تاماش آيان: رضازاده به باشگاه نخبگان جهان مي پيوندد
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون جهاني وزنه برداري حسين رضازاده را به عنوان يكي از بخت هاي شگفتي ساز بيست و نهمين دوره بازي هاي المپيك خواند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تاماش آيان در مصاحبهاي با نشريه فدراسيون بينالمللي از رضازاده به عنوان يكي از وزنهبرداراني ياد كرد كه توان شگفتيسازي در المپيك 2008 را دارد.
وي در پاسخ به اين سوال كه چه كسي ميتواند در بازيهاي پكن بزرگترين باشد، اظهار داشت: در اين مدت زياد باقي مانده، پيش بيني خيلي سخت است. اگر به ياد داشته باشيد، در بازيهاي المپيك آتن شگفتيها و قهرمانان متعددي داشتيم؛ اما در بازيهاي پكن، هليل موتلو(وزنهبردار سبك وزن تركيه كه 3 مدال طلاي المپيك را در كارنامه خود دارد) ميتواند براي چهارمين بار قهرمان المپيك شود و با اين كار در صدر رده بندي بهترين وزنهبردار تاريخ قرار گيرد، چرا كه هيچ وزنهبرداري در تاريخ وزنهبرداري بيشتر از سه مدال طلاي المپيك ندارد.
وي ادامه داد: از طرفي ديگر رضازاده هم ممكن است به جمع باشگاه نخبگان وزنهبرداري جهان بپيوندد. او در پكن ميتواند سومين مدال طلاي خود را كسب كند. در صورتي كه او سومين طلاي المپيك را كسب كند، نخستين وزنه بردار فوق سنگين تاريخ وزنهبرداري است كه به اين افتخار مي رسد.
در تاريخ برگزاري رشته وزنهبرداري تا كنون چهار وزنهبردار با نامهاي نعيم سليمان اوغلو و هليل موتلو از تركيه به همراه پيروس ديماس و كاخيا كاخياشويلي از يونان هر كدام سه مدال طلاي المپيك را كسب كرده اند كه در اين ميان تنها موتلو شانس كسب چهارمين مدال طلا را در پكن دارد. همه اين وزنهبرداران در اوزان سبك و ميانه بوده اند.
انتهاي پيام/
13:19 - 4 تیر 1387