشتهایم. اصلا چنین تصمیماتی در برنامه بنده نبوده است.
انتهای پیام/م
15:40 - 20 شهریور 1392