ستاد کل: تمام تحرکات دشمن را در منطقه زیر نظر داریم

ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در بیانیه‌ای تأکید کرد: آمریکا را در هرگونه تعرض و تعدی و تجاوز از سوی رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی و منافع آن شریک می دانیم و با آن برخورد قاطعانه خواهیم نمود.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) بیانیه‌ای صادر کرد.متن بیانیه بدین شرح است:
بسم‌الله الرحمن الرحیم إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ.اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا بَقِيَّةَ اللهِ في اَرْضِهِ.با درود به روح طیبه امام راحل و روح منور و ملکوتی قائد شهید امت و سیدالشهدای انقلاب اسلامی و روان پاک و مطهر شهدای والامقام اقشار مختلف مردم و رزمندگان اسلام در نیروهای مسلح و با سلام به محضر فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای (مدظله العالی) و با عرض تسلیت و تعزیت به خانواده های معزز و مکرم شهدا. ۴۰ روز ایستادگی، مقاومت و حضور آگاهانه مردم در صحنه، و رزم بی امان فرزندان شجاع و افتخارآفرین ملت، در مقابل تجاوز آشکار و غیرقانونی دشمنان آمریکای صهیونیستی به وطن و کشور عزیزمان ایران، سرانجام آنها را وادار به پذیرش شروط پیشنهادی ایران اسلامی و تسلیم واداشت. پس از جنگ ۱۲ روزه تحمیلی در خرداد ماه سال ۱۴۰۴، رزمندگان اسلام به دنبال ضربات سنگینی که در آن ایام به دشمنان وارد نمودند با کوله باری از تجارب ۴۷ ساله و دفاع مقدس ۱۲ روزه، در نهایت بی اعتمادی به دشمن، خود را برای جنگی کوبنده تر، طولانی تر و گسترده تری آماده نمودند. با ناکامی های دشمن در فتنه آمریکایی صهیونیستی در دی ماه سال ۱۴۰۴، دشمنان در تاریخ ۹ اسفند ماه، تجاوز دیگری را شروع کردند و رهبر عزیزتر از جانمان و تعدادی از فرماندهان و جمعی از مردم را به شهادت رساندند که نیروهای مسلح بلافاصله با بهره گیری از فرامین و تدابیر قبلی قائد شهید امت، هجوم برق آسا، سنگین و کوبنده ای را علیه دشمنان آغاز نمودند به طوری که دشمنان هرگز انتظار چنین صلابت و اقتداری را از نیروهای مسلح نداشتند.
دشمنان آمریکایی و صهیونیستی هر روزی که از جنگ می گذشت با ضربات کوبنده تر، سهمگین تر و شکننده تر و با شگفتانه های جدیدی روبرو شدند. دامنه جنگ، منطقه را فرا گرفت. با ابتکار عمل نیروهای مسلح مقتدر ایران، کنترل جنگ از دست دشمن زبون خارج گردید و دشمنان دستاوردی جز تلفات سنگین، کشته های فراوان نظامی و خسارات زیرساختی گسترده برایشان باقی نماند. فرزندان شجاع ملت در نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، نیروها انتظامی، کارکنان صنایع دفاعی و رزمندگان دلاور بسیجی و عشایر با حمایت همه جانبه و حضور آگاهانه مردم در خیابان ها و میادین در طول ۴۰ روز دفاع و هجوم مقتدرانه و با صلابت با زیر ضرب بردن پایگاه ها، مراکز استقرار ارتش آمریکا در منطقه و ارتش رژیم کودک کش صهیونیستی در سرزمین های اشغالی و اماکن حیاتی، حساس و مهم نظامی، امنیتی، اقتصادی و دارایی های آنان، دشمنان آمریکایی و صهیونیستی را ذلیل و تحقیر نمودند و با وارد نمودن خسارات و تلفات بسیار سنگین بر آنها، ثابت نمودند ایران مقتدر قادر است هر دشمنی و در هر سطحی را با قاطعیت و با صلابت سر جایش بنشاند و او را وادار به تسلیم و عقب نشینی نماید. رزمندگان اسلام با نصرت و مدد الهی و با حمات مردم مقاوم، آگاه و شجاع، الگویی به جهان ارائه کردند و ثابت نمودند هزینه مقاومت در برابر قلدرترین، مغرورترین و یاغی ترین حکومت جهان یعنی آمریکای جهانخوار به مراتب کمتر از سازش است و این مقاومت به همراه هجوم پی در پی توانست پوشش مصنوعی قدرت را از ارتش آمریکا جنایتکار و رژیم کودک کش صهیونیستی کنار بزند و چهره واقعی آنها را همچون حقارت، ذلت و ناتوانی در برابر اراده الهی جنود پروردگار را نمایان سازد.
اراده مستحکم نیروهای مسلح که ناشی از اعتماد و ایمان راسخ به ذات باری تعالی است با حمایت مردم بی نظیر و شرافتمند و مومن کشور ثابت کرد که تسلیحات، تجهیزات و تکنولوژی پیشرفته لشکریان شیطان در مقابل آن کارایی ندارد و این گونه امکانات و تجهیزات پیشرفته وقتی در دستان رزمندگان مسلمان و مومن قرار می گیرد کارآمد، افتخارآفرین و پیروزی خلق می کند. مجددا اعلام می داریم: با بی اعتمادی به دشمنان آمریکایی و صهیونیست، تمام تحرکات آنها را در منطقه زیر نظر داریم و در صورت اشتباه مجدد آنان، ویرانگرتر و کشنده تر از قبل با آنها برخورد خواهیم نمود. با ابتکار عمل تنگه هرمز را مدیریت و هوشمندانه آن را کنترل می کنیم. برای چندمین بار می گوییم ما تهدیدی برای کشورهای منطقه نیستیم و نخواهیم بود و توصیه می کنیم دولت ها و ملت های مسلمان به ایران اسلامی اعتماد کنند و برای اخراج ناامن کننده اصلی منطقه و جهان، ارتش آمریکا تلاش و همکاری کنند. نیروهای مسلح از هر فرصتی برای افزایش قدرت دفاعی خود استفاده خواهند کرد و با خروج نیروهای متخاصم از منطقه برای برقراری نظم و امنیت در خلیج فارس و آبراه های بین المللی همه توان خود را به کار خواهند گرفت و امنیت منطقه را تضمین خواهند نمود. ضمن قدردانی از مجاهدت رزمندگان جبهه مقاومت در جنگ تحمیلی اخیر، همچون گذشته از جبهه مقاومت در لبنان، فلسطین، یمن و عراق حمایت خواهیم کرد.آمریکا را در هرگونه تعرض و تعدی و تجاوز از سوی رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی و منافع آن شریک می دانیم و با آن برخورد قاطعانه خواهیم نمود.
ضمن عرض خداقوت و تشکر از جانفشانی و ایثار آحاد نیروهای مسلح و بسیج مردمی و عشایر عزیز، همچنان آماده و دست بر ماشه به فضل الهی امکان هرگونه خطا، فریب و غافلگیری از دشمنان زبون، ورشکسته و مستاصل آمریکایی صهیونیستی را سلب خواهیم کرد. از مردم آگاه مقاوم و همیشه در صحنه می خواهیم همچون گذشته حضور در میادین و خیابان ها را در شب های آینده حفظ نموده و دشمنان ایران مقتدر و ملت سلحشور را از هرگونه فتنه انگیزی مایوس نمایند.و ما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم
پایان پیام/
16:13 - 8 آوریل 2026
سیاست
نظامی و امنیتی



198 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌کاربر مناطق صعب‌العبور‌
@pax_persia19 ساعت پیش
زیر نظر فایده نداره، باید اگه چیز مشکوکی بود حمله صورت بگیره.مثل بعدِ جنگِ 12 روزه نشه که پشت سر هم مهمات بیارن خالی کنن و ما نگاه کنیم.

تصویر نمایه‌ی ‌سجاد جعفرکریمی‌
@SirSajjad19 ساعت پیش
در پاسخ به
در یک دقیقه ۱۶۰ بمب توی لبنان.اللهم عجل الولیک الفرج

تصویر نمایه‌ی ‌9**2619‌
@user170909999625331650219 ساعت پیش
بیروت دارن میزننانتقام خیلی خاصی تا الان نگرفتیم برا خون مردم زیرساخت و...به حرف ترامپم هیچ اعتمادی نیستحزب الله با ما بود،ماهم الان باید باهاش باشیم کمکش کنیم،اسرائیل کی شرش از جهان میکنیم دیگه؟!الان نه کی میشه دیگه پس!!؟موج ۱۱۰؟!نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌سلمان مهدوی‌
@salman_31319 ساعت پیش
در پاسخ به
دارند سر لبنان رو می‌برند!کاری کنید

@user177ddnsn73782819 ساعت پیش
از این دو هفته آتش بس باید استفاده شود و ده ها هزار نیروی حشد الشعبی و کتائب حزب الله و فاطمیون رو به ایران منتقل کنیم چون ممکنه بعدش حمله زمینی کنن نگران حزب الله هم نیاز نیست باشیم انبار های موشکیش تا آخر پُره و تکی به حساب صهیونیست ها میرسه✌️✌️✌️✌️

تصویر نمایه‌ی ‌افشین بهروزی‌
@user170910007360903054419 ساعت پیش
در پاسخ به
الان لبنان داره ویرانه میشه عایا اونجا رو هم زیر نظر دارید یا تکلیف تو ندیدنه

@mehregan19 ساعت پیش
در پاسخ به
اقای ستاد کل!!! لبنان لبنان لبنان!

تصویر نمایه‌ی ‌Ali‌
@user17080653333519 ساعت پیش
در پاسخ به
#لعنت به آتش بس

تصویر نمایه‌ی ‌علی موسوی‌
@Yaalimadd1219 ساعت پیش
دارن لبنان رو ميزنن شما چه غلطی داريد ميكنيد، اين چه وضعيه چرا شبكه های داخلی خفه خون گرفتن

@al_aghsa19 ساعت پیش
در پاسخ به
یکی از نیرنگ ها و اهداف اتش بس همین اول کار بیرون زد کنار نگه داشتن ایران و صاف کردن حزب الله

@mani_e19 ساعت پیش
در پاسخ به
لبنان نابود شد ، آتش بسی وجود نداره

تصویر نمایه‌ی ‌امیرحسین‌
@AmiirHm19 ساعت پیش
در پاسخ به
دشمن به صورت گسترده به لبنان حمله کردهو در حال بمباران لبنان است.

@user170910064857420644119 ساعت پیش
در پاسخ به
لبنان در حال بمباران هست. صبح هم مراکز نفتی لاوان بمباران شد.تا همین الان آتش بس آشکارا نقض شده.خواهشا اقدام کنید.لبنان رو فراموش نکنید آنها بخاطر ما وارد جنگ شدند.

تصویر نمایه‌ی ‌Adel F‌
@user1769177098719 ساعت پیش
لبنان بی پناه شد

تصویر نمایه‌ی ‌سلمان مهدوی‌
@salman_31319 ساعت پیش
🔺تلاش برای ترور دبیرکل حزب الله🔹شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: اسرائیل تلاش می کرد تا نعیم قاسم دبیرکل حزب الله را ترور کند

@sadman19 ساعت پیش
در پاسخ به
ریشه اکثر ترورهای سرداران شهید سپاه از قطعی اینترنت نشات گرفته.یه شبه به بهانه امنیت، مردم رو حذف کردن و فقط IP‌ های مهم (به جز سلبریتی های دوزاری و خبربمالان) باقی موندن.کار دشمن برای شناسایی گوشی ها و لپ تاپ های حیاتی کشور آسان شد.وزارت اطلاعت کلاهش رو بالاتر بگیره بابت این افتضاح تاریخی.

تصویر نمایه‌ی ‌محمد‌
@Mohammed_khan19 ساعت پیش
ما از حزب‌الله و مردم لبنان عذرخواهی میکنیم که بعد آتش بس کذایی ولشون کردیم برن زیر بمباران تقصیر مسئولینه عشق مذاکره ایرانه وگرنه دست مردم بود پدر اسرائیل رو درمیاوردن

@user17751311818019 ساعت پیش
در پاسخ به
کل پازل ها چیده شده احتمالا حزب الله درهم‌کوبیده میشه و‌بعدشم خلع سلاح ببخشید ولی بنظرم چیزی جز این در انتظار حزب الله نیست

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی ع‌
@user17208114099719 ساعت پیش
ساده لوحترین شیعیان تاریخ هستین بقران اتش بس فیک داره حزب الله نابود میکنه لبنان ترکوندن چون حزبالله زمین گیرشون کرد کشته هاشون برد بالا حالا رهاشون کردیم اسراییلم داره میترکونه لبنان بعد دوهفته راحت بیاد سراغ ایران خاک بر سرتون که به ترامپ اعتماد کردین