نويسندگان براي مبارزه جهاني با ايدز گردهم مي‌آيند

خبرگزاري فارس: كوفي‌عنان، دبيركل سازمان ملل قصد دارد تا در اقدامي بي‌سابقه شروع به گردآوري داستان‌هائي كند كه توسط نويسندگان مختلف به منظور مبارزه جهاني با بيماري ايدز نگاشته شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از خبرگزاري رويترز، جمعي از نويسندگان كشورهاي مختلف جهان قرار است تا در اقدامي بي‌سابقه، به نوشتن داستان‌هائي روي آورند كه هدف اصلي آنها مقابله با گسترش بيماري ايدز در سطح جهان بالاخص آفريقاي جنوبي است. از جمله اين نويسندگان مي‌توان به مارگارت آتوود و جان آپديك و نادين گورديمر اشاره كرد. قرار است درآمد به دست آمده از اين طرح در اقدامي خيرخواهانه صرف مبارزه با ايدز در آفريقاي جنوبي شود. نادين گورديمر، برنده جايزه نوبل، مجري اصلي اين طرح است. اين طرح از امروز به مناسبت استقبال از روز جهاني ايدز در روز چهارشنبه،با حضور كوفي ‌عنان در نيويورك افتتاح مي‌شود. 21 نويسنده از سراسر جهان در اين اقدام خيرخواهانه شركت خواهند كرد كه 5 تن از آنان برندگان جايزه نوبل هستند كه در ميان آنان نويسندگاني چون گابريل گاريسا ماركز، گانترگراس، وودي آلن، آرتور ميلر، هانيف كوريشي و پل تراكس حضور دارند. گورديمر در مصاحبه‌اي با خبرگزاري‌ها گفت: من نسبت به اينكه ادبيات جهان تاكنون نتوانسته به اندازه ستاره‌هاي موسيقي در سرمايه‌گذاري‌هاي خيرخواهانه شركت كند احساس گناه مي‌كنم. داستان‌هائي كه قرار است توسط اين 25 نويسنده نوشته شود، به 11 زبان مختلف جهان ترجمه خواهد شد و درآمد حاصله از اين داستان‌ها به مركز فعاليت‌هاي درماني آفريقاي جنوبي اهدا مي‌شود تا براي افراد مبتلا به اچ اي وي و ايدز داروي رايگان تهيه شود.
بيش از 17 ميليون از آفريقائي‌ها تاكنون از بيماري ايدز در گذشته‌اند و علاوه بر اين 17 ميليون، هم‌اكنون 25 ميليون ديگر نيز به اين بيماري مبتلا هستند. تنها شرطي كه گورديمر در رابطه با نوشتن اين داستان‌ها گذاشته است اين است كه داستان‌هاي هيچ‌كدام از همكارانش نبايد مستقيما به بيماري ايدز بپردازد. او هدف خود را از گذاشتن چنين شرطي شاد بودن داستان‌هاي نوشته شده به منظور القاي روح زندگي به بيماران مبتلا به ايدز مي‌داند. انتهاي پيام/
14:02 - 10 آذر 1383

1 بازدید




1 پاسخ