این همان موشک است که آمریکا نمی‌خواست به دست ایران برسد

امریکا از لبنان برای بازگرداندن موشک عمل‌نکرده در ترور مقام حزب‌الله درخواست فوری کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، امریکا طی یک درخواست اضطراری و فوری، از دولت لبنان خواسته بود تا موشک هدایت‌شونده‌ای را که در حمله رژیم صهیونیستی به منطقه حاره حریک در ضاحیه جنوبی بیروت عمل نکرد را فوراً به واشنگتن بازگرداند.میدل ایست نیوز: روزنامه عبری «معاریو» فاش کرد، امریکا بلافاصله پس از حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت که منجر به ترور هیثم الطبطبائی رئیس ستاد حزب‌الله شد، با دولت لبنان تماس گرفت و خواستار بازگرداندن یک موشک عمل‌نکرده شد.
به گزارش روسیا الیوم، موشک مورد نظر از نوع GBU-39B معرفی شده که دارای یک بمب سرشی «Glide Bomb» (مهمات هوایی هدایت شونده) ساخت شرکت بوئینگ و تولید ایالات متحده است.در این حمله، هشت موشک شلیک شد که هفت مورد از آن‌ها منفجر شدند و یک موشک عمل‌نکرده باقی ماند و از این رو امریکا به صورت فوق‌العاده فوری با دولت لبنان تماس گرفته و از آن خواست که انتقال سریع این بمب به امریکا را تضمین کند.روزنامه معاریو گزارش داد: دلیل اصلی تماس اضطراری امریکا، نگرانی عمیق از افتادن این فناوری پیشرفته به دست کشورهای رقیب است چرا که این موشک حاوی توسعه‌های فنی جدیدی است که طبق گزارش‌ها، در اختیار روسیه یا چین قرار ندارد.این بمب دارای یک کلاهک جنگی بسیار مؤثر است که می‌تواند با توجه به وزن آن، خسارت قابل توجهی ایجاد کند و واشنگتن بیم آن دارد که پکن و مسکو بتوانند از مهندسی معکوس این فناوری‌های پیشرفته استفاده کنند.
پایان پیام/#جنگ_رمضان
19:15 - 18 فروردین 1405
سیاست
نظامی و امنیتی




29 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی منتظرالقائم‌
@Montazer118 فروردین 1405
در پاسخ به
آمریکا حیثیت خود را به پای صهیونیست‌ها ریخت. دیگر آمریکا روز خوش نخواهد دید.

تصویر نمایه‌ی ‌دانشجو‌
@For_Khamenei18 فروردین 1405
در پاسخ به
بزودی به لطف و یاری خداوند چیز های دیگری هم بدست خواهیم اورد.

تصویر نمایه‌ی ‌سرباز ولایت‌
@user17723184587718 فروردین 1405
در پاسخ به

@Iran77718 فروردین 1405
در پاسخ به
حالا ما کپی میکنیم، به روس و چین هم میدیم، تا چشم آمریکا و مزدورانش درآد

@user17680562166218 فروردین 1405
در پاسخ به
موشک‌های خودمون رسشونو کشیده

@Ss1234567818 فروردین 1405
ازعزیزان رسانه حرفه ای فارس درخواست میشود متن خبر را مبهم تمام نکنند خب آمریکا میخواست بدست ایران نرسد ومی فرماید چون چین و روسیه آنرا ندارند در منطقه حضور حزب الله ترور انجام شده موشک عمل نکرده تبدیل به سئوال تستی شد 😄الف به آمریکا تحویل ب به ایران پ دست حزب الله ج هیچکدام 🤔؟!!😩😄

تصویر نمایه‌ی ‌Kazem Hosseini‌
@Hoskazemi18 فروردین 1405
بعد از افتضاح جمجمه. فرق بمب و موشک که پیشران داره و نمیدونید بعد بولتن مینویسید؟؟ فارس خبرنگار متخصص داره که در این موارد خبرسازی کنه

تصویر نمایه‌ی ‌سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی‌
@sco_razavi_ir18 فروردین 1405
در پاسخ به

یادداشت| اولین درس خداوند متعال به حضرت آدم، دشمن شناسی و شناخت دشمن بود

در مسیر رشد و تکامل انسان ها دشمنانی وجود دارد که نه تنها با انسان سازش نمی کنند بلکه با تمام قدرت برای از بین بردن آنان تلاش می کنند. بنابراین لازم است دشمنان این مسیر را بشناسیم به همین خاطر اولین درسی که خداوند متعال به انبیاء الهی به ویژه حضرت آدم داد، دشمن شناسی و شناخت دشمن بود.

نمایش گزارش


@ahmadakh18 فروردین 1405
در پاسخ به
به امید مهندسی معکوس و تولید نسخه پیشرفته تر

تصویر نمایه‌ی ‌یواش یواش‌
@yawashyavash18 فروردین 1405
در پاسخ به
هلو بپر تو گلو...

@user170910060305840480518 فروردین 1405
در پاسخ به
پیروزی مال ماست، ترامپ کاملا در حال اشتباهات متعدد است دقیقا همون چیزی که ما میخوایم. زنده باد ایران

@user17750651215818 فروردین 1405
در پاسخ به و
م
محمد حسن کوثری

@kowsari  •  12 فروردین 1405

خروج فوری ایران از معاهده NPT
مطالبه

خروج فوری ایران از معاهده NPT

به نام خدا الَّذِينَ عَاهَدْتَ مِنْهُمْ ثُمَّ يَنْقُضُونَ عَهْدَهُمْ فِي كُلِّ مَرَّةٍ وَهُمْ لَا يَتَّقُونَ، فَإِمَّا تَثْقَفَنَّهُمْ فِي الْحَرْبِ فَشَرِّدْ بِهِمْ مَنْ خَلْفَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَذَّكَّرُونَ، وَإِمَّا تَخَافَنَّ مِنْ قَوْمٍ خِيَانَةً فَانْبِذْ إِلَيْهِمْ عَلَىٰ سَوَاءٍ ۚ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْخَائِنِينَ همان کسانی که از ایشان پیمان گرفتی، ولی هر بار پیمان خود را می شکنند و هیچ پروا نمی کنند. پس اگر در جنگ بر آنان دست یافتی با {تاختن بر} آنان کسانی را که پشت سر آنهایند متفرق ساز، باشد که عبرت گیرند. و هرگاه از قومی بیم خیانت {در پیمان} داشتی، {تو هم} به گونه ای برابر پیمانشان را لغو کن، چرا که خداوند خائنان را دوست ندارد. (آیات 56 – 58 سوره انفال) مردم ایران با توجه به اظهارات خصمانه و غیرمسئولانه رافائل گروسی، رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، که در آن شیطان بزرگ آمریکا و رژیم کودک کش صیهونی اسرائیل را به استفاده از سلاح هسته‌ای علیه حقوق و تأسیسات هسته ای ایران تشویق کرده است، از نهادهای تصمیم‌ساز و مجلس شورای اسلامی ایران درخواست خروج فوری ایران از معاهده NPT را دارند. ما بر این باوریم تداوم همکاری با آژانسی که هیچگاه توانایی لازم از ممانعت و محکومیت اقدامات جنایکارانه و خطرناک دشمنان مان را ندارد؛ نه هوشمندانه است و نه عاقلانه. و بایستی یادآور شد که خروج از NPT به معنای دنبال کردن سلاح هسته‌ای نیست زیرا ما مردمان ایران زمین پیرو اعتقادات مذهبی مان و فرمایشات رهبر شهیدمان هیچگاه دنبال سلاح هسته ای نبودیم، بلکه هدف جلوگیری از جاسوسی‌های آمریکا و اسرائیل تحت پوشش بازرسان آژانس است. مردم ایران تا زمانی که آژانس از حقوق فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای ایران به طور کامل و بی‌قید و شرط حمایت نکند، خواهان عدم همکاری با آژانس بین المللی اتمی هستند. امید است این مطالبه به حق و قانونی ما مردم ایران هر چه زودتر مورد توجه و اجرا بگردد.

خبرگزاری مجلس شورای اسلامی، وزارت امور خارجه، مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس شورای اسلامی، هیئت دولت

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌سرباز پارس‌
@Persiansoldier18 فروردین 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌سرباز پارس‌
سرباز پارس

@Persiansoldier  •  18 فروردین 1405

صیانت از عناصر هویتی ایران؛ خلیج فارس
مطالبه

عوارض بیشتر در تنگه هرمز برای استفاده‌کنندگان از نام جعلی خلیج عربی

وزیر محترم امور خارجه و نیروهای مسلح ایران موضوع: صیانت از نام خلیج‌ فارس به‌عنوان عنصر هویتی ایران با سلام ما کاربران خبرگزاری فارس درراستای حفاظت و صیانت از یکی از مهمترین عناصر هویتی ایران "خلیج فارس" تقاضامندیم برای کشورهای استفاده‌کننده از نام‌های جعلی "خلیج عربی" و "خلیج" در مکاتبات رسمی و غیررسمی به‌جای نام "خلیج فارس" عوارض و محدویت بیشتری هنگام عبور از تنگه هرمز وضع نمایید. مقتضی است اقدامات لازم را مبذول فرمایید.

وزارت امور خارجه، ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@Artemisfarai18 فروردین 1405
در پاسخ به
فک کنم نصف عوارض دریافتی از تنگه هرمز صرف ساخت این بشه ...

@Masoud91918 فروردین 1405
در پاسخ به
متوجه نشدم بالاخره دستمون رسید یا دولت لبنان تحویلشون داد؟

تصویر نمایه‌ی ‌سرباز ولایت‌
@user17723184587718 فروردین 1405
در پاسخ به
رمز پیروزی بر دشمن زورگو و مغرور، مستکبر#اتحاد_اتحاد_اتحاد🇮🇷🇮🇷🇮🇷نصرمن الله و فتح قریب

@user170910004846368922318 فروردین 1405
در پاسخ به
دانشمندان جوان ایرانی مامی توانندبهترش روبسازند . مامی توانیم

تصویر نمایه‌ی ‌سعید ..‌
@Saeed318 فروردین 1405
در پاسخ به و
تصویر نمایه‌ی ‌رضا حسینی‌
رضا حسینینشان رسمی فارس

@reza_hosseini  •  18 فروردین 1405

افسر بازنشسته سی‌آی‌ای: در پایان جنگ، ناتو فرومی‌پاشد

افسر سابق سی‌آی‌ای، ری مک‌گاورن معتقد است که جنگ جاری علیه ایران، در الگوی فرسوده توسعه‌طلبی آمریکا از طریق ناتو ریشه دارد؛ او معتقد است که این الگو در واقع نظمی را دنبال می‌کند که اکنون نمی‌تواند بیش از این مشروعیت خود را حفظ کند.

نمایش گزارش


@user17738906106543219418 فروردین 1405
در پاسخ به
اگر خبری دستتون رسید که تحویلش دادند یا نه به ماهم بگید