ليگ ورزش‌هاي زورخانه‌اي راه‌اندازي مي‌شود

خبرگزاري فارس: رئيس مركز توسعه ورزش‌هاي همگاني از راه اندازي ليگ زورخانه‌اي خبر داد و گفت: مهندس علي آبادي توجه خاصي به اين رشته داشته و خواستار توسعه آن است.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمدهادي حسام، معاون سازمان و رئيس مركز توسعه ورزش‌هاي همگاني در جلسه امروز خود با تني چند از نمايندگان كشورهاي شركت كننده در اولين جشنواره ورزش‌هاي زورخانه اي تصريح كرد: معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان تربيت بدني توجه خاصي به اين ورزش دارد و با تاكيد بر گسترش آن، اعتبارات خاصي براي نگهداري و تعمير زورخانه ها تعيين كرده است. وي افزود: براي نخستين بار ميزبان اولين جشنواره ورزش‌هاي زورخانه اي در آسيا هستيم كه اميدوارم با مهمان نوازي هميشگي ايرانيان، خاطرات خوبي از خود در ذهن همه تيم هاي شركت كننده و ورزشكاران اين رشته بر جاي بگذاريم. رئيس مركز توسعه ورزش‌هاي همگاني خاطر نشان كرد: در ايران ورزش از سوي دولت حمايت مي شود و شخص رئيس جمهوري با تاكيد بر اهميت آن، خواستار حركت‌هاي رو به جلو در ورزش است و با سفرهاي استاني خود و ديدار با مردم مناطق مختلف، با دستور ساخت ورزشگاه‌هاي ويژه بانوان و آقايان در مناطق محروم، اقدامات موثري در جهت گسترش ورزش بر داشته كه جاي تقدير دارد. حسام گفت: حدود 500 زورخانه در ايران وجود دارد كه امسال براي نگهداري و تعمير آنها، اعتبارات لازم منظور شده است. اين ورزش در خون ايرانيان است و قصد داريم از امسال يا سال آينده با برگزاري ليگ زورخانه اي، در جهت رشد اين رشته گام بلندي را برداريم.
وي با بيان اينكه ساخت و ساز در ورزش نسبت به سال گذشته 5 برابر رشد داشته است، افزود: ليگ قصد داريم بيشترين تلاش خود را روي نوجوانان و جوانان ايراني معطوف كنيم تا در آينده اي نزديك شاهد كسب موفقيت‌هاي خوبي در ورزش زورخا نه اي باشيم. در اين مسابقات 26 كشور جهان از 27 آبان تا 4 آذرماه با هم به رقابت خواهند پرداخت. انتهاي پيام/
17:40 - 27 آبان 1385

0 بازدید




1 پاسخ