بنا: انتقادات مطرح شده غيركارشناسانه است

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم‌هاي ملي كشتي فرنگي جوانان و بزرگسالان ايران گفت: انتقاداتي كه بعد از نايب قهرماني جوانان از سوي برخي ها مطرح شد، چيزي جز غرض ورزي و حرف هاي غيركارشناسانه نيست.
محمد بنا پس از نايب قهرماني تيمش در مسابقات قهرماني آسيا روز يكشنبه در گفت و گو با خبرگزاري فارس در خصوص انتقادات ديگر مربيان از كارش خاطر نشان ساخت: اين آقايان فكر مي‌كنند تيم قهرمان دنيا و يا روسيه را به من تحويل داده‌اند. سال گذشته كه با 6 طلا قهرماني آسيا شديم گفتند اين قهرماني به درد نمي‌خورد. حالا كه نايب قهرمان شده‌ايم گويا فاجعه اي در كشتي رخ داده است و مگر من التماس كردم كه مرا مربي سال ورزش لقب دهند؟ البته سه سال و نيم است كه به اين انتقادات عادت كرده‌ام اما نگران جوانان هستم كه با اين سخنان غيركارشناسانه روحيه خود را براي حضور در مسابقات جهاني از دست بدهند. دارنده مدال نقره جهان در مسابقات 1983 كيف تصريح كرد: اگر دستم را به نشانه كسب 8 مدال طلا جلوي دوربين عكاسان بالا بردم به اين دليل نبود كه از وضعيت تيم خبر ندارم بلكه به اين خاطر بود كه همه ملي پوشان در كنار من ايستاده بودند كه خبرنگاران پرسيدند، چند مدال طلا مي گيريد. اگر مي‌گفتم دو يا سه مدال، آن وقت انگيزه‌ها كاهش مي‌يافت و آن‌ها به فكر مي‌رفتند كه دو سه مدال از آن كيست. به هر حال من همان موقع مي دانستم. وقتي اين اتفاق نيفتد تركش همه انتقادات رو به سوي من است و كشتي‌گير به خانه‌اش مي‌رود و كسي از او نمي‌پرسد چرا باختي، چرا از همه توانايي‌هايت استفاده نكردي؟
وي ادامه داد: مگر سال گذشته كه كره‌اي‌ها قهرمان نشدند، آن‌ها را كشتند؟ آن‌ها تلاش كردند و امسال خوب نتيجه گرفتند. اگر ما هم مثل تيم آزاد همه نفرات‌مان را با خود به ابوظبي مي برديم صددرصد قهرمان بوديم؛ اما اسدپور، اميري، ريحاني و عابدين زاده را براي جهاني نگه داشتيم. ضمن اين كه اميد نوروزي مرد اول 60 كيلوگرم هم به خاطر مشكل سربازي مسابقات آسيايي و جهاني را از دست داده است. علاوه بر اين وقتي داور به خاطر حضور رئيس كنفدراسيون كشتي آسيا، حق كشتي گير ما را ضايع مي‌كند و به نفع شركت كننده كره‌اي سوت مي‌زند، من چه كار مي‌توانم انجام دهم و يا وقتي "افشين بيانگر" در حالي كه از حريفش پيش است در فعل و انفعالات گير مي‌افتد و كمرش 20 سانتي‌متر با تشك فاصله دارد اما داور ضربه فني مي‌گيرد من چه كاري از دستم بر مي‌آيد. بنا اظهار داشت: تيم ملي فوتبال ايران با ميلياردها تومان هزينه بدترين نتيجه را در آلمان گرفت همه چيز خيلي زود به دست فراموشي سپرده شد اما در كشتي همه چيز را به خاطر يك نائب قهرماني خراب مي كنند. در زمان طالقاني چون حقوق مربيان خوب نبود هيچ كس حاضر به كار نمي شد اما حالا كه يزداني خرم اعلام كرده مربيان يك ميليون تومان حقوق مي ‌گيرند همه مي‌خواهند سرمربي تيم ملي شوند. اگر من از دسترنج مربيان سازنده استفاده مي كنم مگر آنها‌ هم قبل از من از دسترنج ديگران استفاده نكرده‌اند.
بنا كه تيمش در مسابقات جهاني بوداپست به يك مدال طلا و نقره رسيد گفت: آقايان من هم ايراني هستم. گرچه 15 سال در كشورم نبودم اما هيچ گاه دور از اين رشته نبوده‌ام . اجازه دهيد جوانان بدون حاشه و دغدغه در مسابقات جهاني شركت كنند و بعد از آن مسابقات جهاني و بازي ها آسيايي دوحه را پشت سر بگذاريم آن وقت اگر يك ميليارد هم بدهند ديگر هرگز با تيم ملي نخواهم بود. مي‌روم تا آن‌هايي كه ادعا دارند و مي گويند من كشتي و كشتي گيران را نابود كرده‌ام، كشتي را آباد كنند. انتهاي پيام/2
09:16 - 1 مرداد 1385

0 بازدید




1 پاسخ