8 بهمن 1403

درخواست مخاطبان فارس: ظریف از دولت برود

طی روزهای گذشته پویش‌های متعددی در سامانه «فارس من» به ثبت رسیده که در آن ضمن انتقاد از اظهارات ظریف خواستار عزل او از معاونت راهبردی رئیس جمهور شده‌اند.
در پاسخ به
اگر واقعاً حضور ظریف خلاف مصحلت دولت و نظام و ... و موجب هزینه سازی برای مملکت میباشد چرا به راحتی رهبری عزیز مانند نامه ای که به احمدی نژاد در سال 88 نوشته اند برای پزشکیان نمی نویسند ؟ متن پیام از سایت رهبری در زیر آورده شده است : در پی انتصاب اسفندیار رحیم مشایی به عنوان معاون اول رییس جمهور، …نمایش بیشتر
اینکه کار اشتباهی است که مسئولین به خطا بروند و بر آن اصرار کنند و منتظر باشند که حتما رهبری مداخله کند .این می شود مایه گذاشتن از رهبری .... بله فرمایش شما در مورد آقای رحیم مشائی درست است ولی حضرت آقا کی آن نامه را نوشتند ،بعد از آنکه آقای مشائی نظرات مختلفی در مورد حجاب و اسرائیل و .... بیان داشت که با نظر اسلام و نیز انقلاب مخالف بود و بعد بر آن اصرار کرد ،آقای احمدی نژاد نیز از ایشان دفاع کرد و جامعه داشت دو قطبی می شد ،حضرت آقا بصورت محرمانه به آقای احمدی نژاد تذکر دادند که معاون اولی ایشان درست نیست ولی بعد از آنکه احمدی نژاد تمکین نکرد ،حضرت آقا نامه را علنی کردند .... خوب برای آقای ظریف هم شما نظرت این است که باید کار را به آنجا برسانند مسئولین ما که رهبری مجبور به مداخله شود ؟ این راهکار درستی نیست ، و نباید برای رفع خطای مسئولین از رهبری مایه گذاشت .بلکه همان کسانی که اشتباه را انجام دادند باید آن را اصلاح کنند .
22:05 - 8 بهمن 1403

5 واکنش
368 بازدید