دل‌نري: يووه مرا اخراج كرده است

خبرگزاري فارس: سرمربي اين فصل يوونتوس كه نتيجه‌هاي خوبي با اين تيم نگرفته از تصميم باشگاه براي پايان همكاري با وي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، اين مربي كه تنها يك سال روي نيمكت بانوي پير نشسته، نتوانست اين تيم را راهي رقابت‌هاي اروپايي در فصل آينده كند. يوونتوسي‌ها تنها در يك صورت به ليگ اروپا خواهند رسيد و آن مغلوب كردن ناپولي در ورزشگاه خودي و شكست خوردن رم از سمپدوريا در المپيكو است. لوئيجي دل‌نري در اين خصوص گفت: روز چهارشنبه سران باشگاه اين موضوع را به من اطلاع دادند. تصميم آنها را مي‌پذيرم و در پايان فصل تيم را ترك خواهم كرد ولي بايد بگويم اگر در يوونتوس مي‌ماندم، تمام كارهايي كه در اين فصل انجام دادم را يك بار ديگر تكرار مي‌كردم. وي ادامه داد: در ابتداي فصل روساي باشگاه از من خواستند تا بهترين نتايج را بگيرم. به آنها گفتم در اين فصل بدست آوردن اسكودتو چيزي است كه نمي‌توان به آن فكر كرد ولي با توجه به شرايط تيم سعي مي‌كنم تغييرات اساسي در تيم بدهم. مي‌دانم كه تيمي مانند يوونتوس همواره بايد براي پيروز شدن به ميدان برود ولي بايد تاكيد كنم شرايط باشگاه به من اجازه نداد تا بهتر از اين نتيجه بگيرم. آسيب‌ديدگي‌هاي پياپي بازيكنان تيم ما را نابود كرد. اگر تمام بازيكنان را طي فصل در اختيار داشتم، بدون شك جايگاه بهتري در جدول مي‌داشتيم.
دل نري در پايان گفت: يك سال ديگر با بيانكو نري قرارداد دارم و دوست دارم در اين تيم بمانم ولي فكر مي‌كنم بايد راهم را از باشگاه جدا كنم. تجربه‌هاي جديدي در يوونتوس بدست آوردم و مانند گذشته براي تيمم زحمت كشيدم. تصور نمي‌كنم بايد چيزي را ثابت كنم. زندگي ادامه دارد. انتهاي پيام/
10:14 - 1 خرداد 1390

0 بازدید




1 پاسخ