5شتاب دهنده تا پایان سال99 در دانشگاه تربیت مدرس فعال می شود
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس گفت:دانشگاه تربیت مدرس تا قبل از سال ۹۷ شتاب دهنده ای نداشت اما در حال حاضر ۳ شتاب دهنده در اکوسیستم کسب و کار دانشگاه مستقر هستند که تا پایان سال ۹۹ به ۵ شتاب دهنده خواهد رسید.
مسعود ابراهیمی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه این دانشگاه اکنون دارای ۳ شتاب دهنده است ، گفت:دانشگاه تربیت مدرس از نظر پژوهشی جز دانشگاه های سرآمد کشور است و طی چند سال اخیر تصمیم گرفته پا در عرصه فناوری بگذارد و اتفاقات خوبی در این سال ها رخ داده است. * فضای پارک علم و فناوری در سال ۹۹ به ۱۰ هزار متر می رسد وی افزود: از نظر زیر ساخت در ابتدای سال ۹۴، ۳۰۰ متر فضا در اختیار پارک بود که در سال ۹۷ به ۱۵۰۰ مترمربع رسید و ان شاالله در سال ۹۹ با افتتاح ساختمان جدید مجموعه فضاهای دراختیار پارک به ۱۰ هزار متر مربع برسد. * تدوین برنامه راهبردی برای بهبود روند پارک علم و فناوری دانشگاه ابراهیمی تصریح کرد: تدوین برنامه راهبردی پارک، طرح جامع پردیس پژوهش ، اصلاح اساسنامه پارک، به روز رسانی و تصویب آیین نامه های مربوط به پذیرش ، ارزیابی و اعطای گرنت به واحدهای فناور و اصلاح جدی در حوزه ساختاری و پرسنلی پارک از جمله اقداماتی است که در جهت بهبود روند کار پارک صورت گرفته است. * حمایت دانشگاه از طرح چند مرکز تحقیقاتی و پژوهشگاهی وی اضافه کرد: در بلوار پژوهش، چند مرکز تحقیقاتی و پژوهشگاههای مختلف وجود دارد و دسترسیهای مناسبی به اتوبان کرج، فرودگاه مهرآباد و مترو دارد.
به دلیل همه این مزیتها، وزارت علوم تصمیم گرفته این محل را به شهرک علمی تحقیقاتی تهران تبدیل کند و دانشگاه تربیت مدرس نیز مصمم است به عنوان حامی طرح و با توجه به داشتن زیرساخت های لازم در این زمینه نقش آفرینی کند * ۳ شتاب دهنده در اکوسیستم کسب و کار دانشگاه مستقر هستند ابراهیمی از رشد چشمگیر تعداد شرکت های مستقر در پارک ، رشد برنامه های ترویجی و آموزشی پارک، استقرار مرکز مشاوره واحد های فناور و برگزاری نمایشگاه ها در حوزه های مختلف فناوری نسبت به سه سال گذشته خبرداد و گفت: ما در اکوسیستم دانشگاه تربیت مدرس تا قبل از سال ۹۷ شتاب دهنده ای نداشتیم و در حال حاضر ۳ شتاب دهنده در اکوسیستم کسب و کار دانشگاه مستقر هستند که تا پایان سال ۹۹ به ۵ شتاب دهنده خواهد رسید. همچنین کمک به واحدهای فناور پارک در سال ۹۴، ۱۰۰ میلیون تومان بود که این رقم در سال ۹۸ به ۴۰ میلیارد تومان رسید و پیش بینی ما برای پایان سال ۹۹، رقم ۱۰۰ میلیارد تومان است.
* دانشکده کشاورزی حدود 13 هزار متر مربع زیربنا دارد وی با اشاره به برنامه های آتی پارک در سال ۹۹ تصریح کرد: تصویب ناحیه نوآوری دانشگاه، تعیین تکلیف پردیس شهید بابایی ، اتمام ساختمان نیمه کاره در دانشکده کشاورزی از جمله این برنامه هاست که ساختمان نیمه کاره دانشکده کشاورزی حدود 13 هزار متر مربع زیربنا دارد که در صورت تامین اعتبار و تکمیل آن می توانیم آن را به مرکز شتاب دهی حوزه کشاورزی و دامپروری تبدیل کنیم و با افتتاح ساختمان شماره یک که امروز صورت گرفت نیز این قسمت می تواند به قطب شرکت های دانش بنیان در حوزه کشاورزی و دامپروری تبدیل شود * کلنگ احداث ساختمان یکی از شرکت های رشد یافته در پارک علم و فناوری زده شد رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد: کلنگ احداث ساختمان یکی از شرکت های رشد یافته در پارک علم و فناوری دانشگاه که توانسته با موفقیت قراردادهای بزرگ بین المللی را منعقد کند زده شده است. انتهای پیام/.
08:47 - 20 اسفند 1398