جمشيدي: بايد پرسپوليس را شكست دهيم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال پاس تهران گفت: براي رسيدن به صدر جدول چاره اي جز شكست پرسپوليس نداريم و بايد سه امتياز اين مسابقه را كسب كنيم.
پژمان جمشيدي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: با توجه به تساوي در ديدار قبلي مقابل برق، بازيكنان پاس مصمم هستند تا با كسب پيروزي برابر پرسپوليس، امتيازات از دست رفته را جبران كنند.
هافبك پاس افزود: اگر مي خواهيم قهرمان ليگ شويم و به جمع مدعيان بپيونديم بايد پرسپوليس را مغلوب كنيم. البته آنها در چند هفته اخير بازي هاي خوبي انجام داده اند و از شرايط مناسبي سود مي برند.
جمشيدي كه سابقه بازي در پرسپوليس را دارد؛ خاطر نشان كرد: 5 سال براي پرسپوليس بازي كرده ام و اين تيم را دوست دارم، اما هم اكنون پيراهن پاس را مي پوشم و به اين تيم تعهد دارم. تمام تلاشم را براي پيروزي پاس به كار مي بندم.
وي ادامه داد: تماشاگران پرسپوليس شرايط مرامي دارند و مطئمن باشيد كمتر از پرسپوليسي ها تشويق نخواهم شد. با اين حال تمام توانم را براي پيروزي پاس به كار خواهم برد.
انتهاي پيام/
14:33 - 7 آذر 1384