مظاهری: شرایطم خوب نباشد در جهانی وارد رینگ نمیشوم/ فردا به اردو میروم
کاپیتان تیم ملی بوکس گفت: اگر شرایطم خوب بود در مسابقات جهانی وارد رینگ میشوم؛ در غیر این صورت خود را برای حضور در بازیهای آسیایی اینچئون آماده میکنم.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی بوکس در راستای برنامههای آماده سازی خود به منظور حضوری قدرتمند در مسابقات قهرمانی جهان قرار بود با ترکیب 10 بوکسور سه شنبه هفته گذشته راهی رومانی شود، اما به دلیل صادر نشدن روادید تیم ملی از حضور در این مسابقات جا ماند. مسئولان فدراسیون برای اینکه تیم ملی پیش از حضور در مسابقات قهرمانی جهان از آمادگی بالایی برخوردار باشند تصمیم گرفتند طی چند روز آینده تیم ملی را به اردوی مشترک به کشور ارمنستان اعزام کنند. البته با تصمیم کادر فنی سه نفر نیز به نفرات حاضر در اردوها اضافه شدند که علی مظاهری کاپیتان تیم ملی که در مراحل قبلی اردوها غایب بود یکی از سه بوکسور دعوت شده است.
علی مظاهری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد دعوت شدن به مرحله جدید اردوی تیم ملی بوکس گفت: 11 سال عضو تیم ملی بوده و هستم و کسی به یاد ندارد که من در اردوها غایب باشم. اگر در مرحله قبلی هم در اردوها حضور نداشتم به این دلیل بود که درگیر کارهای دانشگاه بوده و دلیل غیبتم را نیز اعلام کرده بودم.
وی افزود: در حال حاضر با مسئولان فدراسیون و کادرفنی مشکلی نداشته و ندارم و با دعوتی که از من به عمل آمده قطعا در اردوی تیم ملی حضور خواهم داشت. امیدوارم که با اعزام بوکسورها به اردوی مشترک با تیم ملی ارمنستان قبل از اعزام به جهانی تجربیات خوبی نصیب ملی پوشان شود.
کاپیتان تیم ملی در پاسخ به این سئوال که آیا تصمیم داری در مسابقات جهانی قزاقستان شرکت کنی یا خیر، گفت: اردوی مشترک با تیم ملی ارمنستان مشخص خواهد کرد که از لحاظ فنی آماده هستم یا خیر. البته شاید در مسابقات جهانی وارد رینگ نشوم.
مظاهری در پاسخ به این سؤال که چه دلیلی دارد که در مسابقات قهرمانی جهان نمیخواهی شرکت کنی اظهار کرد: هنوز دقیق نمیدانم که چقدر از لحاظ بدنی آماده هستم، بعد از حضور در اردوی مشترک با تیم ملی ارمنستان با کادرفنی مشورت خواهم کرد که اگر شرایطم خوب بود در قزاقستان وارد رینگ میشوم در غیر این صورت خودم را برای حضور در بازیهای آسیایی آماده میکنم.
وی در پایان گفت: در طول این سالها مدالهای خوبی را در مسابقات آسیایی کسب کردهام و حالا انتظارها از من بالا رفته است. با توجه به اینکه در مسابقات قهرمانی آسیا در این دوره با بد شانسی روبرو شدم و نتوانستم مدال کسب کنم سعی میکنم در بازیهای آسیایی اینچئون بهترین نتیجه را کسب کنم تا این ناکامی را جبران کنم.
انتهای پیام/م
11:30 - 17 شهریور 1392