اين زندگي است كه از سه قاره جلوهگر شد
خبرگزاري فارس:اين زندگي است كه به همت رياست موزه هنرهاي معاصر در نمايشگاه گرافيك سه قاره منعكس شد و از چنين اتفاقي خوشحالم.
به گزارش خبرگزاري فارس مرتضي مميز، گرافيست، تصويرگر و نقاش برجسته كشورمان كه آثارش در يك نمايشگاه تطبيقي به همراه دو نقاش از دو قاره (اروپا و آمريكا) ديگر و نيز يك گرافيست آسيايي(كره جنوبي) درموزه هنرهاي معاصر به نمايش گذاشته شده است، با بيان اين مطلب بههنگام افتتاح اين نمايشگاه از همه حاضران تشكر كرد.
وي كه با عصا در پشت تريبون حاضر شد، به بيان همين چند جمله اكتفا كرد و به دليل خستگي و كهولت سن فقط در اولين تابلو شركتكنندگان را همراهي كرد.
قبل از مرتضي مميز، عليرضا سميعآذر، رئيس موزه هنرهاي معاصر ضمن ارايه گزارشي از وضعيت نمايشگاه گفت: اين كار با سهراب سپهري و پرويز تناولي شروع شد و اينك با حضور مرتضي مميز ادامه پيدا كرده و در آن سعي شده است نمايانگر گرافيك سه قاره دنيا باشد.
سميعآذر گفت: كميته برگزاري نمايشگاه يك سال روي اين آثار و انتخاب آنها كار كرده است.
سپس فرشيد مثقالي، رئيس نمايشگاه گرافيك سه قاره طي سخنان كوتاهي به بيان احساسات خود در باره مرتضي مميز پرداخت و گفت: اين نمايشگاه 40 - 50 سال مراحل و سالهاي مختلف كاري مميز را مي پوشاند. از تصويرگريهاي دهه 40 براي كتاب هفته تا آرمهاي بسيار خلاق او.
در حاشيه:
افتتاح نمايشگاه كه قرار بود ساعت 16 باشد به ساعت 45/16 دقيقه كشيده شد.
نمايشگاه بدون تشريفات خاصي افتتاح شد. حضور اصغر بيچاره(عكاس و بازيگر)، سيداحمد محيططباطبايي(معاون معرفي و آموزش سازمان ميراث فرهنگي) و چند ميهمان خارجي به ديد ميآمد.
انتهاي پيام/
09:39 - 24 دی 1382