16 فروردین 1405ضربالاجل ایران برای خودکشی ترامپ
دونالد ترامپ با اعلام ضربالاجل ۴۸ ساعته به ایران، خود را در آستانه یک فاجعه ژئوپلیتیکی و اقتصادی قرار داده است. این مهلت همزمان با روزهای شلوغ و باز شدن بازارهای جهانی است و کارشناسان هشدار میدهند که هر اقدام تحریکآمیز آمریکا میتواند باعث جهش شدید قیمت نفت، فروپاشی اوراق قرضه و نوسانات بیسابقه …نمایش بیشتر
@ShahrvandeSade16 فروردین 1405در پاسخ بهخب ما که در ظاهر قرار نیست مذاکره ای بکنیم. مهلت که تموم بشه، اونوقت آمریکا زیرساخت ها رو اگر زد، قیمت 300 دلاری بشکه نفت و ترکیدن بورس آمریکا برای مردم ایران میشه برق و آب؟ قراره سفره ی خالی مون پر بشه؟ اگر میشه که حرفی نیست. اگر مسئولیت این ریسک رو به گردن میگیرید، بسم الله. زندگی مردم دستتونه ها!
@pirca17 فروردین 1405در پاسخ به وبعضی وقت ها دوست دارم آرزو کنم عاقبت بی طرفی و صلح طلبی ایران در جنگ جهانی دوم برای امثال تو تکرار بشه تا شاید بفهمید ولی حیف که نمیشه امثال تورو از مردم با غیرت در میدان ایران جدا کرد .
@pirca17 فروردین 1405در پاسخ به وپس برو تاریخ بخون که برات تکرار نشه .برو تاریخ بخون که اون روزی که کشورت در بی طرفی و صلح طلبی بود چه سرنوشتی داشتن مردم ایران و نون حلال ، غیرت و ناموس چه جایگاهی داشت .