اولادي: روحيهام را با نرفتن به دوحه از دست ميدهم
خبرگزاري فارس: مهاجم جامانده تيم فوتبال اميد ايران گفت: به دليل مشكل گذرنامه از همراهي تيم بازماندم و در صورت نرفتن به دوحه، روحيه خود براي حضور در ليگ را از دست ميدهم.
مهرداد اولادي در گفت و گو با خبرگزاري فارس افزود: در حاليكه همه چيز براي سفر به دوحه فراهم شده بود، در آخرين لحظات اعلام شد، به دليل مشكل گذرنامه نميتوانم تيم اميد را همراهي كنم.
وي ادامه داد: در صورتيكه به موقع اعزام نشوم، از تمرينات دور ميمانم و اگر به دوحه نروم با روحيه اي بسيار پايين مجبور به حضور در تمرينات پرسپوليس مي شوم.
اولادي تصريح كرد: مسئولان كميته المپيك قول مساعد دادهاند كه به زودي مشكل برطرف شده و امروز به دوحه سفر كنم؛ اما هنوز به قطعي شدن آن اطيمنان كامل ندارم.
اولادي به دليل نداشتن مجوز خروج از كشور از همراهي تيم اميد بازماند و قرار است امروز با خط هوايي قطر راهي دوحه شود.
انتهاي پيام/
00:05 - 7 آذر 1385