زیرساخت‌های استارلینک در منطقه جزو اهداف مشروع ایران

همکاری مستقیم استارلینک با تجاوز آمریکا و اسرائیل،‌ زیرساخت‌ها و نمایندگی‌هایش در منطقه را در چارچوب اهداف مشروع ایران قرار داده است.
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، از ابتدای جنگ رمضان تاکنون شرکت ماهواره‌ای استارلینک با انتقال غیرقانونی تجهیزات به ایران، درصدد فراهم‌سازی امکان اتصال نیروهای سرویس‌های جاسوسی به اینترنت و تسهیل ارسال تصاویر و اطلاعات از داخل کشور به دشمن متخاصم بوده است.با توجه به این همکاری مستقیم استارلینک، زیرساخت‌های این شرکت در منطقه به‌عنوان اهدافی مشروع برای حمله توسط ایران مطرح شده‌اند.
در توضیح این اهداف، باید توجه داشت که اینترنت ماهواره‌ای استارلینک از سه بخش اصلی تشکیل شده است: بخش فضایی، بخش زمینی و بخش کاربر.بخش فضایی شامل هزاران ماهواره کوچک در مدار پایین زمین (LEO) است که سیگنال‌های اینترنتی را از کاربران و ایستگاه‌های زمینی دریافت و بازپخش می‌کنند. بخش زمینی نقش واسط میان ماهواره‌ها و شبکه جهانی اینترنت را ایفا می‌کند. این بخش متشکل از ایستگاه‌های زمینی مجهز به آنتن‌های سهمی بزرگ است که داده‌ها را از ماهواره دریافت کرده و به نقاط حضور یا PoP منتقل می‌کنند. در این نقاط، ترافیک استارلینک با سایر شبکه‌های اینترنتی تبادل (Peering) شده و وارد زیرساخت اصلی اینترنت می‌شود. بخش کاربر نیز شامل تجهیزاتی است که در محل کار یا سکونت نصب می‌شود؛ از جمله یک آنتن صفحه‌تخت که بدون حرکت مکانیکی و به‌صورت الکترونیکی ماهواره را ردیابی می‌کند، به‌همراه مودم و روتر.
بر اساس برخی بررسی‌ها، استارلینک در غرب آسیا یکی از اجزای بخش زمینی خود را در دوبی مستقر کرده است. منابع شبکه‌ای مانند Netify وجود یک نقطه حضور را در این شهر تأیید کرده‌اند. همچنین، دست‌کم سه کشور منطقه شامل کویت، امارات و بحرین میزبان نمایندگی‌های فروش این شرکت هستند که در این چارچوب مورد توجه قرار گرفته‌اند.حالا و بعد از همکاری مستقیم استارلینک با دشمن متجاوز به خاک ایران، این نقاط به‌عنوان اهداف مشروع ایران تلقی شده‌اند.گفتنی است در جنگ 12 روزه نیز، همزمان با حملهٔ اسرائیل به خاک ایرانمجریِ فاکس‌نیوز در ایکس از ایلان ماسک خواست برای کمک به کودتا در ایران، اینترنت ماهواره‌ای را در ایران فعال کند و ماسک در پاسخ، با گفتن این جمله که «پرتوها روشن هستند» به‌صورت رسمی همکاری خود را اعلام کرد. در همان مقطع فرستاده ویژه ترامپ نیز از ایلان ماسک خواست اینترنت ماهواره‌ایِ استارلینک را «برای کمک به دوستانشان در ایران» رایگان کند.#استارلینک#جنگ_رمضان
21:54 - 11 فروردین 1405

0 بازدید