میثاق با امامِ شهید؛ در آستانه‌ی تجلیِ معجزه‌ای دیگر

پیام دعوت جمعیت جانبازان به حضور ملت ایران در آیین وداع و تشییع قائد امتبسم الله الرحمن الرحیم ملت قهرمان، شجاع، بصیر و انقلابی ایران و همه آزادگان و عدالت‌خواهان جهان؛ در آستانه تشییع پیکر پاک و مطهر ولیّ امر مسلمین و رهبر عظیم‌الشأن امت اسلام، شما ملت بزرگ ایران بار دیگر حماسه‌ای ماندگار در حافظه تاریخ و انقلاب اسلامی خواهید آفرید و نگاه‌های حیرت‌زده جهانیان را به خود معطوف خواهید کرد. امروز ملت‌ها چشم به شما دوخته‌اند تا جلوه وفاداری و عشق‌تان به اسلام ناب محمدی‌(ص) را در این آزمون بزرگ مشاهده کنند.
پیوند عمیق و ناگسستنی امام حکیم، امام شهید و امام حاضر ـ خلف صالح امامین انقلاب ـ در طول ۴۷ سال، راز ماندگاری انقلاب و مهم‌ترین دستاورد معجزه‌آسایش یعنی نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده است؛ نظامی که در برابر سنگین‌ترین تهاجمات مستمر جبهه استکبار و مدعیان دروغین حقوق بشر و دموکراسی، استوار ایستاده و پرچم «لا اله الا الله» را بر فراز قله عزت و اقتدار برافراشته است. این نظام، همه سرخورده‌گان از مکاتب شرق و غرب را در پرتو اسلام ناب به مقاومت و ایستادگی فراخوانده است. امام شهید نیز ریشه دشمنی زورگویان عالم را نه در مسئله هسته‌ای، بلکه در برافراشته شدن پرچم مقابله با نظام سلطه و طرح الگوی عادلانه اسلامی از سوی ایران می‌دانست.آن امام بزرگ به تأسی از امیرمؤمنان‌(ع) همواره می‌فرمود: «دانش، مایه قدرت است؛ هر که آن را به دست آورد، یورش برد و پیروز شود و هر که از آن بی‌بهره باشد، مغلوب گردد.» در ۳۷ سال رهبری پیامبرگونه و معجزنشانش، پیوسته بر دو رکن ایمان و دانش به‌عنوان رمز تداوم انقلاب تأکید داشت.امام کبیر علت پدید آمدن انقلاب بود و امام شهید و خلف صالح او علت پایداری و تداوم آن. ملتی که با اطاعت و وفاداری عمیق همراه این راه بودند، روزبه‌روز بر استحکام انقلاب و نظام افزوده و آن را به اوج تاب‌آوری و ثبات رسانده‌اند.روزهای پیش‌رو، صحنه تجلی معجزه‌ای بزرگ و رویدادی فراتر از تصور خواهد بود؛ نمایشی از غلبه حق بر باطل و پاکی بر نفاق.
جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی، به‌مثابه قطره‌ای از دریای خروشان ملت ایران، با حضور فعال در این مراسم بی‌نظیر، همگان را به شرکت گسترده در یوم‌الله وداع با رهبری عزیز ـ که جان بر سر پیمان نهاد و با خون پاکش حقانیت خویش را ثابت کرد ـ دعوت می‌کند و از هر امکان برای باشکوه‌تر برگزار شدن این رویداد تاریخی بهره خواهد گرفت. بمنّه و کرمه.#بیانیه #پیام
21:11 - 13 تیر 1405

34٫6k بازدید