تصویر سربرگ نمایه‌ی ‌سمیدی سمیدی‌
س

سمیدی سمیدی

@Samidi1062
تاریخ پیوستن: دی 1404

سنجاق‌شده

@Samidi106221 دی 1404
یارانه 1 میلیونی
مطالبه

افزایش کالابرگ ۱میلیونی

۱میلیون برای کمک به رزق مردم کافی نیست. حداقل باید ۲میلیون بشود.

کشور


این خبر حذف شده است.


@Samidi106223 دی 1404
مطالبه

کجاباید به مشکلات جامعه مسالمت آمیزاعتراض کنیم که امنیتمان حفظ شود؟؟

باید برای همه افراد که معترض به مسائل جامعه هستن مکانی اختصاص بدن که هم امنیتشون حفظ بشه هم صداشون شنیده بشه

وزارت اطلاعات مجلس شورای اسلامی نهاد ریاست جمهوری


سمیدی سمیدی بازنشر داد

@Samidi106222 دی 1404
مطالبه

درخواست تبدیل کالابرگ به یارانه نقدی

خیلی از افراد جامعه هزینه‌هایی واجب تراز روغن و گوشت و مرغ دارند یارانه باید نقدی باشد برای اینکه خانواده ها بتوانند مسائل مالیشان را تاحدی برطرف کنند و البته نه با یک میلیون باید این مقدار بیشتر باشد.


سمیدی سمیدی بازنشر داد

@Samidi106223 دی 1404
مطالبه

اعتراض به مدت طولانی رسیدگی به اعتراض به دهک بندیهای ناعادلانه

مدت رسیدگی به اعتراض به دهک بندی خانوارها خیلی طولانیه و 6 ماه یکبار بازبینی خیلی اسیب میزنه به خانواده ها که باید سریع این مشکل برطرف بشه

رییس جمهور آقای پزشکیان مجلس مقام رهبری


سمیدی سمیدی بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌حسن جدیدی‌
@hasan138823 دی 1404
هموطنان عزیز و گرامی! ضمن عرض ادب و آرزوی سلامتی هم میهنان بزرگوار، استدعا داریم از این مطالبه بحق و قانونی مردمان مظلوم درگیر معادن حمایت کنید، حمایت شما عزیزان مرهمی بر آلام ساکنان کنار معادن می‌باشد.

سمیدی سمیدی بازنشر داد

@Samidi106223 دی 1404
مطالبه

انتقاد از دهک‌بندی ناعادلانه و غیرکارشناسانه

خیلی ازافراد غیرکارشناسی دهک‌بندی شده‌اند، حقوق پایین دارند، ولی دهک 8 به بالا دهک‌بندی شدن این باید دوباره ارزیابی شود.


سمیدی سمیدی بازنشر داد

مطالبه

افزایش یارانه به میزان تورم کالاهای اساسی

گرانی ۳۵ درصدی کالای اساسی در بودجه ۱۴۰۴ یارانه نقدی زیاد نشد! یکی از تغییرات مهم بودجه سال ۱۴۰۴ نسبت به بودجه سال جاری، حذف ۳ میلیارد دلار از ارز ترجیحی به کالاهای اساسی بود. اما محدود کردن واردات کالاهای اساسی تنها به کاهش حجم ارز تخصیصی به آنها نمی‌شود و نرخ ارز کالاهای اساسی با ۳۵ درصد رشد از ۲۸۵۰۰ تومان به ۳۸۵۰۰ تومان رسیده است. نکته ای که در اینجا باید به آن اشاره کرد این است که علی رغم افزایش قیمت ۳۵ درصدی کالاهای اساسی در بودجه سال آتی، هیچ کجای بودجه خبری از افزایش ۳۵ درصدی یارانه ها نیست. گفتنی است در شرایطی که فلسفه تخصیص ارز ترجیحی به کالاهای اساسی، به منزله محافظت از معیشت اقشار کم برخوردار است، بنابراین این انتظار می‌رود که یارانه‌ها نیز متناسب با افزایش نرخ کالاهای اساسی، افزایش یابد. لازم به ذکر است با آغاز دولت سیزدهم به ریاست شهید رئیسی، مبلغ یارانه‌های نقدی ثابت بود تا اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ که مبلغ یارانه نقدی و معیشتی به ۳۰۰ هزار تومان برای دهک‌های چهارم تا نهم و مبلغ ۴۰۰ هزار تومان برای دهک‌های اول تا سوم رسید و در واقع این مبلغ با افزایش یارانه در سال ۱۴۰۱، حدود هشت برابر افزایش یافت.

مجلس،سازمان هدفمندی یارانه‌ها


سمیدی سمیدی بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌بهروز | Behrooz‌
@Behr00z21 دی 1404
تمدید بسته‌های اینترنت بین‌الملل و جبران خسارت کاربران
مطالبه

تمدید بسته‌های اینترنت بین‌الملل و جبران خسارت کاربران

به دلیل اختلالات به وجود آمده در اینترنت بین‌الملل و پیام‌رسانها، بسیاری از بسته‌های اینترنتی بلااستفاده مانده و بدون دلیل به اتمام زمانی می‌رسند. این خسارت وارده باید با حداقل کار ممکن که تمدید خودکار بسته‌ها به مدت آسیب دیده است انجام گردد.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شورای عالی و مرکز ملی فضای مجازی کشور


سمیدی سمیدی بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌مهران حسینی‌
@Ya_hossein22 دی 1404
مطالبه

شمخانی در مورد اموال و ثروت نجومی خود و خانواده اش شفاف سازی کند

امروز آقای شمخانی به نماد فساد اقتصادی و اختلاس و عدم کارایی قانون در برخورد با خواص در نظام جمهوری اسلامی تبدیل شده است ایشان باید به صورت شفاف به ملت توضیح دهند ثروت نجومی خود را از کجا آورده است از کارگری یا کارمندی؟ در غیر این صورت قوه قضاییه به مفاسد ایشان و خانواده اش ورود کند سیستم قضایی اشد مجازات با ایشان را داشته باشد

قوه قضاییه، شورای عالی امنیت ملی، فساد خاندان شمخانی


سمیدی سمیدی بازنشر داد

تصویر نمایه‌ی ‌علی کریمی‌
@user17457592661217 دی 1404
مسیر قانونی اعتراض را باز کنید تا اعتراض از آشوب جدا شود
مطالبه

مسیر قانونی اعتراض را باز کنید تا اعتراض از آشوب جدا شود

در شرایطی که فشارهای اقتصادی، کاهش قدرت خرید و دشواری‌های معیشتی بخش قابل‌توجهی از مردم را دچار نگرانی و اعتراض کرده است، بدیهی است که اعتراض مدنی، مسالمت‌آمیز و قانون‌مند حق طبیعی و مشروع آحاد ملت در چارچوب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود. امضاکنندگان این پویش، با تأکید بر حفظ امنیت عمومی، انسجام اجتماعی و منافع ملی، از دولت محترم جمهوری اسلامی ایران درخواست می‌نمایند: راهکارهای شفاف، رسمی و مسالمت‌آمیزی را طراحی و اعلام نماید تا همه شهروندان معترض به شرایط اقتصادی، فارغ از گرایش‌های سیاسی و با حفظ التزام به قانون، بتوانند صف خود را به‌صورت روشن و عملی از جریان‌های آشوب‌طلب، خشونت‌گرا و فرصت‌طلب جدا کنند. زمان‌ها و مکان‌های مشخص، امن و قانونی (مانند اجتماعات صنفی، نشست‌های عمومی، تریبون‌های آزاد یا مجامع گفت‌وگوی مردمی) تعیین گردد تا معترضان بتوانند بدون هراس، مطالبات اقتصادی و اجتماعی خود را به‌صورت مستقیم، شفاف و مسئولانه به گوش مسئولان و نهادهای ذی‌ربط برسانند. سازوکارهایی برای دریافت، ثبت، پیگیری و پاسخ‌گویی رسمی به مطالبات مطرح‌شده در این اجتماعات پیش‌بینی شود تا اعتماد عمومی تقویت شده و احساس بی‌پاسخ‌ماندن مطالبات کاهش یابد. ما بر این باوریم که مسدود ماندن مسیرهای قانونی اعتراض، زمینه سوءاستفاده بدخواهان، تشدید نارضایتی‌ها و اختلاط اعتراض مدنی با اغتشاش را فراهم می‌کند؛ در حالی‌که گشودن مسیرهای شفاف و قانون‌مند، خود بهترین راه تفکیک مردم معترض از آشوبگران است. بدیهی است این ایده‌پردازی و طراحی سازوکارها می‌تواند با مشارکت اندیشکده‌های انقلابی، نخبگان دانشگاهی، تشکل‌های مردمی و نهادهای کارشناسی انجام شود تا راه‌حل‌ها هم‌زمان مبتنی بر عقلانیت، عدالت، امنیت و مردم‌سالاری باشد. امضاکنندگان این پویش، ضمن اعلام پایبندی خود به اصول انقلاب اسلامی، قانون اساسی و منافع ملی، تأکید می‌کنند که شنیده‌شدن صدای مردم، نه تهدید، بلکه فرصت اصلاح، تقویت سرمایه اجتماعی و افزایش همبستگی ملی است.

مسئولین دولتی، پلیس، اندیشکده‌های علوم انسانی


سمیدی سمیدی بازنشر داد

@Samidi106221 دی 1404
یارانه 1 میلیونی
مطالبه

افزایش کالابرگ ۱میلیونی

۱میلیون برای کمک به رزق مردم کافی نیست. حداقل باید ۲میلیون بشود.

کشور