الونگ: براي خدمت به سپاهان آمادگي كامل دارم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال سپاهان گفت: در وضعيت جسماني خوبي قرار دارم و ميتوانم سپاهان را در ديدار حساس مقابل بنيادكار همراهي كنم.
ژاك الونگ الونگ در گفت و گو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به تاشكند خاطر نشان كرد: خوشبختانه مصدوميتم به طور كامل بر طرف شد و براي همراهي سپاهان در ادامه مسابقات ليگ قهرمانان آسيا هيچ مشكلي ندارم.
وي افزود: حضور يا عدم حضورم در تركيب سپاهان بستگي به تصميم نهايي فرهاد كاظمي دارد؛ اما تمرينات را به خوبي انجام داده و به آمادگي مطلوبي رسيده ام.
هافبك سپاهان تاكيد كرد: بنياد كار تيم قدرتمندي است و با تماشاي فيلم آخرين مسابقات اين تيم در ديدار هاي داخلي و خارجي شناخت خوبي پيدا كردهايم.
الونگ گفت: در ديدار قبلي برابر الاتفاق عربستان نيز مي توانستيم پيروز شويم؛ اما با بد شانسي در خارج از خانه شكست خورديم.
انتهاي پيام/م
12:15 - 18 فروردین 1388