لاریجانی: خاورمیانه جدید، خاورمیانه مقاوم و سرافراز خواهد بود

مشاور رهبر معظم انقلاب، تأکید کرد: خاورمیانه جدید شکل می گیرد، اما با خون شهدا یک خاورمیانه مقاوم به وجود خواهد آمد. آن‌ها دنبال خاورمیانه ذلیل هستند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، علی لاریجانی امروز ( جمعه ۲۰ تیر) در مراسم گرامیداشت شهید سرلشکر محمد سعید ایزدی، بیان کرد: این روزها هم تلخی‌های زیادی برای ملت ایران دارد و هم توفیقات زیادی. ازدست‌دادن مجاهدانی مثل حاج رمضان بسیار سخت است. این‌ها شخصیت ممتازی بودند که عمر خود را صرف خدمت به مردم فلسطین کردند. به این سادگی این شخصیت‌ها تربیت نمی‌شوند.وی در ادامه اظهار کرد: شهدای دیگر ما که در این روزها توسط شنیع‌ترین افراد به‌شهادت‌رسیدن، در نهاد خود شخصیت‌های یکتایی بودند مانند شهید رشید و شهید باقری. یکی از این شخصیت‌ها شهید رمضان است. ایشان هم از نظر شخصیتی فردی ممتاز و از نظر روحی بسیار مقاوم و کم‌سخن اما فعال در کار خود بود خدمات بسیار زیادی انجام داد اما جنس کار طوری بود که نمی‌شد علنی شود.رئیس سابق مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: باید بدانیم یک شخصیت بسیار ارزشمند را از دست دادیم. رژیم صهیونیستی خطای بزرگی که دارد این است که فکر می‌کند با این ترورها می‌تواند شرایط را در خاورمیانه و ایران عوض کند. گاه راجع به ایران صحبت کرده و می‌گویند شرایط ایران باید عوض شود.وی در ادامه تأکید کرد: نتانیاهو گفته بود به ملت ایران پیام می‌دهم زمانی کوروش داشتید که ملت ایران را نجات داد و امروز دولت یهود ملت ایران را نجات می‌دهد. چقدر نفهمی در این سخن است. یعنی ملت ایران امام حسین(ع) را رها می‌کنند و تو نفله را می‌چسبند. خاک بر سرت. بزرگی ملت ایران را درک نمی‌کند. حاج رمضان را از ما گرفتید اما آیا توانستید مقاومت را از فلسطین بگیرید. این روزها دیدی حماس چه‌کار بزرگی کرد. نهالی که حاج رمضان کاشته زنده است.
وی افزود: این همه هیاهو کردید که حماس و حزب‌الله از بین رفته، اما حماس همچنان زنده است و عملیات انجام می‌دهد. می‌گویند می‌خواهیم خاورمیانه را تغییر دهیم. ترامپ بارها گفته من صلح را از طریق قدرت ایجاد می‌کنم. نتانیاهو هم دوست دارد عین او صحبت کند. او هم می‌گوید صلح را از طریق قدرت در خاورمیانه ایجاد می‌کنم. این شعار کاملاً ارتجاعی است همه دیکتاتورها تاریخ این سخن را می‌گفتند. مگر مغول سخنی غیر از این داشت. مگر هیتلر غیر از این بود. مگر ناپلئون غیر این می‌گفت. یک فکر ارتجاعی دوباره خود را در صحنه بین‌الملل نشان می‌دهد. این فکر باعث جنگ‌ها شد و میلیون‌ها نفر کشته شود. بعد جنگ جهانی دوم نظام‌هایی ایجاد شد که این فکر از بین برود.مشاور رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: این سازمان ملل و شورای امنیت را برای چه گذاشتند؟! فکر صلح از طریق قدرت فکر ارتجاعی است که همه خونخواران تاریخ دنبال می‌کردند یعنی یا تسلیم شوید یا با من بجنگید. این تئوری را دنبال کرده و فکر می‌کنند در پناه این تئوری می‌توانند خاورمیانه را تغییر دهند. آیا آمریکا با این تئوری توانست مسئله اوکراین و غزه را حل کند؟ خیر. ضربه زدند و کشتار کردند، اما مردم فلسطین تسلیم نشدند.
لاریجانی ادامه داد: با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری بر دهن ترامپ کوبیدیم. وقتی یک نظریه موفق نیست در خاورمیانه چه‌کار می‌خواهد کند. همه باید بدانیم و کشورهای منطقه باید فکر کنند که با سروصدا و قلدری می‌خواهند کشورهای ضعیف را تسلیم کنند. اقتصاد و سیاست آنان تحت نفوذ اسرائیل می‌رود. یک جریان پوچی با سروصدا می‌خواهند کشورها را تصاحب کنند. ترامپ چون شومن است با سروصدا به دنبال این هدف است اما ملت‌ها باید بیدار شوند.
آخرین اخبار سیاسی را از اینجا دنبال کنید.پایان پیام/#ایران #آمریکا #ترامپ#اسرائیل
19:00 - 20 تیر 1404

4 بازنشر10 واکنش
50٫2k بازدید


17 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی(اکانت دوم)‌
@user17124729256320 تیر 1404
در پاسخ به
مطلقا اعتماد ندارید پس چرا مجدد مذاکره میکنید؟اونا به ادعای خودشون هسته ای ما رو نابود کردنبه ما هم حمله کردناگه بناست مذاکره بشه روی تحویل ترامپ و یابو باید باشه نه چیز دیگر

تصویر نمایه‌ی ‌حسین کاظمی(اکانت دوم)‌
@user17124729256320 تیر 1404
در پاسخ به
این حمله آمریکایی‌ها دست مزدوران سایبری را عیان کرد که مخالفین برجام را همسو با اسراییل می‌خواندند مشخص شد هممه این سایبری ها با یابو و ترامپ دستشان در یک کاسه است

در پاسخ به
شورای نگهبان چرا ايشون رد صلاحیت کرد پزشکیان راتایید نمود

@haftkhan20 تیر 1404
در پاسخ به
ما یک وعده صادق طلبکاریم تا خودرا برای عملیات دیگر آماده نکرده باید پیش دستی کنیم.

@majid_khashei20 تیر 1404
اگر می خواهیم اسرائیل ضعیف بشود نباید تا یک سال بعد مذاکره کنیم

@user17416829836620 تیر 1404
در پاسخ به
زمانی کوروش داشتید که ملت ایران را نجات داد و امروز دولت یهود ملت ایران را نجات می‌دهد..... مشابه این توهم و تخیل غیر متصل امریکایی می شود ، یک روز ترامپ داشتید که امریکا را به فنا داد ولی ادم فضایی ها ufo می ایند ملت و کشور امریکا را نجات می دهند ....!!!!!!!!!!! واقعا شگفت زده می کنند با تخیلات فضا…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌لبیک یاخامنه ای لبیک یاحسین است‌
@palestine20 تیر 1404
در پاسخ به
بیش از هزار و صد نفر شهید شدن که شما جماعت آمریکا پرست برید درباره چی مذاکره کنید؟ احمقید؟ اعتماد ندارید که نداشته باشید میزمذاکره برای پرت کردن حواس شما جماعت هستش... خداوکیلی تمام تلاشم رو کردم ادب رو رعایت کنم.

تصویر نمایه‌ی ‌203***8‌
@ommateemam20 تیر 1404
در پاسخ به
وحشت استکبار بیداری امت های اسلامی است....

تصویر نمایه‌ی ‌محمدصادق فانی‌
@Msf402574820 تیر 1404
در پاسخ به
با خون شهدا یک خاورمیانه مقاوم به وجود خواهد آمد.به این دلیل که در مکتب الهی خون شهدا هیچ وقت پایمال نمی شود و نخواهد شد.

در پاسخ به
ما باید در صدد ترور سران جنایتکار رژیم صهیونیستی باشیم و لحظه ای از این اقدام کوتاه نیاییم.

تصویر نمایه‌ی ‌ایران سرزمین جاوید‌
در پاسخ به
ایران راهی را که رفته است بازگشت ندارد باید تا آخر ادامه داد و باید مثل دشمنان خشن و بی رحمانه جنگ کرد مشت جواب مشت . گلوله جواب گلوله موشک جواب موشک بمب اتم جواب بمب اتم باید نتیجه آن باشد که دشمن پیروز نشود و از صفحه روزگار محو شود

@Nokar_Emam_Ali20 تیر 1404
در پاسخ به
این مسئولا مردم رو مسخره کردن، نماینده ها هم ساکتن، به چه اجازه ای با دشمن میرن مذاکره؟ خدا لعنت کندشون، الان باید چیکار کنیم؟ به این آشغال های خائن باشه دوباره نصف میرن گول میخورن برمیگردن

تصویر نمایه‌ی ‌محمد فرجی‌
@user17124772794220 تیر 1404
در پاسخ به
بايد سر ترامپ و نتانیاهو موضوع مذاکرات باشد

@DrJavadKhoshnegah20 تیر 1404
در پاسخ به
در این سال ها سوپرانقلابی ها و سوپرغربی ها به او تاختند. غافل از آنکه مشاور ولی فقیه، شایسته ترین است...

@Terekh20 تیر 1404
در پاسخ به
اصلاح کنید , غرب آسیا نه خاور میانه . دقت کنید .

@Terekh20 تیر 1404
در پاسخ به
یادتان هست حسن فربدون می گفت ترسوها بزدلها ، چند ماه بعد مشخص شد که گوش خودشان دراز شده ، سیاستمدار ما حرف میزند ترسناکتر از حمله هوایی دشمن است ، ما ترسو و بزدل هستیم مثل شما نمی توانیم برویم تو شکم ( بغل ) امریکا . ما می ترسیم از تفکر شما برای همین میجنگیم و جان میدهیم تا زیر بار ذلت نرویم .