سالمندان روز جهاني خود را جشن مي گيرند

خبرگزاري فارس:مسوول روابط عمومي فرهنگسراي سالمند گفت: به مناسبت هفته سالمند كه از 6 مهرماه آغاز مي‌شود، فرهنگسراي سالمند برنامه‌هايي را تدارك ديده است.
حميد عسگري، در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس، «سالمندان قدرتي تازه براي توسعه» را شعار جهاني روز سالمند ناميد و گفت: فراخوان مسابقه عكس با موضوع سالمندان ، طرح سلامت سالمندان و مشاوره پزشكي با همكاري مركز توسعه پژوهشي سالمند و دانشگاه علوم بهزيستي، ديدار با فرهيختگان و پيشكسوتان هنري، پخش فيلم‌هاي سالمندي ، مسابقه تحقيق قرآني با موضوع احترام به والدين براي نوجوانان ، نمايشگاه عكس سالمندي و افتتاح چهار كانون جهانديدگان (سالمندي) در سطح تهران از برنامه‌هاي تهيه شده از سوي فرهنگسراي سالمند است. عسگري عيادت از سالمندان را از ديگر برنامه‌هاي اين فرهنگسرا عنوان كرد و گفت: مراسم گراميداشت روز جهاني سالمند، نهم مهر در دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي با مشاركت سازمان بهزيستي كشور و همكاري كانون‌هاي بازنشستگي كشوري و موسسه پژوهشي سالمند برگزار مي‌شود. وي به چاپ كتاب «روانشناسي سالمندي» در اين هفته اشاره كرد و افزود: با توجه به گستردگي حوزه سالمندي و نيازها و‌ آسيب‌هاي ناشي از افزايش جمعيت سالمند ، اين فرهنگسرا سعي دارد تا با همكاري خانواده‌هاي سالمند و نهادهاي اجتماعي مرتبط ، جايگاه شايسته‌اي براي سالمندان تعريف كند.
مسئول روابط عمومي فرهنگسراي سالمند ، تكريم از سالمندان را از ديگر اهداف اين فرهنگسرا برشمرد و گفت: اميدواريم با برگزاري چنين برنامه‌هايي به نگرش مثبت به دوره سالمندي دست يابيم و نگاهي دقيق و برنامه‌ريزي بهتري براي سالمندان داشته باشيم و از نيرو ، تجربيات و سوابق كاري خود سالمندان در برنامه‌ريزي و كارها استفاده كنيم. انتهاي پيام/
09:59 - 5 مهر 1382

1 بازدید




1 پاسخ