بهره‌مندی از کارمندان دانشگاه پیام‌نور در دانشگاه علمی کاربردی با تفاهمی ویژه

رئیس دانشگاه علمی کاربردی واحد تهران غرب با اشاره به تفاهم‌نامه بین دانشگاه پیام نور و دانشگاه جامع علمی کاربردی در زمینه استفاده از کارمندان یکدیگر گفت: مجوزهای قانونی برای این امر گرفته شده است.
شهریار فرهمندراد رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد تهران غرب در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس‌،در خصوص وضعیت راه‌اندازی مراکز نوآوری در این واحد گفت: کارشناسی که قرار بود به عنوان مسئول راه اندازی این مرکز به واحد تهران غرب بیاید و فعالیت خود را آغاز کند متأسفانه هنوز به جمع کارمندان ما اضافه نشده است چرا که وی هنوز از دانشگاه خود به دانشگاه علمی کاربردی منتقل نشده است. وی افزود: تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه پیام نور و دانشگاه علمی کاربردی منعقد شده که برمبنای این تفاهم باید تعدادی از نیروهای دانشگاه پیام نور فعالیت خود را در دانشگاه علمی کاربردی ادامه دهند و در حقیقت آنها به این دانشگاه مأمور خواهند شد. رئیس دانشگاه علمی کاربردی واحد تهران غرب تصریح کرد: مجوزهای قانونی مأمور شدن تعدادی از کارمندان دانشگاه پیام نور به دانشگاه جامع علمی کاربردی گرفته شده است اما مراحل اداری و دریافت تأییدیه‌های متفاوت آن زمان زیادی برده شده است اما امیدواریم به زودی با اضافه شدن امکانات و تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و همچنین کارشناس ویژه این کار عملاً وارد فاز اجرایی توسعه مراکز نوآوری در دانشگاه عملی کابردی واحد غرب تهران شویم.
وی گفت: آنچه در مورد افتتاح مراکز نوآوری در تهران صورت می‌گیرد به سادگی آنچه در شهرستان‌ها رخ می‌دهد نبوده و در حقیقت ما در تهران در این خصوص قدرت مانور خاصی نداریم ولی تلاش داریم فعالیت‌های خود را با سرعت بیشتری ادامه دهیم و امیدواریم به زودی به نتیجه لازم برسد انتهای پیام/.
شهریار فرهمندراد رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی غرب استان تهران
10:01 - 1 آبان 1397

2 بازنشر
10 بازدید




1 پاسخ