شهردار منطقه ۱۷: ۹۰ درصد منازل آسیب‌دیده در جنگ رمضان در منطقه ۱۷ بهسازی شده‌اند

شهردار منطقه ۱۷ تهران با اشاره به تداوم خدمت‌رسانی در روزهای جنگ تحمیلی سوم گفت: دراین ایام نه تنها پروژه‌های شهری متوقف نشده بلکه اکنون حدود ۹۰ درصد از ۵۰ هزار مورد آسیب‌دیدگی منازل برطرف شده است.
به گزارش خبرنگار شهر، آیین افتتاح مرکز کارآفرینی جامعه پذیری صبح امروز _ یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۵_ با حضور برخی اعضای شورای اسلامی شهر تهران، شهردار منطقه و مدیرعامل سازمان رفاه،خدمات و مشارکت‌های اجتماعی در منطقه ۱۷ برگزار شد.رضا سیفی، شهردار منطقه ۱۷ تهران با اشاره به عملکرد مدیریت شهری در روزهای جنگ اظهارکرد: امروز شاهد یک رویکرد و مدیریتی جهادی متفاوت در مجموعه مدیریت شهری هستیم؛ مدیریتی که در شرایط جنگی نه‌تنها باعث توقف پروژه‌ها نشده، بلکه موجب شده پروژه‌های مختلف با سرعت بیشتری پیش بروند.سیفی با بیان اینکه گاهی ما فقط کلمه جنگ را می‌شنویم اما در واقعیت اتفاقات زیادی رخ می‌دهد، تأکید کرد: حتی در شرایط عادی هم کار کردن سخت است و در این شرایط خاص، استمرار خدمت‌رسانی و پیشبرد پروژه‌ها اتفاق کوچکی نیست.وی گفت: سه ویژگی بسیار مهم در مدیریت شهری باعث شده است پروژه‌ها تعطیل نشوند و با شتاب ادامه پیدا کنند.شهردار منطقه ۱۷ نخستین ویژگی را تشخیص درست نیازهای مردم عنوان کرد و توضیح داد: مدیریت شهری توانسته نیازهای مردم را به‌درستی تشخیص دهد؛ در عین حال در هیچ جای مأموریت‌ها برای شهرداری تهران ساخت‌وساز منازل آسیب‌دیده جنگ نوشته نشده است، اما با این وجود کارها پیش رفته است.سیفی در ادامه به آخرین وضعیت رسیدگی به منازل آسیب‌دیده اشاره کرد و گفت: در منطقه ۱۷ حدود ۵۰ هزار مورد آسیب‌دیدگی وجود داشته و حدود ۹۰ درصد این آسیب‌ها برطرف شده است.وی با اشاره به نحوه اسکان شهروندان آسیب‌دیده افزود: از ابتدای اصابت، هیچ شهروندی کنار خانه‌اش چادر نزده و افراد با عزت و احترام در بهترین هتل‌های شهرداری تهران مستقر شده‌اند.
سیفی ادامه داد: برخی از این آسیب‌ها جزئی بوده که تقریباً به طور کامل رفع شده است.شهردار منطقه ۱۷ همچنین درباره خانوارهایی که نیاز به نوسازی کامل دارند گفت: برای خیلی از کسانی که خانه‌هایشان باید نوسازی شود، «ودیعه مسکن» در نظر گرفته شده و مقرر شده شهرداری خانه را بسازد و تحویل بدهد.سیفی دومین ویژگی مدیریت شهری در این دوره را جرأت و جسارت برای کار بزرگ و تصمیم بزرگ دانست و گفت: باید جرأت و جسارت کار بزرگ و تصمیم بزرگ را داشته باشیم؛ همشهری‌های ما خانواده‌های ما هستند و تصمیم بزرگ گرفته شده است.به گفته شهردار منطقه ۱۷، سومین ویژگی این است که وقتی تصمیم بزرگی گرفته می‌شود، باید به بهترین نحو اجرا شود.وی گفت: شما کافی است خارج از تهران بروید و وضعیت خانه‌های آسیب‌دیده را ببینید؛ بعد مقایسه کنید که آنجا در چه وضعیتی هستند و تهران در چه وضعیتی است. اگر بخواهیم کاری را انجام دهیم، با تمام محدودیت‌هایش می‌شود انجام داد؛ به شرط اینکه مردم را اولویت قرار بدهیم.سیفی همچنین به تأمین مالی پروژه‌های بازسازی اشاره کرد و آن را اتفاقی مهم دانست و گفت: یک اتفاق مهمی که افتاد این است که بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ با پول خود مردم دارد ساخته می‌شود.شهردار منطقه ۱۷ با تأکید بر اینکه شرایط خاص نباید بهانه تعطیلی خدمات‌رسانی شود، گفت: شرایط خاص دلیل نمی‌شود که کار مردم تعطیل شود.سیفی در ادامه به افتتاح یک مرکز جدید در منطقه ۱۷ اشاره کرد و گفت: مرکزی که امروز برای اولین بار افتتاح می‌شود، حاصل زحمت همکاران در معاونت فرهنگی و اجتماعی است.
وی با بیان اینکه در وضعیت فعلی باید بیش از پیش به مردم کمک کرد، افزود: امروز باید بتوانیم در حوزه اول معیشتی و اقتصادی به مردم‌مان کمک کنیم. دستور کار امروز حاکمیت این است که بتوانیم در محلات، با ظرفیت خود مردم مشکلات را حل کنیم.سیفی با اشاره به نقش‌آفرینی مردم در حل مسائل محله‌ای گفت: مشارکت مردم سال‌هاست که در حد شعار مطرح می‌شود اما مدل اجرایی آن سخت بوده است.ما تجربه‌اش را در شهرداری تا حدودی پیدا کرده‌ایم و باید به سمتی برویم که مردم مشارکت کنند تا مشکلات محله‌شان حل شود.انتهای پیام/
11:51 - 10 خرداد 1405

15٫7k بازدید