شبکه قاچاق آرد در کرمانشاه منهدم شد

سازمان اطلاعات سپاه ناحیه امام سجاد (ع) از انهدام شبکه قاچاق آرد در کرمانشاه خبر داد. در این عملیات پیچیده، ۲۱ تن آرد قاچاق به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان کشف و ضبط شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، سازمان اطلاعات سپاه ناحیه امام سجاد (ع) اعلام کرد: در پی هماهنگی‌های قضایی و با تلاش شبانه‌روزی نیروهای سازمان اطلاعات سپاه ناحیه امام سجاد (ع)، یکی از شبکه‌های احتکار و قاچاق آرد در یکی از شهرک‌های صنعتی کرمانشاه شناسایی و متلاشی شد.
این عملیات موفقیت‌آمیز که در راستای مبارزه با مفاسد اقتصادی، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و تأمین امنیت غذایی جامعه صورت گرفت، منجر به کشف ۲۱ تن سهمیه آرد دولتی احتکار شده گردید.
ارزش مادی این ۲۱ تن مبلغی بالغ بر ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است، اما جریمه این کالا طبق نظر قاضی باتوجه‌به شرایط اقتصادی کشور، از ۳ میلیارد تا ۵ میلیارد تومان می‌شود.
همچنین طبق این گزارش، این شبکه با سوءاستفاده از شرایط اقتصادی موجود، اقدام به احتکار آرد دولتی و فروش آن در بازار آزاد با قیمت‌های گزاف می‌کرد. این اقدام باعث ایجاد اخلال در بازار آرد و افزایش قیمت نان برای مردم می‌شد.
سازمان اطلاعات سپاه ناحیه امام سجاد (ع) ضمن تأیید این خبر اعلام کرد که با تلاش شبانه‌روزی پاسداران گمنام این سازمان و همکاری دستگاه قضایی، این شبکه شناسایی و منهدم شد و متخلفین به مراجع قضایی تحویل داده شدند.
دراین‌رابطه، پرونده قضایی برای متخلفین تشکیل شده و تحقیقات برای شناسایی و دستگیری سایر عوامل احتمالی مرتبط با این شبکه همچنان ادامه دارد.
سازمان اطلاعات سپاه ناحیه امام سجاد (ع) با تأکید بر عزم جدی خود در برخورد قاطع با سودجویان و محتکران، از عموم مردم شریف استان کرمانشاه درخواست کرد تا هرگونه گزارش در خصوص تخلفات اقتصادی و موارد مشابه را از طریق سامانه مردمی اطلاعاتی ۱۱۴ به این سازمان اطلاع دهند.
برای دسترسی سریع به خبر استان کرمانشاه، اخبار خود را از اینجا بخوانید.
18:52 - 18 تیر 1404

3 بازنشر3 واکنش
10٫2k بازدید



1 پاسخ

@user17521818347020 تیر 1404
در پاسخ به
حاجی فقط باید دار بزنی از ریز تا درشتشو همرو به دار اویزون کن