هيچ تحولي در ليگ دوچرخه سواري ايجاد نشد
خبرگزاري فارس: دبير سازمان ليگ فدراسيون دوچرخه سواري گفت: با وجود وعده هاي مسئولان فدراسيون در جريان تشكيل سازمان ليگ هيچ تحولي در برگزاري مسابقات ايجاد نشد.
امير آخوري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: فدراسيون زمستان گذشته پيش از آغاز فصل جديد ليگ باشگاهي دوچرخه سواري، سازمان ليگ را با هدف سيستماتيك و به روز كردن برگزاري مسابقات تشكيل داد. بر اين اساس رئيس براي اين سازمان انتخاب شد به اين اميد كه با جذب حمايت هاي مالي، شرايط برپايي ليگ به نسبت سال هاي قبل بهتر شود.
وي افزود: با اين رويكرد زمان برگزاري نخستين مرحله ليگ در دو بخش جاده و پيست دهه سوم اسفند گذشته اعلام شد. با توجه به اين كه فدراسيون قصد داشت تاريخ برگزاري مسابقات باشگاهي را با تقويم ميلادي و فدراسيون جهاني هماهنگ كند، تيمهاي باشگاهي اواخر اسفند از استاهاي مختلف راهي تهران شدند.
آخوري گفت: پس از اتمام رقابت هاي بخش پيست به دليل نبود اعتبارات براي جذب نيرو نتوانستيم هماهنگي هاي اداري لازم را با استانداري و نيروي انتظامي استان تهران انجام دهيم و عملا مسابقات بخش جاده لغو شد و تيم ها بدون حضور در رقابت ها به شهرهاي خود بازگشتند.
دبير سازمان ليگ تصريح كرد: متاسفانه با وجود رايزني هاي مختلف با مسئولان فدراسيون هيچ تحولي در اين خصوص صورت نگرفت و در پاسخ به من گفتند، ميخواستيم باري از دوش فدراسيون برداشته شود و اين مشكلات ارتباطي به ما ندارد.
آخوري گفت: ظاهرا مسئولان ترجيح ميدهند بر خلاف تبليغات خود همچنان به روش سنتي فدراسيون و مسابقات را اداره كنند.
وي با اشاره به آغاز ليگ بانوان عنوان كرد: با تمام مشكلات، برنامه ريزي هاي لازم را براي برپايي رقابت هاي بانوان در فصل جاري را انجام داده ايم، بر اين اساس مسابقات 24 فروردين به مدت سه روز در دو بخش پيست و جاده در تهران آغاز خواهد شد.
آخوري گفت: با توجه به برنامه ريزي هاي متغير فدراسيون دومين مرحله ليگ برتر با فاصله بسيار زياد تابستان برگزار خواهد شد و اين برخلاف برنامه هاي سازمان ليگ است.
انتهاي پيام/م
11:24 - 16 فروردین 1388