عقيلي: قدرت الشباب روي ضربات آزاد است
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال سپاهان گفت: قدرت اصلي تيم اماراتي روي ضربات آزاد است.
به گزارش خبرگزاري فارس، هادي عقيلي با حضور در نشست بعدازظهر خاطرنشان كرد: چند فيلم از بازيهاي تيم الشباب را در مسابقات داخلي امارات ديده و آناليز كردهايم. آنها سه بازيكن برزيلي خيلي خوب در اختيار دارند و روي ضربات ايستگاهي بسيار خطرناك هستند.
وي افزود: با توجه به نقطه قوت الشبابقصد داريم پشت محوطه 18 قدم هيچ خطاي انجام ندهيم. ما بايد از فردا با قدرت كارمان را در ليگ قهرمانان آغاز كرده و نبايد اشتباهات فصل گذشته را تكرار كنيم.
عقيلي عنوان كرد: در فصل گذشته الاتحاد عربستان را كه حريف قدرتمندي بود را در دو مسابقه رفت و برگشت شكست داديم اما به دليل آنكه الاتحاد سوريه را دست كم گرفته بوديم مقابل آنها مغلوب شديم. بنابراين از آن ناكامي بايد درس بگيريم.
وي راجع به تعامل باشگاه سپاهان با فدراسيون مبني بر عدم حضور بازيكنان مليپوش در برخي از اردوها چنين گفت: ما به عنوان يك بازيكن همواره در اختيار باشگاه هستيم و از همين طريق نيز به تيم ملي دعوت شديم. اما امسال به دليل انجام بازيهاي مقدماتي جام جهاني، جام ملتهاي آسيا و ليگ داخلي و خارجي شرايط بسيار خاص است و اميدوارم با تعامل اين مسائل حل شود.
انتهاي پيام/
18:54 - 20 اسفند 1387